След инцидента с жената на Сидеров: Свърши ли си работата МВР?

Суданецът не е бил сам, настоя Димитър Байрактаров
8 окт 2018 11:00,
68

Тежки упреци към работата на МВР, премиера и министър Младен Маринов. Искане за оставка на вътрешния министър и смяната му с човек от партия "Атака". Това е реакцията на лидера на "Атака" Волен Сидеров, афектиран от пътния инцидент в София между съпругата му Деница и суданец.

Още по темата

След катастрофата на мястото пристига журналистът и депутат от 43-ото Народно събрание Димитър Байрактаров.

"Получих информация, че някъде нещо се е случило. Звъннах на Сидеров, попитах го наистина ли нещо се случва, той каза, че ситуацията е много сериозна. Обадих се на моя партньор в предаването Николай Бареков", започна разказа си Байрактаров.

По думите му скандалът е по-голям, защото в него участва невръстното дете на Волен Сидеров. Защо никой не казва защо Сидеров е толкова емоциално засегнат? Невръстно дете, което никой не пита как се чувства, настоя журналистът.

Пред Bulgaria ON AIR Байрактаров посочи, че въпросният суданец има военна подготовка и вероятно е участвал в гражданската война в Судан.

"Действията на МВР бяха абсолютно неадекватни. Имаше ясни доказателства и показания на хора, че суданецът не е бил сам. С него е имало и други хора, които са избягали. Тези други хора дали не са нелегално пребиваващи терористи? Дали не са хора, които са имали в себе си оръжие и са преследвали друга цел?", коментира той.

Димитър Байрактаров подчерта, че първо би поискал оставката на вицепремиера по сигурността Красимир Каракачанов, тъй като той е пряко отговорен.

По думите му Волен Сидеров има пълно основание да бъде недоволен като гражданин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
8
 
! Отговори
Krom преди 5 години
До Анонимен 52 - верно ли бе, ***? И кое прави тоя с налудничавия поглед и неговата метреса по правоимащи? Това, че може да крещи по силно и да получава внимание щото е политически циркаджия ли? Тоя прави толкова зулуми, че ако МВР си вършеше работата отдавна него щяха да задържат. А правосъдието и правоохранителните действия - ами, каквито за обикновените хора, такива и за метресата. Това което го настигна е част от Рая който са създали той и другите клоуни в НС. Поетична справедливост!
54
3
 
4
 
! Отговори
Бай Хой преди 5 години
И Тиквата продължава да е на свобода 😁
53
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не си е свършило работата МВР понеже Болен продължава да е на свобода
52
1
 
10
 
! Отговори
ахахаха преди 5 години
реалността застига всички, някои по-рано, други по-късно, поуките какви са, правете ги.
51
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
krom ти си дибил. какво като жената е съпруга нв друг а не твоята а? скапани ***
50
3
 
29
 
! Отговори
Krom преди 5 години
Волен да се ушие. Не е повече от обикновените хора, които всеки ден търпим подобни простотии. Не е необходимо да ни пробутва лигавата си любовница като жертва. Сетила се Мара да се побара. Къде беше до сега Болен Сидеров? Преди дни разярен сириец с немски паспорт скочи да бие българин който бе в колата си със семейството си и току що роденото си дете. След като българина нокаутира вилнеещия сириец, получи обвинение в "средна телесна повреда" ?! Къде беше тогава, Болен?
49
2
 
10
 
! Отговори
А 2 преди 5 години
Когато някой избяга от ПТП, автоматично е даван на съд от КАТ.
48
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случило се със съпругата на Волен Сидеров да неприятно, но това става всеки ден и с обикновенните хора, за които не се вдига никакъв шум, които даже не се и жалват в полицията защото ползна е по малка от вредата, чакане, писане, разкарване и пр. и накрая нищо. Когато институциите не работят всеки решава въпроса самостоятелно.
47
1
 
9
 
! Отговори
46, преди 5 години
Говори се, бе човек, само че от нас, обикновените хора, т.к. много бие на очи. Ако утре мен ме блъснат и потеглят в бяг, аз какво трябва да направя? Да седя и да им дишам праха ли?
46
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен "Операта" май че е с инициатори някой лидер на ГЕРБ и този на НФСБ с изпълнители на ариите шефът на столичния КАТ, началникът на ОДМВР София град и нищо чудно мин. М.Маринов. Искаха да смачкат Сидеров чрез ПТП със съпругата му. Повторение на номера с бащата на президента. Снощи даваха клип с основен участник министърът на МВР. Жалка картинка.
45
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не разбрах НаДеница избягала ли е от ПТП-то и защо нищо не се говори на тази тема?
44
7
 
8
 
! Отговори
БиБи преди 5 години
Свърши МВР работата си, само че вероятно като маша на ГЕРБ и В.Симеонов. "Свариха" Сидеров , използвайки като повод ПТП-то с участие на съпругата му. Шефът на КАТ в столицата, този на ОДМВР - София град и мин. М.Маринов действаха като пионки на ГЕРБ и на В.С. и унижиха Атака. Въобще, дол.но.проб.на му.трен.ска история тип средата на 90-те години.
43
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Един рецидивист с много присъди пита МВР дали си свършило работата.
42
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено, че не си е свършило работата. Някаква куха лейка бяга от ПТП и понеже е жена на ниския кресльо не я санкционират за това?! А суданеца като няма нито документи нито оравоспособност с какво е санкциониран? Със снимка за вестника? Нито един закон и процедура не е спазена в този случай. Нито един!
41
1
 
13
 
! Отговори
Дуро преди 5 години
Деница Сидерова обругана от временно пребиваващ,майките стачкуващи пред парламентакултурно,по политически наругани.Така е.МВР харесва и избира плочките за ремонти на обществени места в столицата.Военния ни министър загрижен за печалбата на хляба от търговците.Президентът ни физкултурник със стража и охрана.До кога бе,България!
40
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Деница и Суданеца" - опера от Сидерица.
39
3
 
26
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Всеки нормален човек, когато гледа или слуша г-н Сидерчук изпитва едно и също чувство. Отвращение и гнусно.
38
9
 
21
 
! Отговори
хм преди 5 години
Познавам Мажди от години. Нито е агресивен човек, шофьор или такаа нататък. Вие как бихте постъпили, ако с някой претърпите ПТП и другият участник избяга? Мен лично са ме блъскали и са се опитвали да избягат - и аз съм ги гонил. Това, че е чужденец не го прави автоматично терорист. Масово и аз не харесвам пришълците в страната ! Познавам го от 3 години, това е човек, който е трудолюбив и има същият бит като повечето от нас !
37
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Репортерите на тази телевизия да разследват какъв е статута на суданеца в България и да направят репортаж с него.
36
3
 
28
 
! Отговори
Гербераст - комунист преди 5 години
Безволене, ако МВР си свърши работата както трябва, ще трябва да задържи принцесата ти за 24 часа, защото е напуснала ПТПто и тогава к'во праЙм?