Йотова за реченото от Радев: "Единение" не се нуждае от тълкувание!

Има теми, по които трябва национален консенсус, смята вицепрезидентът
56
Йотова за реченото от Радев: "Единение" не се нуждае от тълкувание!
Снимка: БТА

Смятам, че думата "единение" не се нуждае от тълкувание. Тя е достатъчно красноречива и е достатъчно ясна и категорична. Така вицепрезидентът Илияна Йотова коментира казаното от президента Румен Радев, след като участва в откриването на новата академична учебна година в Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Още по темата

Според Йотова има няколко теми в нашето общество, по които трябва да има национален консенсус - от темата за сигурността, през темата за стандарта и живота на българските граждани, борбата със страшната мизерия и бедност, особено в някои краища на страната, с обезлюдяването и демографската криза.

Вицепрезидентът припомни, че за съжаление, "често пъти политиците си слагаме темата за демографската катастрофа, като "брошка" и я използваме в предизборната си кампания, но реално нищо не правим".

"В по-отдалечените краища на България в момента няма хора, има цели запуснати села и ако преди години това беше характерно за Западна България или за Североизточна, сега, за съжаление, същата е ситуацията и по нашата южна граница", заяви Илияна Йотова.

Според нея именно това са проблемите, по които трябва да има разбирателство и те не търпят политически и партийни различия.

"И когато и да има избори, каквото и правителство да управлява, която и да е политическа партия да състави правителството или коалиция, трябва да продължава по теми теми, именно с националния консенсус. Иначе, кризата, която настъпва в държавата ни, започва отново след едно успешно председателство, и България отново може да се върне в периферията на Европа", коментира вицепрезидентът, цитиран от БТА.


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А така,изяснявайте по-точно какво е казал президента,да се уточни!Или по-скоро е искал да каже,то човек може да се обърка,той говори много умно.Още някой да излезе и да обясни какво е единение?
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не това е Йети не обиждай така горкоя снежен човек това е сестрата на Чубака а за Радевото единение госпожата е права той е трябвало да каже това по заповед на Нинова а заповедите са за да се изпълняват не за да се коментират егати комунистическите сол.*** пишман агент/ки
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не е лошо, че е проЗт! Лошото е , че е инициативен и активен!
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това същество на снимката да не е Йети?
41
0
 
7
 
! Отговори
П.Петров преди 6 месеца
Към ***
Престаравате се с гумичката, губи се съществена част от смисъла и трябва да си пояснявам отново думите!
БКП пограждани зорлем маса селяни, за да осигури работна ръка за заводите, но вместо те да придобият граждански ценности в градовете се ширна селения.
Вместо моделът за подражание и идеалът да е образования, интелигентниq, професионалистa, идеалът за съвършенство на българина стана простия нагъл селски тарикат, който става само да пасе, стриже, дои "оправя"/"спасява" овцете.Това е причината сега да се овластяват точно такива прости и нагли селски тарикати!
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На времето на единение му казваха фашизъм и всякакъв подобен социализъм.
39
3
 
3
 
! Отговори
не ме интересува преди 6 месеца
голотата на никой не ме интересува
38
8
 
6
 
! Отговори
Burzum преди 6 месеца
Единение с умните и красивите, мерси ,та те гласуват за ТИКВАТА проста....
37
1
 
3
 
! Отговори
Житница а хахахах преди 6 месеца
житница на изтока не е смешно
36
2
 
8
 
! Отговори
House M.D. преди 6 месеца
Поздравявам Красимир Ангелов! Съвсем правилно е написал "виц е президентът"!
35
10
 
0
 
! Отговори
Разбрах преди 6 месеца
Значи се планира тежка сватба между ГЕРБ и БСП!
34
1
 
3
 
! Отговори
Стара Недоправена преди 6 месеца
Оооох, вече 30 години гласувам все за същите да се сменят да ме оправят и все съм си недоправена, остарях си недоправена, животът ми мина недоправена. Ооох, няма ли накой нов накрая да дойде да гласувам за него да ме оправи, и аз накрая малко кеф да видя, ооох, ще си отида недоправена от тоя живот.
33
5
 
0
 
! Отговори
Сузанита и фолк преди 6 месеца
,,продадохме земеделска земя и водите на Израел,, ами защо ,,продавате децата ,които не са ваши евтини червени не сме евтина стока ние Божия Собственост не на партията корумпирана продавайте си вашата земя води деца Боже
32
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мале мале, ще го направят на нищо неговите 3, как така се е изказал без да е подкован.
31
2
 
0
 
! Отговори
,,житница,, хахахах преди 6 месеца
житницата на Израел Америка света евтин материал платено на шепа продажни дупедавци българи патриоти да се гаврят с българите ,,житница,, Боже, ужас
30
2
 
13
 
! Отговори
армагедон преди 6 месеца
Тая *** защо не е в затвора!?
29
0
 
5
 
! Отговори
Пепа преди 6 месеца
Ма тва сериозно ли?!
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Проблемите произлизат от неработещата административна система. РЕФОРМА В АДМИНИСТРАТИВНАТА СИСТЕМА!
27
5
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 6 месеца
Защо Йотова не казва това, а говори само за последствията и то в типичен популистки тон ?
ЗАЩОТО ЕДИНЕНИЕ ВЕЧЕ ИМА МЕЖДУ БСП, ГЕРБ И ДПС , ВСЕ ПАК ЕДНА ИМ Е ПАРТИЯТА МАЙКА - БКП! ТОВА ЕДИНЕНИЕ Е ТОЧНО СРЕЩУ НЕЩАТА, КОИТО ИЗБРОЯВАМ В ПРЕДНИЯ ПОСТ, ЕДИНЕНИЕ СРЕЩУ БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ДЪРЖАВНОСТ И НАРОД ЕДИНСТВЕНО С ЦЕЛ ЛИЧНО ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНЕ И ГРАБЕЖ!
26
1
 
16
 
! Отговори
аз преди 6 месеца
Единението на Радев е елементарно като него.Очевидно е че червените трудно биха могли да спечелят каквито и да било избори ,но дори и да допуснем че спечелят отново трябва да клекнат пред Доган и ДПС и отново за по-малко от 2 години ще фалират държавата и ще бъдат изритани.Единението на Радев си е чиста проба опит за единение с ББ и ГЕРБ.Елементарен подход , но след като и той иска да ла.па мазни пачки какво друго му остава.Въпросът е дали ББ иска да дели с мисирките и отговорът е по-скоро НЕ.