След "Судан гейт" – Сидеров не иска охрана за себе си, Сидерова и сина им

Иска обаче реорганизация на МВР, нужна била реформа
Обновена: 11 окт 2018 15:01 | 11 окт 2018 15:00,
59
След "Судан гейт" – Сидеров не иска охрана за себе си, Сидерова и сина им
Снимка: Булфото, архив

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров каза, че семейството му няма нужда от допълнителна охрана, след като съпругата му Деница Сидерова стана жертва на агресия от страна на 40-годишен суданец.

Още по темата

Припомняме, че в петък вечерта джиповете на съпругата на Сидеров и 40-годишния Мажди Гандур са се ударили. Мъжът започнал да обижда Сидерова и да проявява словесна агресия към нея. Заради случая Волен Сидеров поиска оставката на вътрешния министър.

Въпреки това днес той обяви, че няма нужда от повече охрана, след среща с шефа на НСО.

"С началника на НСО обсъдихме нападението над моята съпруга, но за момента семейството ми няма нужда от охрана", настоя Сидеров.

Той бе категоричен, че темата с проблемите на МВР не е свързана само с конкретна фигура, а с цялостната реорганизация във ведомството.

"Тук за мен темата е реорганизацията на МВР, реформите, които трябва там да се направят. Тази тема ще поставя и на коалиционен съвет", добави Сидеров.

Като пример той изтъкна, че и в разследването на зверското убийство на Виктория Маринова има много въпросителни.

"Как са действали, как са оставили убиеца да напусне страната, защо на тази алея няма патрулиращи полицаи. Защо е възможно това да се случи в един голям български град? МВР трябва да вземе мерките за реорганизация", заключи той.

Сидеров коментира и оставката на Светлозар Лазаров като координатор на партия "Атака", но не каза дали е предлаган да стане отново главен секретар на МВР.

"Той е пълнолетен и има контакти с медиите и могат да му задават въпроси. Няма интрига, г-н Лазаров е човек с много сериозни качества", заяви още Сидеров и уточни, че функцията му като национален координатор не е основното му амплоа в живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
25
 
! Отговори
това е преди 5 години
Днес сутринта пред МС имаше около сто полицай и жандармеристи да пазят властта от една шепа измъчени майки а по кварталите не може да видиш жив полицай?Нужни са чистки и тотални реформи в полицията.
9
1
 
16
 
! Отговори
факт преди 5 години
Нека види как живеят обикновените хора,всеки ден се сблъскват с атрофиралата и не работеща полиция в която потъват огромни народни пари.
8
2
 
18
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
Уф, стига сте слагали това "гейт" при всяка втора новина! Уж журналистите би трябвало да са интелигентни и начетени, а използват една и съща тъпотия вече 46 години. Даже няма никаква логика в случая, защото това е някаква селска разпра.
7
1
 
12
 
! Отговори
Ivory преди 5 години
На снимката е гримиран,иначе изглежда от малцинствата,могат да го збъркат на суданец.
6
1
 
26
 
! Отговори
Дядо ви преди 5 години
От едно ПТП направиха проблем за националната сигурност. Аз не вярвам суданеца да е виновен. Като си представя жената на Сидеров и джип ми се струва че е добре че не е станало нещо по-сериозно при ПТП'то.Май забравихме Сидера как вади пистолет при някакво ПТП преди години. После тоя дебелия каза че Сидера наистина не е наред и т.н. и т.н. сапунки бяха. Този цирк го бяхме забравили.
5
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дядката ли е направил бебето на тая готина мацка или е помагал комшията ?
4
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дедо и внучка ,ама тая колко е устата и дебелокожа ,пък суданеца я обидил -не го вервам това ! некво театро за изборите с внуците ,та барем кукубабите от умиление да гласуват за него
3
1
 
21
 
! Отговори
Бря преди 5 години
*** те били смели герои, бе!
2
1
 
28
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Нашите политици и магистрати се имат за недосегаеми и чак когато ги застигне нещо подобно се сещат, че могат да направят нещо по въпроса.
1
4
 
32
 
! Отговори
1 преди 5 години
много е свежа деница,изглежда суданеца,си е свършил работата.