Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?

Лидерът на "Атака" настоява за бързи и ясни отговори
242
Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров изпрати писма до министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на ДАНС Димитър Георгиев във връзка със случая на проявена агресия към съпругата му Деница Гаджева от страна на судански гражданин.

Още по темата

В писмото Сидеров е отправил въпрос до председателя на ДАНС, в който пита следното: "Какво установихте за лицето Мажди Мозамил Ахмед Гандур, судански гражданин, който на 5.10.2018 г. е нападна и преследва съпругата ми Деница Сидерова в продължение на 15 мин. на оживения столичен булевард "Симеоновско шосе"?

Какви са данните ви относно получаването на постоянно пребиваване на лицето Мажди Гандур в България, какви са икономическите, бизнес и военни връзки на Мажди Гандур с лица и организации от Ислямския свят? Къде и кога се е снимал тежко въоръжен и какви функции е изпълнявал?", пита Сидеров, цитиран от пресцентъра на "Атака".

Политикът е задал и 7 въпроса към вътрешния министър Младен Маринов, като в тях е включен и този към председателя на ДАНС. Останалите въпроси на Сидеров са:

"Какви процесуални действия бяха извършени след неговия опит да причини телесни повреди или да отнеме живота на съпругата ми Деница Сидерова? Кой прокурор е извършил процесуалните действия и какъв е резултатът от тях?

Защо продължителното преследване на автомобила на съпругата ми Деница Сидерова, придружено с множество опасни за цялото движение засичания на колата ѝ, не бяха отразени в официалното съобщение на МВР по случая? За това преследване и засичания на автомобила свидетелстваха Деница Сидерова и нейната спътничка в колата Петя Иванова още вечерта на случилото се. Повдигнато ли е обвинение и какво на лицето Мажди Гандур?

Защо на 6.10.2018 г. задържаният Мажди Гандур беше изведен през таен изход от 4-то РПУ? Къде се намира в момента и има ли мярка за неотклонение?".

В заключение Волен Сидеров отчита, че настоява да получи отговор на въпросите си в най-кратък срок - до началото на парламентарната седмица.


242
Още от Страната
Лекарствата за онкоболни: Да търгуваш, да рискуваш живот!
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
7
 
3
 
! Отговори
Професор преди 1 седмица
Браво Волене! Да си жив и здрав още много години както и Генерал Борисов и да управлявате мъдро, разумно и справедливо.
183
0
 
4
 
! Отговори
до КЛЮКАР преди 1 седмица
Много повече от 100 лв!!!!!! Вече хвърля по 500 евро!!!!!!!!!!!!!! Това е самата истина!!!!!!!
182
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гаджева хем счупила огледалото на човека, хем хукнала да бяга, а котато оня я стигнал в тясна улица без изход - отворила огромната си като на хипопотам уста.
И сега Воленчо използва служебното си положение за лични цели.

А тя скоро ще направи истинска катастрофа.
181
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Много по патриотично е да те нападне една мутра на пътя! Какви са тези судански ге.йове, кото само се опитват да те нападнат?
180
7
 
11
 
! Отговори
Клюкар преди 1 седмица
Казаха ми, че Волен оставял по над 100лв бакшиш в заведенията. Това не си го измислям дори, ако искате ми вярвайте...
179
3
 
21
 
! Отговори
ВРАБЧЕ В КОСТЮМ преди 1 седмица
Или т.нар. Волен Сидеров. Кой му дава пари на тоя за храна? Искаме пълна прозрачност на приходите в семейство Сидерови!
178
4
 
1
 
! Отговори
Демограф преди 1 седмица
До Анонимен 173
Бе не сте баш бели, повечето от нас българите - чернооки, чернокоси и космати със сивкав тен.. не е баш бял човек това..
177
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Двама Албанци са достатъчни да унищожат измислената ви държава която ще се казва северна македония.
Те това сте макетата
176
0
 
0
 
! Отговори
муспи преди 1 седмица
Национал талмудисти - защо на мюфтиите в джамиите не се цензурира "ря$ано"?! Излиза че заради геноцида на българския народ. Обърнете внимание - има и народи, не е само племена като вас, - защо не цензурирате и "народ"?
175
20
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Една рота суданци ще ви размажат цялата бг армия. Те това сте бугарите.
174
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И аз твърдя че България не Българите е Африканска държава.
ГЕРБ ни направиха Африканска държава. Ама да не чувам че съм каскет, комунист, червен и др. квалификации. Стига три мандата а ние не сме мръднали и сантиметър. Последни по всички положителни показатели, но за сметка на това най висока смъртност в света, и най бързо топяща се нация. ТОЗИ ПЪТ СИДЕРА Е ПРАВ. Понеже нямаме държава, един суданец си прави каквото си иска, представете си ако са 2-3ма а ако станат 100 ?
173
4
 
9
 
! Отговори
Лидер? преди 1 седмица
на какво, и кой? Вероятно на себе си, жена си и нейната приятелка. Атака е отдавна в лайн.ата. Съвсем скоро ще се случи и официално и... Безапелационно и... НАПЪЛНО ЗАКОНОМЕРНО.
172
5
 
21
 
! Отговори
Ей, гнидо преди 1 седмица
Дали щеше да се вдига толкова шум, ако не ставаше въпрос за жената на това жалко и сломено патриотарче, а за жената на бай Иван от Младост 4?
171
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Африканецо си е африканец.
170
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен

" Българите са африканска държава." - Иска ти се, но не ти се получава. А Африка, Арабия и Индия са истинката родина за такива бо.клу.ци като тебе. Всъщност, тур.чо- ман.га.лино, твоята скапана рода е от Африка или Индия.

Ако ци.га.ни.те, арабите, африканците и турците ( КОИТО СА НЕевропейци) НАПУСНАТ ЗАВИНАГИ ЕВРОПА, БАЛКАНИТЕ, БИВШИТЕ ЗЕМИ НА ВИЗАНТИЯ И БЪЛГАРИЯ - ТОГАВА ЩЕ ДОЙДАТ ДОБРИ ДНИ ЗА ЕВРОПЕЙЦИТЕ.
169
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българите са африканска държава.
168
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен

" A защо въпросната госпожа, след като се е чувствала толкова уплашена за своя, на приятелката си и на детето си живот не е подала сигнал на 112 в продължение на поне 15 минути?"

Дори и да е подала , каква "полза"? Полицаите трябваше да застрелят въпросния гандур - чер.ни.кли.те ще разберат думата интеграция само като получат олово в кухите им тикви!
167
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Истинският българин е черния българин.
166
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не защитавам никого но: A защо въпросната госпожа, след като се е чувствала толкова уплашена за своя, на приятелката си и на детето си живот не е подала сигнал на 112 в продължение на поне 15 минути?
165
5
 
4
 
! Отговори
муспи преди 1 седмица
Отговор веднага: Суданецът е оперативен работник на МОСАД, клон BGR. Той при изпълнение на задачи спуснати му от толкоз Горе, че е невъзможно да се дискутират в пресата на една колония, е бил нападнат от две туземки, и е било направено опит да бъде сексуално насилен. С такива въпроси не се занимават никакви органи на реда, никакви прокурори и най малкото пък журналисти, които и без това са си все наши. Този Сидеров го търпим все още, защото от най Горно място го държат да профанизира геноцида.