След инцидента с жената на Сидеров: Свърши ли си работата МВР?

Суданецът не е бил сам, настоя Димитър Байрактаров
8 окт 2018 11:00,
68

Тежки упреци към работата на МВР, премиера и министър Младен Маринов. Искане за оставка на вътрешния министър и смяната му с човек от партия "Атака". Това е реакцията на лидера на "Атака" Волен Сидеров, афектиран от пътния инцидент в София между съпругата му Деница и суданец.

Още по темата

След катастрофата на мястото пристига журналистът и депутат от 43-ото Народно събрание Димитър Байрактаров.

"Получих информация, че някъде нещо се е случило. Звъннах на Сидеров, попитах го наистина ли нещо се случва, той каза, че ситуацията е много сериозна. Обадих се на моя партньор в предаването Николай Бареков", започна разказа си Байрактаров.

По думите му скандалът е по-голям, защото в него участва невръстното дете на Волен Сидеров. Защо никой не казва защо Сидеров е толкова емоциално засегнат? Невръстно дете, което никой не пита как се чувства, настоя журналистът.

Пред Bulgaria ON AIR Байрактаров посочи, че въпросният суданец има военна подготовка и вероятно е участвал в гражданската война в Судан.

"Действията на МВР бяха абсолютно неадекватни. Имаше ясни доказателства и показания на хора, че суданецът не е бил сам. С него е имало и други хора, които са избягали. Тези други хора дали не са нелегално пребиваващи терористи? Дали не са хора, които са имали в себе си оръжие и са преследвали друга цел?", коментира той.

Димитър Байрактаров подчерта, че първо би поискал оставката на вицепремиера по сигурността Красимир Каракачанов, тъй като той е пряко отговорен.

По думите му Волен Сидеров има пълно основание да бъде недоволен като гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
5
 
14
 
! Отговори
хух преди 5 години
това е проблем по 4 години с емигрантите, а този се сети сега, когато той лично пострада. В Овча Купел хората не напразно излизаха на протест и ВМРО тогава яхна общественото недоволство.
34
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не така с любовника на бат. Волен. Любовта не познава граници и цвят. :-)
33
10
 
22
 
! Отговори
Унуфри преди 5 години
Африканците имат тежък комплекс и сервилно поведение към белите хора. Каквото и да Ви говорят те, разбира се бидейки ***, трябва сериозно да са провокирани за да изразят агресивно чуството си за малоценност. Смятайте "принцеса" Деница колко е била арогантно - нагла за да изкара човечето от тъмната му кожа. А, Волен бидейки поради възраста си сексуално незадоволителен за младата си жена е намерил алтернативен начин за доказване на мъжеството си.
32
5
 
13
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
До Анонимен 26 Защото явно е била нашморцана с некои вещества евентуално.
31
1
 
28
 
! Отговори
Чук и Гек преди 5 години
''По думите му Волен Сидеров има пълно основание да бъде недоволен като гражданин.''. Той ако знае аз какви основания имам ......
30
2
 
27
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Прави са хората да негодуват !Когато на нас обикновените хора ни се случват ежедневно такива неща, властта нехае.Значи политиците ще вземат мерки чак, когато злините започнат да се случват на тях и семействата им.А, това време ще дойде.Ама, дали няма тогава вече да е прекалено късно ? ...
29
5
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
На снимката виждате "нов българин". :)Раздават български документи на араби и чернокожи, за да прикрият ГЕНОЦИДА и демографската катастрофа, до която докараха България.В същото време тече етническо прочистване на българите и подмяната им с всякакви небългарски.
28
2
 
24
 
! Отговори
а2 преди 5 години
А хората които се сблъскват с това ежедневно какво да кажат?!? Дано по-често да се случват подобни неща на маймуните в парламента та да се сетят че трябва промяна!
27
4
 
15
 
! Отговори
месара преди 5 години
кой, защо и срещу колко, е дал български паспорт на примата суданец ?
26
2
 
19
 
! Отговори
айде ся глупости преди 5 години
***, егати самочуствието. Бивш депутат няма! Но е прав за удобните и неудобните журналисти. Справка Русе. Сега ще излезе, че някой е искал да отвлече детето. Ало, депутата-журналист, не защитавам никого, но такива леки ПТПта с такъв завършек у нас са десетки на ден. Лично на мен ми се е случвало 6 пъти да ми налитат направо на бой и 2 пъти да ме блъснат и бягат - първият ги записах, викнах КАТ и ходих на дело - взеха му книжката. Вторият го догоних, засякох го да спре и пак КАТ.
25
3
 
14
 
! Отговори
Питащ, преди 5 години
То за плявата другата позиция е без значение. Важно е думи да се леят -и от страна на т.нар. ни "журналистика, и от страна на не особено интелигентните обществени маси. Що е хукнала да бяга? От ПТП не се бяга, това е нарушение.
24
2
 
21
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
А Суданеца,чухме ли го?
23
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Жената на Сидеров" е най-добре да отговори първо на въпроса, дали тя си е свършила работата, като участник в ПТП и поради що е търтила да бяга, а не си е седяла и ако е толкова била любезна, но пък застрашена, да се заключи просто и да се обади в полицията. Все пак е насред София, не в полето.
22
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е необходимо гражданство за да бъдеш или пребиваваш някъде.
21
9
 
8
 
! Отговори
Хм преди 5 години
До АнонименАко няма гражданство,какво прави в България,където не му е мястото?
20
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е гати смешника....
19
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В квартал Витоша улиците са тесни, всеки ДЖИП е с предимство. Ама като станат 2 на един път и не знаеш вече...моята кола като я удариха и виновника избяга МВР не направи нищо, сега се разработиха. Крайно време беше да стигнат битовите проблеми и до семействата на депутатите а скоро и до тях.като запалиш огънче и го подхранваш, рано или късно ще изгори дървото.
18
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сайдеров, не се ослушвай ами плащай огледалото!!!!
17
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нелепо е човек с присъда за хулигански прояви като белата Златка да има претенции към МВР.
16
5
 
11
 
! Отговори
Киро Спиридонов преди 5 години
до 8 не се вързвай на тези слухове77 % от територията Палестина се намира в Йорданияедва 23 % е в Израелтова знаете ли го?Палестинците са араби от другите арабски държави наоколоКолкото македонците са македонци толкова и палестинците са палестинцитова е истината