Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?

Лидерът на "Атака" настоява за бързи и ясни отговори
242
Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров изпрати писма до министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на ДАНС Димитър Георгиев във връзка със случая на проявена агресия към съпругата му Деница Гаджева от страна на судански гражданин.

Още по темата

В писмото Сидеров е отправил въпрос до председателя на ДАНС, в който пита следното: "Какво установихте за лицето Мажди Мозамил Ахмед Гандур, судански гражданин, който на 5.10.2018 г. е нападна и преследва съпругата ми Деница Сидерова в продължение на 15 мин. на оживения столичен булевард "Симеоновско шосе"?

Какви са данните ви относно получаването на постоянно пребиваване на лицето Мажди Гандур в България, какви са икономическите, бизнес и военни връзки на Мажди Гандур с лица и организации от Ислямския свят? Къде и кога се е снимал тежко въоръжен и какви функции е изпълнявал?", пита Сидеров, цитиран от пресцентъра на "Атака".

Политикът е задал и 7 въпроса към вътрешния министър Младен Маринов, като в тях е включен и този към председателя на ДАНС. Останалите въпроси на Сидеров са:

"Какви процесуални действия бяха извършени след неговия опит да причини телесни повреди или да отнеме живота на съпругата ми Деница Сидерова? Кой прокурор е извършил процесуалните действия и какъв е резултатът от тях?

Защо продължителното преследване на автомобила на съпругата ми Деница Сидерова, придружено с множество опасни за цялото движение засичания на колата ѝ, не бяха отразени в официалното съобщение на МВР по случая? За това преследване и засичания на автомобила свидетелстваха Деница Сидерова и нейната спътничка в колата Петя Иванова още вечерта на случилото се. Повдигнато ли е обвинение и какво на лицето Мажди Гандур?

Защо на 6.10.2018 г. задържаният Мажди Гандур беше изведен през таен изход от 4-то РПУ? Къде се намира в момента и има ли мярка за неотклонение?".

В заключение Волен Сидеров отчита, че настоява да получи отговор на въпросите си в най-кратък срок - до началото на парламентарната седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
7
 
20
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 5 години
Обидиха съпругата на руската *** и сега изведнъж става дума за международен терористичен заговор срещу Сидерови. Както преди години, когато Волен беше пребил някакво момче с Ладичка на магистралата, а после се опитаха да го изкарат атентатор. Много по-интересно е какво са открили за зверски убитата журналистка в Русе отколкото някакъв битов инцидент, каквито се случват с десетки всеки ден. Волен обаче смята, че е над останалите, защото има депутатска карта. Не.щастен ***.
147
1
 
10
 
! Отговори
аз преди 5 години
Изгонихте българите , сега назорлем вкарвайте чужденци за работници.Мислите , че ще ви работят без пари и ще ви целуват....Може само да доразсипете държавата, вместо това вземете да плащате добре и българите сами ще се завърнат.
146
4
 
22
 
! Отговори
Хм преди 5 години
За година и половина на власт,какво направи В.Сидеров за ограничаване на броя на пребиваващите(легално и нелегално) в страната африканци и азиатци???Едно голямо НИЩО!Трябваше направо да я пребият фръцлата,да не кажа нещо повече,за да види "великия" патриот резултатът от своето(и на колегите си) бездействие!
145
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, вероятно русенската журналистка е убита от суданец, имигрант или от мигриращ румънец...Сидеров отклонява вниманието на публиката. Така се става евродепутат.
144
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен - Нека МВР да дава отговори, а и съдебната система също. Такива трябва да са под постоянен контрол от ДАНС, МВР...брей, брей! Значи смяташ, че такива подобни лица не са в постоянна връзка с посочените инстанции, че може и нещо повече! Значи, тук са на разходка и забавления като чупене огледала за обратно виждане на националистически жипове и преследване съпругите на някои тукашни фактори, преживяващи периодични изблици на параноя и склонност към излишно раздърдорване!
143
6
 
18
 
! Отговори
Коки преди 5 години
Oще ми е кеф, няма само редовите данъкоплатци да страдат от такива случай, нека малко и богопомазаните да страдат. Кеф ми е. Сидеров продажна и псевдопатриотична кофра. Сега като върнеш оня мачо-лазаров заглавен секретар на МВР, той ще реши случая.
142
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека Сидеров, да раздухва проблема. Нека МВР да дава отговори, а и съдебната система също. Такива трябва да са под постоянен контрол от ДАНС, МВР. Такива са потенциални изпълнители на всякакви неконституционни и наказуем по закон действия, които могат да имат сериозни последствия за народа ни.
141
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този, а и не само не са нещастни бежанци, спасяващи си живота, бягайки от военните действия. Това са бойци на ИГИЛ и др. който освен всичко са в основата на канали за оръжие, дрога, проституция и т.н. В БГ са под протекция на САЩ и НПО та. Това е причината да го пуснат. Директен контакт с съдебната система от менторите им. Обикновените полицай не са в играта. За това ги хващат, а после, други ги измукват през задния вход. Преди време се чудехме, кой може да избие цяло семейство. Е такива могат.
140
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мижитурки пак ви питам някой гледал ли е как се държа суданецът ? Ще дойде време суданци, пакистанци и всякакви други първобитни да ви колят не само да показват. А вие офци праскайте минуси защото съм казал че в случая Сидеров е прав.
139
9
 
10
 
! Отговори
този странен човек преди 5 години
Защо не се лекува?
138
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 205 ще се преселят 250 млн. африканци в ЕС.Чемодан вокзал Москва.
137
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Новото население на територията. Свиквайте.
136
14
 
15
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
Колкото и да е черен суданеца то той като човек е стотици пъти по-бял от Сидерови !
135
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде е взел пари да си купи джип? От детските ли?
134
2
 
19
 
! Отговори
Иф преди 5 години
Айде стига с тая Деница.За журналистката от Русе нищо не се говори.Никаква информация,пълно затъмнение.Защо изпратиха всички топ ,нали се сещате че има нещо гнило.За това -нищо.48 часа ни занимават с особата Деница Гаджева.
133
7
 
10
 
! Отговори
артисти преди 5 години
Деницата на Волен защо ли се закачвала с арапина какво е искала от него, че е закачила огледалото на джипа на арапина?
132
10
 
9
 
! Отговори
Джо преди 5 години
Суданците са по-добрите българи.
131
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименАми тебе да те засече некоя и да ти счупи фаро и ти ще я гониш.Не я е гонил да я яде...
130
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой гледал ли е как се държа суданецът пред тв. репортера и полицаите арогантно е малко. Показа среден пръст на оператора пред погледите на "полицаите" и направи знак че ще му отреже главата. Сидеров в случая е напълно прав.
129
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров Вие пишете до МВР и ДАНС и ще Ви отговорят, а народа какво да прави при него тези нещо които се случват със съпругата Ви са ежедневие те на кого да се оплачат - Бог високо , цар далеко файда нема.