БСП тревожни за престъпността и недоверието към институциите

Нинова определи като ненужни нападките на Борисов
10 окт 2018 18:37, Александър Попов
41
БСП тревожни за престъпността и недоверието към институциите
Снимка: Dnes.bg

Лидерът на БСП Корнелия Нинова изрази безпокойството на партията от негативния образ, който се създаде на България след убийството в Русе. И в същото време определи изказването на Борисов като "агресия, която в момента не е необходима".

Още по темата

"Обезпокоени сме от негативния образ на България, който се изгради в последните няколко дни след убийството в Русе чрез изказвания и позиции на ЕК, еврокомисари, Съвета на Европа, Генералния секретар на ООН, неговата собствена партия - ЕНП", заяви Нинова пред журналисти.

Тя добави, че социалистите са притеснени от високото равнище на престъпността в България, от страха и чувството за несигурност у хората и най-вече от недоверието в институциите.

"Надяваме се заподозреният за убийството, ако се докаже, че е той, да получи най-строгата присъда, за да се възстанови чувството за справедливост", каза още лидерът на левицата.

"Премиерът нападна всички европейски институции, които се изказаха по случая, а такава агресия в момента не е необходима. По-скоро трябва да си зададем въпроса - защо дойде тази реакция?", коментира  Корнелия Нинова. Тя попита дали това е оценка за България отвън?

"Проблемът не е у тях, проблемът е тук - вътре и се казва недоверие", категорична бе Нинова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
4
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
От БСП дойде всичко !!!! С тяхната уж демокрация !!! Комунизмът НЕ го видяхме,а СЕГА и демокрацията !!!90-години създадоха най-големите МУТРИ,бандити,съсипване на семействата,а от там и невъзпитани младежи!!! Унищожи се семейството и морала на хората !!!!
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Национални предатели
36
0
 
6
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Предлагам референдум : Имаме ли нужда от БСП или не.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С такъв лидер БСП са направо за смях.Днес Нинова е била казала младите лекари да бъдат задължени 5 години да работят в България.Нека да разсъдим - значи тя предлага лекарят да специализира и като специалист да отиде да работи в чужбина!А истината е в това тук хората да имат прилични условия на труд и заплати така,че да НЕ ИСКАТ да работят в чужбина.
34
3
 
9
 
! Отговори
Киселец преди 5 години
А то ако се видят статистиките всъщност убийствата са били повече преди промените (за тези които не са разбрали - товае което иска да върне партията на г-жа. Нинова):https://kiselec1.blogspot/2018/05/7.html А пък ако разгледате и предишните и следващите части ще намерите много интересни примери за престъпността едвно време...
33
2
 
15
 
! Отговори
Курнииииии преди 5 години
*** се прави на ощипана. Кой подаде тенденциозно информацията на световните агенции? Кой услужливо предположи , че убийството е на разследващ журналист? Кой има интерес за злепостави управляващите, ако не пършивата опозиция ?
32
3
 
17
 
! Отговори
Нинова палач на БСП преди 5 години
С поредните си глуповати предложения Нинова окончателно ще потопи БСП в небитието. Ако в съвсем скоро време комунистите не я изритат от БСП, то тя ще ги изрита окончателно от политическата карта на България. Докато К.Нинова управлява еднолично БСП, те ще губят винаги парламентарните избори, независимо дали са предсрочни или редовни. Не го ли разбрахте все още...
31
14
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Пази, Боже!: Щом заради Бойко не си емигрирал, изобщо нямаш намерение да ходиш никъде.А до "*** Трябва": Какви фалшиви новини? От ЕС призоваха правителството за бързо и обективно разследване. Случайно ли? Това ли е фалшивата новина?
30
7
 
18
 
! Отговори
Пази, Боже! преди 5 години
Ако таз неадекватница докопа властта по някакъв начин - емигрирам!Луда за вързване е Не е на себе си
29
4
 
22
 
! Отговори
КурНи трябва преди 5 години
Да бъде съдена за разспрострсняване на фалшиви новини!Троловете и тръбяха че онаж нещастница е убита от мафията. Оказа се поредната лъжа на г-жа Лъжа. Има ли изненадани?
28
22
 
4
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Голяма си Нинова! Мачкай глупавите тикви!
27
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП да си теглят една точно както и Борисов ,тези какво направиха докато бяха на власт -нищо иначе нямаше да загубят от тоя .БСП акцентират върху пенсионерите използвайки както и Б.Б нищо различно едни и същи са .Трябва народът да се вдигне срещу тези от Парламента уж избрани дрън дрън -какви избрани сте -не сте тия са роби на големите платци-дето им пълнят джобовете по дакон определен от тях Стига толкова свеждане на глави
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По добър избор за бсп няма.аз я обичам тази другарка от индийски произход.щото е толкоз отвратителна че докато е на власт бие сие пието няма да е
25
2
 
14
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Вчера правеше внушения, че в България е страшно. Днес се тревожи за недоверието към полиция, прокуратура. И в двата дни Нинова печели политически, но губи цял народ.
24
4
 
17
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Тая не е наша другарка !!! Тая е другарка на Иван Костов-Мавъра ...
23
4
 
14
 
! Отговори
Бети преди 5 години
Корнелия,Хитлер бледнее пред теб.Но,с тази разлика,че не е бил луд,колкото комунистите искат да го изкарат.Да,абсолютен престъпник спрямо човечеството.Не се стреми да постигнеш нещо,за което не те бива.Как те търпят не знам.Омайваш хората,но не се получава.Смешна и жалка си.
22
18
 
3
 
! Отговори
Браво! преди 5 години
Браво! Смела и умна жена е Нинова. При всяко нейно появяване по медиите, тиквите вият, *** и се плезят досущ, като тяхната баш Тиква.
21
3
 
19
 
! Отговори
Не знам преди 5 години
Хора,аз ли погрешна диагноза давам на Нинова или наистина не е добре жената.Та нея я гони такава лудост,която рядко се среща.Има тихи луди, не ги забелязва човек.Но,такава демонстрация на лудост е странна.
20
3
 
21
 
! Отговори
акуд преди 5 години
*** ти си най-бруталната *** на комунизма, след последните разкрития за убийството от русе и обвиненията който отправихте, че едва ли не журналистката която подкрепя протестите на майките за деца с черни фланелки е убита от системата и правителството . ТИ веднага трябва да си подадеш оставката . ТИ си жалка *** от крушовица и там ти е мястото. ТИ използваш и трагедиите на хората около теб за лични облаги, само и само да захапеш ВЛАСТ
19
2
 
14
 
! Отговори
месара преди 5 години
другарката "истината" нинова се тревожи от това че, каквото и да говори, обещава, маа гюбеци на бузлуджа, организира протести, демонстрира загриженост(фалшива) , плаче за козички и прасенца(пред камерите) ,...... и т. н, нещата не и се получават - подкрепа няма(нито от пес, нито от ссср) , никой нормален българин не и вярва, никакви изгледи за спечелване на избори, губи позиция в бсп_то,..... та такива работи с другарката.