Радев срещу Борисов: Противопоставянето помага ли на някой?

Враждебният тон вреди на имиджа ни, смята експерт
5 окт 2018 11:00, Петя Славова
83

Противопоставянето между две от най-значимите фигури в България - президент и премиер, не помага на никого. Те ще спечелят само, ако намерят тона за съвместни действия България да бъде една успешна държава. В момента този враждебен тон между президента и премиера вреди на България и имиджа ѝ.

Още по темата

Така акад. Стефан Воденичаров коментира постоянния спор между "Дондуков" 1 и 2 в последните няколко месеца.

Според него никой няма полза от този спор, защото точно в този момент са нужни решителни мерки за стабилизиране на държавата.

"Радев и Борисов трябва да си подадат ръка. Разслоението не е само между институциите. Разликата между бедни и богати стана доста по-голямо. Задачите, които са пред България, имат "дълбочина" от 25-30 години, не от няколко месеца", обясни още Воденичаров.

По думите му ако бъдат намерени допирните точки, то политиката ще мине на едно друго ниво.

"Ние се опитваме през тези 4 години, през които работим с нашето сдружение "Инициатива единение", да обърнем внимание за проблемите на обществото. Затова се обърнахме към индустриалците и според мен те ще накарат политиците да се заемат с проблемите. С революционни мерки никога не е постигната положителна промяна, еволюцията е бавно нещо", допълни още гостът пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Плевнелиев беше за всичко съгласен с Бойко. А защо тогава по време на неговия мандат си останахме най-бедната държава в ЕС с постоянно намаляващо население?Съгласието между премиер и президент само по себе си не решава проблемите, а може и да ги задълбочи, ако първият прави далавери с държавни пари и продава националните интереси, а другият си затваря очите.
77
1
 
4
 
! Отговори
МУТРА Е!БОКО Е МУТРА преди 5 години
ЗНАЧИМАТА ФИГУРА Е ПРЕЗИДЕНТЪТ. БОКО Е ЕЛЕМЕНТАРЕН *** ЕДНОКНИЖНИК И МУТРА, ПРОЕКТ, НЕЛЕПА ФИГУРА ДОШЛА НА ВЛАСТ, ЗА ДА ОБОГАТИ КУКЛОВОДИТЕ СИ И НАЙ-ВЕЧЕ СЕБЕ СИ. МНОГО ВЛАСТ И СТРАШНО МНОГО ПАРИ КОНЦЕНТРИРА В СЕБЕ СИ, ЗА ДА СПЛАШВА, ПОДЧИНЯВА И КУПУВА ВСЕКИ, КОЙТО ГАРАНТИРА ПРЕБИВАВАНЕТО МУ ВЪВ ВЛАСТТА. БОРИСОВ Е АЛЧНА, ЖЕСТОКА И ТЪ ПА МУТРА. ВИДЯХМЕ СМЕШНИКЪТ КОЛКО ПАРИ ЧИНИ В САЩ. ЗА ЕДНА СНИМКА С ТРЪМП НИ ОРЕЗИЛИ ПРЕД ЦЕЛИЯ СВЯТ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НЕЛЕГАЛНАТА МУ ФАБРИКА ЗА ЦИГАРИ С ПАШАТА!
76
24
 
6
 
! Отговори
Къде е курск ?????? преди 5 години
Радев е продажен рунладжия този е позор за България
75
23
 
16
 
! Отговори
Ах! преди 5 години
Аз си помислих за момент че пРезидента е прозрял, но не би.Просто професора е отбелязал факта.Така е в живота, Бойко е утвърден като строител на България, а пРезидента вече две години не може да се впише в картината.Един ден *** ще извоюва своето място до Злата Орисница, а пРезидента ще се надига на пръсти да го видят.
74
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"" Противопоставянето помага ли на някой? "".................Помага !Пеенето в един глас вреди ... пример - русия.
73
21
 
21
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Е да си подадеш ръка с мутра ,крадец на коли,наркотрафикант,свинепас и еднокнижник е като да игнорираш здравия си разум и от изтребител да се качиш на кофпомпа....
72
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 73Ама, това да не е някаква кремълска рулетка в Задунайская губерния !!!?
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 72:Президента Дондуков1 се оплакал на Премиера Дондуков2 от Дондуков3 !
70
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спорът между Дондуков1 и Дондуков2 !!!Не става ясно защо спорят тези двама руснаци...делът Задунайская ли !?
69
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До RТака че, не ставайте за смях с вашите показатели-на 100 години сте назад от времето на 1998Така е!Какви са тези показатели?Щом дъртите команизи казват, че 8милиона тона зърно добивани през 80-те са повече от 12.5 милиона тона добити 2017г значи е така.Щом сме на първо място в света по производство на пос терминали, на трето по производство на бойлери в Европа и т.н. то това значи, че нищо не произвеждаме.На показатели ще вярваме ние!?Щом дъртите команизи говорят, числата мълчат!
68
25
 
13
 
! Отговори
Малее преди 5 години
Само при мисълта, че правителството няма да купи Грипен и ще изгуби обещания му милион в долари и *** грипясва тоест хваща го грипа и вдига 40 температура!
67
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Едно ремарке книги ги разделя, как да си подадат ръка?Кници за оцветяване ли?
66
22
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до редактораНе е "Радев срещу Борисов, а е РАДЕВ СРЕЩУ КРАДЦИТЕ, КОРУПЦИЯТА, НЕКАДЪРНОТО УПРАВЛЕНИЕ...Да, точно така е.Е Радев го изобличиха, че дава поръчки на Митьо Очите, иначе си прав де.Всички мафиоти, които ги показаха наскоро какви далавери въртят по винпроми и цигарени фабрики са спонсори на пРезидента, но иначе си прав.
65
1
 
10
 
! Отговори
Съвременник преди 5 години
До Професор Що за глупости пишеш? Много неграмотно.
64
5
 
27
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Професор,професоре,твоята любима тиква ,имаше щастието,да носи и продължава ,да носи ,званието ,най-млад комунист,още през далечната 1979година е имал това щастие.
63
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
г-н "академик" Стефане, противопоставянето е Демокрация -Свобода на словото,мнението,волята .,единодушното/бездушно подчинение ,безропотно съгласие с всичко е Тоталитаризъм.
62
19
 
5
 
! Отговори
тато ди тути тати преди 5 години
Като ги гледам двамата си мисля ,че Радев има някакъв шанс вече го возиха в юро файтър като се мъчеха да не го уплашат и може би все пак разбра в каква заблуда е бил ... нужно е да влезе в американски танкове и да се същиса, а после за десерт подводница от най-големия клас и от там с апачи до самолета на балкан...за другия няма да говоря..той ее.
61
5
 
27
 
! Отговори
гого преди 5 години
до 48абе май на ББ му съкратиха престоя с един ден не на Радев, я попрочетете мслко. ...
60
2
 
8
 
! Отговори
Ауу преди 5 години
Аууу тиквата и фуражката се противопоставяли смях
59
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кви са тия