Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?

Лидерът на "Атака" настоява за бързи и ясни отговори
242
Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров изпрати писма до министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на ДАНС Димитър Георгиев във връзка със случая на проявена агресия към съпругата му Деница Гаджева от страна на судански гражданин.

Още по темата

В писмото Сидеров е отправил въпрос до председателя на ДАНС, в който пита следното: "Какво установихте за лицето Мажди Мозамил Ахмед Гандур, судански гражданин, който на 5.10.2018 г. е нападна и преследва съпругата ми Деница Сидерова в продължение на 15 мин. на оживения столичен булевард "Симеоновско шосе"?

Какви са данните ви относно получаването на постоянно пребиваване на лицето Мажди Гандур в България, какви са икономическите, бизнес и военни връзки на Мажди Гандур с лица и организации от Ислямския свят? Къде и кога се е снимал тежко въоръжен и какви функции е изпълнявал?", пита Сидеров, цитиран от пресцентъра на "Атака".

Политикът е задал и 7 въпроса към вътрешния министър Младен Маринов, като в тях е включен и този към председателя на ДАНС. Останалите въпроси на Сидеров са:

"Какви процесуални действия бяха извършени след неговия опит да причини телесни повреди или да отнеме живота на съпругата ми Деница Сидерова? Кой прокурор е извършил процесуалните действия и какъв е резултатът от тях?

Защо продължителното преследване на автомобила на съпругата ми Деница Сидерова, придружено с множество опасни за цялото движение засичания на колата ѝ, не бяха отразени в официалното съобщение на МВР по случая? За това преследване и засичания на автомобила свидетелстваха Деница Сидерова и нейната спътничка в колата Петя Иванова още вечерта на случилото се. Повдигнато ли е обвинение и какво на лицето Мажди Гандур?

Защо на 6.10.2018 г. задържаният Мажди Гандур беше изведен през таен изход от 4-то РПУ? Къде се намира в момента и има ли мярка за неотклонение?".

В заключение Волен Сидеров отчита, че настоява да получи отговор на въпросите си в най-кратък срок - до началото на парламентарната седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
то хубаво питаме ДАНС за суданеца, но и на мен някоя да ми строши огледалото и да не спре и аз ще я догоня, защото ми писна всеки да най-големия у фейса, а да не може да поеме елементарна отговорност(демек прости сме!). Тая просто е показна извадка за културата и самосъзнанието на българина.
87
6
 
15
 
! Отговори
А аз питам.. преди 5 години
Златотърсачката Деничка няма ли да понесе отговорност за това, че е напуснала ПТП то? Браво на суданеца, който е искал да възтържествува законноста! Пенсионерът Сидера да си кротува, че и на мен ми се иска гаджевчето...
86
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СИДЕРОВ ДА НЕ ИЗПЪЛЗВА СЛУЖЕБНОТО СИ ПОЛОЖЕНИЕ ЗА ЛИЧ(НИ ЦЕЛВИ.КАКВОТО ЗА ХОРАТА, ТОВА И ЗА НЕГО.ПЪК И НИЩО И НАМЯ НА ГОСПОЖАТА, ДОРИ С ПРЪСТ НЕ Я Е ДОКОСНАЛ. АТАКАТА Е БИЛА САМО ВЕРБАЛНА.
85
0
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
мoдepaтopе бе, ти от кое село си? Щот се чудя на простотията ти, не эа друго ейй
84
2
 
16
 
! Отговори
kkk преди 5 години
И между другото,гледах клипа от тв алфа!Е няма такъв цирк,тея ще бият по циркаджийство реалито на семейство Кардашиан,но пък евала на полицаите,откъде изкараха такива желязни нерви да изтърпят Сидеров и антуража му,НЕ ЗНАМ!
83
9
 
14
 
! Отговори
kkk преди 5 години
Никой не зададе въпроса защо Сидеровица е напуснала птп-то!И на мен някой ако ми увреди имуществото,ще го гоня до дупка,а даже едва ли ще бъда толкова мил като суданеца!И какво като е суданец,не може да си търси правата ли,а тя като е Сидеровица,може да си прави каквото си иска?!?!?!
82
1
 
9
 
! Отговори
мнение преди 5 години
Моето предположение е, че по заповед на американското посолство Борисов приема ислямски терористи, за да ги скрие от Русия и Иран. Това е толкова сериозно прегрешение, че само заради него, когато се изтеглят американците, Борисов ще виси на въжето с табела на шията, на която ще са изписани греховете му. Америка няма да го спаси, макар че той вероятно се надява на това.
81
0
 
10
 
! Отговори
Чоки преди 5 години
Днес.бг.Разочарован съм от вас.Публикувате това,което на вас ви изнася.Пуснах коментар,никакъв цинизъм няма в него,но,уви.Е,живи и здрави бъдете.
80
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е Деси Чуколова? Защо избяга от джипа на Гандура? Дали не му е държала ....волана?
79
4
 
8
 
! Отговори
Мальчик атакист преди 5 години
Сидеров, вместо да се крие в багажника на колата на жена си, да беше излязъл и да пита суданеца на място какъв е и и що е. Ама той такива ситуации ги избягва защото знае какво му се случи до НАТФИЗ.
78
1
 
15
 
! Отговори
Kiro do 76 anonimen преди 5 години
kir4o, като не знаеш изобщо какъв е случая недей да се пенявиш.-------------------------------------------------------------------------------Мъжки, айде отиди ти в Судан и направи нещо подобно с местна жена!Имаш ли идея какво ще ти се случи?Ще бъдеш б*т, *** и след това раз*ленен и хвърлен на *** за храна.Какви т*панари има ей, да не си от БХК бе? Дайте сега безплатни адвокати на Мажди Ахмеда, че нали е лилав, да не ни обвинят в дискриминация.
77
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бай Брадър 81Прав си..........набута се с цветарчетата, поддържа им и-ди-от-щините, па сега..........ОЛЕ-ЛЕ! КОЙ каквото прави...на себе си го прави!!!!
76
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За проверката чичо Волен е напълно прав!
75
1
 
24
 
! Отговори
Бай Брадър преди 5 години
Не реви Златке,и ти имаш участие в това беззаконие.
74
18
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Щом го извеждат през таен изход,значи е нает от някого,може би за сплашване на Волен Сидеров?По-скоро е политически инцидент,отколкото случаен.Като нищо може да се окаже дългата ръка на ЦРУ.
73
0
 
27
 
! Отговори
бай х преди 5 години
.. а обикновените хора които не познават шефа на мвр-ето кой да им помогне ?
72
1
 
17
 
! Отговори
смях преди 5 години
Едно от хубавите неща на тая случка, е че вероятно Сидеров е схванал, колко му пука на ББ за него. Само да има възможност да се оттърве, веднага ще му бие шута. Само си представете, кво щеше да бъде, ако някой беше подгоднил жената на Цветанов. СОБТ щяха да мобилизират. Но Сидеров с лицемерното си поведение сам си постла така.
71
1
 
37
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Тоя орева орталъка. Хиляди българи и българки всеки ден търпят агресията на такива като него, дето размахват депутатски карти като карт бланш за всякакви простотии, разни мутри, нарко дилъри и обикновени комплексари. България се превърна в един бардак заради него и колегите му. И ако си мисли, че може да живее изолиран от всичко това, не става. Щом фекалиите са навсякъде, все ще се оцапаш и ти.
70
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аферим Сидероглу, като беше златен пръст и като си управляващ в коалицията и го причиняваш на всички ни не е проблем, но опре ли до твоята .... става вече държавен проблем?! Що така бе патриоте?!
69
7
 
23
 
! Отговори
хмм... преди 5 години
Абе сайдер не видиш ли че целият наличен "капацитет" на МВР се е заел с убийството на русенската журналистка бре! Какво си тръгнал да се репчиш за твойта изгора Деница! Нито е бита, нито е изнасилена, смъртен случай извършен по жесток начин пък въобще нямаме! Така че усвоявай си там наличностите в сметката дето ти са налели за заслуги и вярност към управляващата групировка и спри с това театро! Нито си вече интересен, още по-.малко пък актуален, скоро ще бъдеш и аут от политиката.