След "Судан гейт" – Сидеров не иска охрана за себе си, Сидерова и сина им

Иска обаче реорганизация на МВР, нужна била реформа
Обновена: 11 окт 2018 15:01 | 11 окт 2018 15:00,
59
След "Судан гейт" – Сидеров не иска охрана за себе си, Сидерова и сина им
Снимка: Булфото, архив

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров каза, че семейството му няма нужда от допълнителна охрана, след като съпругата му Деница Сидерова стана жертва на агресия от страна на 40-годишен суданец.

Още по темата

Припомняме, че в петък вечерта джиповете на съпругата на Сидеров и 40-годишния Мажди Гандур са се ударили. Мъжът започнал да обижда Сидерова и да проявява словесна агресия към нея. Заради случая Волен Сидеров поиска оставката на вътрешния министър.

Въпреки това днес той обяви, че няма нужда от повече охрана, след среща с шефа на НСО.

"С началника на НСО обсъдихме нападението над моята съпруга, но за момента семейството ми няма нужда от охрана", настоя Сидеров.

Той бе категоричен, че темата с проблемите на МВР не е свързана само с конкретна фигура, а с цялостната реорганизация във ведомството.

"Тук за мен темата е реорганизацията на МВР, реформите, които трябва там да се направят. Тази тема ще поставя и на коалиционен съвет", добави Сидеров.

Като пример той изтъкна, че и в разследването на зверското убийство на Виктория Маринова има много въпросителни.

"Как са действали, как са оставили убиеца да напусне страната, защо на тази алея няма патрулиращи полицаи. Защо е възможно това да се случи в един голям български град? МВР трябва да вземе мерките за реорганизация", заключи той.

Сидеров коментира и оставката на Светлозар Лазаров като координатор на партия "Атака", но не каза дали е предлаган да стане отново главен секретар на МВР.

"Той е пълнолетен и има контакти с медиите и могат да му задават въпроси. Няма интрига, г-н Лазаров е човек с много сериозни качества", заяви още Сидеров и уточни, че функцията му като национален координатор не е основното му амплоа в живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
1
 
3
 
! Отговори
Д-Р Психо преди 5 години
ХАПЧЕТАТА СИДЕРОВ!!!!! ИЗПИЛИ СИ ХАПЧЕТАТА!!!????? МНОГО Е ВАЖНО ДА НЕ ГИ ЗАБРАВЯШ!!!!!!
49
0
 
3
 
! Отговори
к преди 5 години
много по-интересен е въпросът какво прави този суданец в България !?в България на държавни разноски почиват 100-тици украински терористи от укро-фашистките банди на Порошенкода не би сега да оказваме същата услуга на терористите от ИСИС по молба на "съюзниците" ни от НАТО ?
48
1
 
10
 
! Отговори
Пинифарина преди 5 години
Волен от много години е депутат, шеф на парламентарната група, и никога не е ползвал полагащата му се охрана от НСО. С това е спестил стотици хиляди левове на данъкоплатците. А Борисов да каже Защо , в качеството му на Какъв, гражданинът(не е депутат) Ахмед Доган ползва охрана от НСО!
47
2
 
2
 
! Отговори
Антон Кутев, 2012: преди 5 години
Корнелия скоро не я е джаскало такси......
46
6
 
7
 
! Отговори
anon преди 5 години
ако е имало птп - да бяха извикали полиция. ако трябва да сравнявам морала на деница и на суданеца- бих свирил в полза на суданеца. затова предполагам, че ако са се чукнали на пътя, деничка (понеже си мисли, че е хванала Господа за шлифера) е отсвирила суданеца и си е тръгнала и той я е подгонил... ама джуджето се пени за фасон. Предател- няма да забравиме как предаде всичко дето казваш, че ти е свято за няколко места в народното събрание.
45
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тоя сммешник докога ще се натрапва в пространството? Охрана защото жена му пернала с огледалото на друга кола огледалото.Нонсенс.
44
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво значи "са се ударили"? Някой е ударил някого защото... Какво точно е станало? По вина на Сидерова ли е било? Имал ли е суданеца моралното право да е ядосан? Рисково ли е било шофирането на Деница? Ако да в какво се е изразявало това и каква е била причината да шофира рисково? Заради покровителството над Сидеров от страна на полицията много неща се прикриват.
43
1
 
2
 
! Отговори
Наташа Картошки преди 5 години
Суданеца хулиган женен ли е?
42
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте занимавали хората с разни смешници: Довчера с Ирладската пастирка Р.П. и неговата синя птичка Д.Б., Днес с Воленчо пундела на властимащите, с неговата Деница.Голяма работа, някакъв суданец я преследвал и обидил; значи я е настигнал, за да я обиди.
41
4
 
21
 
! Отговори
Мопс преди 5 години
Сидеров защо не отиде в Русе да види как живеят без охрана обикновените журналистки?Къде е неговата Атака след бруталното убийство,къде е самият той (заврян под полата на жена си,може би).Патриот по Ботев...патриот е ,душа дава той за правда,за свобода,но не свойта душа брате ,а душата на народа....Гнусен клоун.
40
4
 
21
 
! Отговори
Истукан преди 5 години
Още ли ни занимавате с този псевдо националист. Дърпа милиони на гърба на държавата. Цяла банда са тези патриоти. Валери Симеонов създаде както Атака, така и всички патриотични партии.
39
4
 
16
 
! Отговори
Гогов преди 5 години
избягала от птп и оня я гонил.А вие какво бихте сторили????Ама щото е суданец даваи Кал.
38
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клозетници!!!
37
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте занимавали хората с разни смешници: Днес с Воленчо пундела на властимащите, с неговата Деница.Голяма работа, някакъв суданец я преследвал и обидил; значи я е настигнал за да я обиди.а.
36
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заглавието: "След "Судан гейт" Сидеров не иска ОХРАНА за себе си, Сидерова и сина им" Т.е., до сега не е имал охрана, предлагат му отказва.В текста:"Волен Сидеров каза, че семейството му няма нужда от ДОПЪЛНИТЕЛНА ОХРАНА, ..." Т.е. до сега е имал, но не иска допълнително (сигурно му е съвестно). :)Два СЪВСЕМ различни смисъла ... Българскияи език за нищо го нямате!
35
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен е човек на Доган. Именно той с неговия златен палец крепеше правителството на Орешарски месеци наред. Освен това е избягал от казармата с лъжливо медицинско, че е кьорав. Ако ви е малко има и още: снимаше се гол в разни пропаднали списания, беше говорител на мутрите от Мултигруп, кланяше се на престъпника Конзон... ВЪОБЩЕ, ЕДИН ЖИВОТ НА КОЛЕНЕ И ПЪЛЗЕШКОМ ЗА ЛИЧНА ОБЛАГА. ОТВРАТ!!!
34
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като гледам Сидерова усмихната не се е уплашила от суданеца. Сигурно и е показал суданския патлак
33
6
 
15
 
! Отговори
НРБ преди 5 години
Плащай си охраната на жената ти !!! Колко закона за защита на работещите българи внесе в парламента ??? Само кражби и безхаберие в *** ви глави!!!
32
0
 
9
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Колега #24, грешите. Гейт означава портал, а не разкритие. Аферата е Уотъргейт, а не Уолтър Гейт. И затова попитах къде е суданския портал.
31
4
 
16
 
! Отговори
смях преди 5 години
Волен, как жално скимти за постове, обаче от никъде подкрепа. Нито от хората до него, нито от Борисов. ВМРО и НФСБ го гледат с презрение и насмешка и го пускат по течението. Нека скимти, само да си взима хаповете редовно.