Московски – вице от ноември в Черноморската банка

Банката финансира проекти за милиони на Балканите
53
Московски – вице от ноември в Черноморската банка
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Министърът на финансите Владислав Горанов оцени високо ролята на Черноморската банка за търговия и развитие (ЧБТР) за страните от региона и по-специално стратегическите цели на Банката за увеличаване на финансирането за инвестиционни проекти в инфраструктурата.

Той коментира това в контекста на подготовката на новата средносрочна стратегия на ЧБТР на днешната си среща в Министерството на финансите с президента на Банката Дмитрий Панкин, която e първата за двамата, след като руският финансист зае поста през лятото на тази година, съобщиха от пресцентъра на МФ.

Финансовият министър представил Ивайло Московски, чиято кандидатура за вицепрезидент "Операции" на ЧБТР беше одобрена с решение от българското правителство на 20 септември и ще бъде разгледана от Борда на директорите на Банката през ноември.

Горанов изразил убедеността си, че със своите умения, знания и професионален опит Ивайло Московски ще има положителен принос за развитието на регионалното сътрудничество.

Проектите в България, финансирани от ЧБТР от основаването й, са в размер на над 341 млн. евро, като през последните години има нарастване на активността на банката в страната с финансиране на проекти в частния сектор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да му "извадят" очите,другарите му от ГЕРБ му изписаха вежди.Типична НОМЕНКЛАТУРА,некадърници на всички постове-беше при соца и сега е същото.
42
1
 
9
 
! Отговори
Константин преди 5 години
герб са най-големите комунисти май, дори бсп са по-малко комунисти от герб.
41
0
 
20
 
! Отговори
Maks преди 5 години
Когато някой не се справя, намират за него подходящ пост, така правят БСП (изпратиха Станишев в Брюксел след провала на правителството на тройната коалиция за да намалят негативния ефект от провала му ) така правят и ГЕРБ и после били различни, кое точно им е различното ? ? ?
40
0
 
28
 
! Отговори
ю з и преди 5 години
браво намериха му добре платена работа индивида .грижим се само за наши ХОРА другите,ЕС ще ги изяде.това ако не е ДЪРЖАВНА ШУРОБАДЖЕНАВЩИНА .здраве му кажи
39
2
 
38
 
! Отговори
НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ!?1 преди 5 години
В БЪЛГАРИЯ ДНЕС, ЗА ДА ПРАВИШ БИЗНЕС И ПОЛИТКАРИЕРА ТРЯБВА НЕ ПРОСТО ДА СИ МОШЕНИК И ДАЛАВЕРАДЖИЯ, А ДА СИ ПРЕСТЪПНИК!!! МОСКОВСКИ Е ПОСЛЕДНИЯТ ЯРЪК ПРИМЕР ЗА ТОВА. ОТ ШОФЬОР НА МУТРА И КАСИЧКА НА ГЕРБ, ПРЕЗ ПРЯКОТО МУ УЧАСТИЕ В СМЪРТТА НА ДЕТЕНЦЕТО МУ, БОГ ДА ГО ПРОСТИ /ЕТО ТОВА Е НЕГОВОТО ПОРЕДНО, НО НЕ ПОСЛЕДНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ/, ДО ПОДУПРАВИТЕЛ НА БАНКА!!! ПОБИРА ЛИ ВИ ГО УМА??? НЕ Е ЗА ЧУДЕНЕ, СЛЕД КАТО КЛАСИЧЕСКА МУТРА Е ПРЕМИЕР НА БУЛ ГАРИСТАН. МУТРА И ПОЖАРНИКАР ПРЕМИЕР И ШОФЬОР БАНКЕР.Е, НЕ
38
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато си послушен и наградите са заслужени...
37
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При соца имаше едни кадри, на които им викаха "номенклатура". Бяха в номенклатурен списък за ръководни кадри и като се издънят на едно ръководно място, веднага ги назначаваха някъде другаде като директор, разбира се. Май историята се повтаря.
36
3
 
43
 
! Отговори
To6 преди 5 години
Човекът който се опита да унищожи ЖП транспорта и го докара до мизерстване, сега за награда ще бъде в банка - на хранилка. Честито български народе. Честито.
35
1
 
42
 
! Отговори
месара преди 5 години
Какво разследване, какво дело, това да не е Иванчева безпартийната, за едни окови, за други банки. А вие им дъвчете дъвките никога не сме били по-добре, икономиката е в подем, младите се връщат. Герб се храни от баламурници като вас.
34
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си направи друго бе. Ако не може ще викне Плевнелиев да помага.Я какъв е разгонен не рез на дърти години.
33
0
 
40
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Отвратителна история, но всеки народ си заслужава управниците!
32
2
 
36
 
! Отговори
Константин преди 5 години
После пак някой да ме убеждава, че ГЕРБ+ОП не са най-незаконното и непочтено правителство в най-новата ни история и аз няма да гласувам за която и да е от тези две партии. Иначе московски си е пр.стъпник отвякъде и у.иец, като голяма част от гербаджиите! Луда работа, има убийство по непредпазливост, жертви при ПТП при занижен контрол от МТИТС на което москвоски е министър+продажбата на СУМПС и сега понеже е много кадърен и явно добре си върши работата, хоп важен пост в банка, вместо в затвора!
31
0
 
2
 
! Отговори
Константин преди 5 години
До House M.D.Дали?
30
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като го гледам този с черната фанелка, все се питам дали има господ и ако има, какво ли ще се случи на банкярския.
29
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горката Черноморска банка!
28
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафиотска история. Лапачка до гроб, дори и на детето ти.
27
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
....Какво убийство бе, това е инцидент касаещ собственото му дете. Това е достатъчно наказание!...."........................................................................................Но на детенцето МУ СЕ ЖИВЕЕШЕ и грам не е от значение какво е "наказанието" или мъката на Вашингтонски!!!! Защото той си е жив и здрав! И повишен!
26
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама и прокуратурата ли е съгласна? Браво бе!!! И как да не мачкаш хора, като знаеш, че може да те наградят?
25
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Икономиката на Полша беше призната за развита и страната стана първата от бившия социалстически блок, която влиза в групата на 25-те водещи икономики в света. Това стана, след като Варшава беше включена в нова категория на борсовия индекс FTSE Russell. Също на 24 септември такава промяна извърши и Stoxx - операторът на индексите на Deutsche Boerse Group. Това е информация на вас умните и красивите докъде достига държава в която няма бандитска приватизация и Мутри.
24
0
 
46
 
! Отговори
Бобо преди 5 години
Абе за тия нема суша се са у далаверата.