БСП внася вота, но правителството нямало да падне

За Захариева не били нужни предсрочни избори точно сега
31
БСП внася вота, но правителството нямало да падне
Снимка: МВнР

БСП вече е готова с мотивите за вота на недоверие, който ще внесе, но това не застрашавало властта.

"Правителството е стабилно и няма шанс вотът да успее. Търсенето на начин за предсрочни избори не е това, от което се нуждае България", коментира външният министър Екатерина Захариева.

Още по темата
Според нея министърът на здравеопазването Кирил Ананиев полага много усилия за решаване на проблемите в системата.

"Разбира се, че когато става въпрос за тежи реформи, ще има недоволни", коментира Захариева.

По думите ѝ тепърва предстои обсъждане и дебат по проблемите в здравеопазването.

"Ние изпълняваме програмата, която сме приели, и заложените мерки, сред които са тези за намаляване на административната тежест.

Имаме нужда от стабилност и спокойствие, за да може да продължи икономическият растеж", уточни тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
0
 
! Отговори
Аз знам преди 5 години
Как да падне, като има теб.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До избирателПравосъдният министър Екатерина Захариева подписа от името на България Истанбулската конвенцияОсновите на джендъристиката се опита да положи самата Шекерова още като калинка в министерството на правосъдието...от името на България. ЦИНИЗЪМ
21
4
 
1
 
! Отговори
до 21 преди 5 години
Тя наистина е спокойна защото такива са и опонентите!С опозиция като БСП и внука на Борисов ще е на власт!В ГЕРБ не са идеални,но пък в БСП качеството е никакво!И двете партии според мен нямат бъдеще,защото нито един от тези донесли медали от олимпиади по физика,математика и други науки не става политик а и партиите не го привличат като специалист.За сравнение при президентството на Барак Обама министър на енергетиката беше професор Нобелов лауреат по физика!
20
1
 
4
 
! Отговори
ОТВРАТ преди 5 години
ТАЯ КУКУВИЦА ВЪВ ВЛАСТТА Е СПОКОЙНА, ЗАЩОТО БОКО Е ОЩЕ ПО-ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И МУТРА ОТВСЯКЪДЕ, ВЪПРЕКИ БИТНОСТТА СИ НА ПРЕМИЕР НА БУЛГАРИ СТАН/, КОЕТО Е СИ Е ЗА УСПОКОЕНИЕ СРЕД РЕДИЦИТЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГРОБ, СЪСТАВЕНО ОТ БАНДА МОШЕНИЦИ, ДАЛАВЕРАДЖИИ, ПРЕСТЪПНИЦИ/МОСКОВСКИ ВМЕСТО ДА Е ПОДСЪДИМ ЗА УБИЙСТВОТО НА СИНА СИ СТАНА ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ НА ЧЕРНОМОРСКАТА БАНКА/НЕКАДЪРНИЦИ КАТО ТАЯ. ПРАСЕН,ПАРДОН КРАСЕН КРАЛЕВ, АЛЧНИЯТ ЗА МИЛИОНЕР ГОРАНОВ, СИМЕОНОВ, МЕТО МВР-то,ЦЕЦКА РАБФАГА,КАРКАЧАНКАТА..
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ммммддддааааааааааа........и много жалко, че не може да падне!!!!
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мафията ГРОБ ни стриже, дои и дере ежедневно, но нали сме си УФСЕ, ще търпим и ще чакаме някой друг да ни оправи дереджето. Да, ама не. Мафията се окопава постоянно и няма мърдане. Очаквайте след повишаването на данъците за старите коли, сметките за парно, ток, вода и т. н. герберугите да измислят нов данък или ново повишение на всичко, а заплатите ще са все същите. Иначе можете да си плюете по Корнелия, нали сте ***.
17
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми как да падне правителството като са се наг.зили на Борисов и чакат парички от него.
16
5
 
16
 
! Отговори
Морски преди 5 години
Мафиота Борисов поръча убийството на журналистката от Русе за да не излязат наяве милиардите окрадени еврофондове от ГЕРБ.
15
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко още ще търпим режима на Борисов?
14
2
 
10
 
! Отговори
ГОРСКИ преди 5 години
МАНДАТ 4,5,6! МАНДАТ 4,5,6! МАНДАТ 4,5,6!
13
8
 
9
 
! Отговори
IQ преди 5 години
Стига вече синя диктатура,стига гербаджийски терор!!!!
12
8
 
15
 
! Отговори
Морски преди 5 години
ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!ОСТАВКА!
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво да се обсъжда по абсурдните предложения на сенилния Анани? Казали му да напише нещо, и той написал нещичко, което са му подшушнали лобистите на частните болници и кандидати за грабеж на обществени средства. Това е един експеримент, който няма как да завърши добре за народа, пациентите. Конкуренцията съществува при лечебните заведения - държавни и частни. Някой иска да премахне конкуренцията и да получава директно парите от своите частни застрахователни дружества.
10
6
 
27
 
! Отговори
родител преди 5 години
Долни ,мръсни мафиоти !! Продадохте и децата ни на запад !!
9
21
 
7
 
! Отговори
въпросче преди 5 години
пРезидента не се е излагал напоследък. Какво става? Да не е болен?
8
26
 
6
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Екатерина Захариева е много готина. И много интелигентна жена.Радвам се че имаме такова представително лице за външен министър.Само като си помисля за джендърката, Дърева или онази гефето на Сергей.Как да ги смени човек.
7
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъз Нинова и това БСП, гаргара си правят с правителството. През два три месеца, като им стане тясна гуменката и хайде оп, вот на недоверие.Умни комунисти (нали за такива се драскате има си официално правителствено споразумение, ако то се наруши тогава евентуално може да се говори за разпадане на кабинета.Отивайте немедлено в гората за гъби и да не объркате с отровна...
6
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива гн.ди като тая, ако ги слуша човек никога не е време за избори, а истината е, че когато и да ги изринем все ще е късно проблема е, че и другите са същите б.клуци .
5
8
 
16
 
! Отговори
А бе преди 5 години
До Ъъъ"Туй на снимката мъж ли е,жена ли е..."Сорос.оидно създание-полът не е важен,а само привързаността към идеите на вехтия рептил.
4
16
 
3
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Тия от БСП са съвсем неадекватни!Въобще не си спомнят от уроците по комунизъм що е то революционна ситуация.Е,сегашната не е и само ще си изхабят джепането.Обаче ще осигурят на Пожарникаря 6 месеца спокойствие(по конституция).Ако имаха акъл,щяха да оставят патърдията за февруари,щото ни чака много тежка зима,с галопиращи цени и големи сметки.Ама комунисти,толкоз им е пипето....