БСП внася вота сама, няма да прави консултации

"Воля" няма да го подкрепи, ДПС не знаят мотивите му
3 окт 2018 14:37,
31
БСП внася вота сама, няма да прави консултации
Архив: Булфото

БСП ще внесе вота на недоверие в първите дни на идната седмица и няма да прави консултации с другите парламентарни групи. Това заяви соцдепутатът Крум Зарков и увери, че от левицата работят по мотивите за вота.

"Ще внесем ясни мотиви и алтернатива за здравно-осигурителния модел. Който се разпознае в тях, е добре дошъл да ни подкрепи", отсече Зарков.

Той добави, че очаква подкрепа от всеки депутат, който чува от избирателите в своя регион, че така здравната система не може да продължава.

Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ коментира, че от движението още не са запознати с мотивите за вота на недоверие и неговата парламентарна група не е била търсена за консултации.

"Ние сме опозиция в 44-то НС и това предпоставя определено поведение на ДПС. Но трябва да се кажат две неща. Първото е, че не сме видели мотивите на вота. Би трябвало първо да ги видими и тогава да коментираме. Втората важна тема е дали ще има консултации. Все още не сме търсени за консултации по вота на недоверие", уточни Карадайъ.

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки пък настоя, че неговата партия е за всякакви идеи за подобряване на здравеопазването, но не смята, че вотът на недоверие ще е решението.

"Ние ще подкрепим всяка идея за положителна промяна в здравеопазването. Но няма да подкрепим чисто формално самият вот на недоверие, защото една такава подкрепа би пратила страната в хаос и по никакъв начин не би довела до решаване на проблемите в здравеопазването", заключи Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
3
 
! Отговори
месара преди 5 години
"Ще внесем ясни мотиви и алтернатива за здравно-осигурителния модел".........абе другари, къде ви беха тия мотиви и алтернатива до като бяхте на власт? но сега гласове ви трябват,и изведнъж станахте загрижени! да, ама народа вече ви знае и мотивите и загрижеността!!!
27
2
 
3
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
Мислех да напиша и аз нещо , ама като прочетох коментарите до тук ,става ясна отношението на мислещите хора към БСП. Отказах се.
26
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредния кьорфишек на "Русофили за смяна на модела" и "Системата убива" !
25
0
 
10
 
! Отговори
Дядо Пенс преди 5 години
Убаво !!!Ама пенсията,пенсията че ми дигнете ли? Щото с 207 лева...
24
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голобрад грозота. Без мерак изработен. У левоооо!!!
23
1
 
11
 
! Отговори
сърбел преди 5 години
сигурно голямата му мечта е да стане шумкар
22
1
 
13
 
! Отговори
Vuzmezdie преди 5 години
Дядо на Крум Зарков и втори баща на майка му Анна е Леонид Кацамунски - шеф на Националното следствие в България по времето на Тодор Живков, тоест Крумчо е комунист трето поколение. Израснал в такава среда на висша номенклатура, какво ли би обяснил на народа, който е живял на негов гръб, нему и аспиринчето и виаграта му са били без пари!!!
21
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато АНдреева бе министър имаше простест след протест. Знаем техния здравен модел.
20
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зарков защо не е гримиран сносно? Аааааа, сетих се, Кулагин е в Брадъра още.
19
1
 
16
 
! Отговори
Стар предприемач преди 5 години
тия бесеписти само с вотове се занимават, затова ли им плащаме?
18
1
 
12
 
! Отговори
Волевист преди 5 години
Нека да кажем не на вота и на промените, ние искаме да подкрепим стабилитета.
17
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До VIDAПрическата, гласчето, бузките..... походката.....от тренировките ще да е :)И да си сложи малко по-ярко червилце, ше му отива!
16
13
 
4
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До Ха-ха"Бесепарите защо си избират едни такива противни като този Зарков"Ами както гербаджиите си избират такива противни като Цветанов,Караянчева,Цачева и прочее.Да не мислиш,че има голяма разлика?Байряците може да са различни,ама тея дето ги развяват са едни и същи.
15
1
 
14
 
! Отговори
VIDA преди 5 години
Това пичлеме на снимката от ден на ден все повече прилича на жена. Прическата, гласчето, бузките..... походката.....
14
1
 
11
 
! Отговори
Я па тия преди 5 години
БСП-то напразно се пънат-ситуацията не е революционна,както се казваше едно време.Виж януари-февруари може да стане интересно,по-мъдро би било да си запазят енергията за тогава.Но истинското шоу ще е чак след година и половина.
13
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Воля" нямало да подкрепи вота. Ами ние и не сме очаквали от тях да подкрепят вот на недоверие. има ли нови избори, "Воля" парламент няма да видят и ОП май ще са встрани.
12
2
 
17
 
! Отговори
кьор фишек преди 5 години
БСП не внася вота, за да мине. БСП внася вота, за да симулира, че е опозиция. БСП предварително знае, че вота няма да мине.Какво го говорите тоя вот, не знам.
11
3
 
13
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Бесепарите защо си избират все едни такива противни като този Зарков
10
1
 
10
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Другари по повод вота местим.
9
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво им са мъже, нали си имат Нинова.