Йончева vs. ГЕРБ: Ще съдя за клевета Добрев и Цветанов!

Цветанов: Уважавам Йончева, не съм я обидил!
12 окт 2018 13:30, Василия Пейчева
52
Йончева vs. ГЕРБ: Ще съдя за клевета Добрев и Цветанов!
Елена Йончева. Снимка: архив, Булфото

Елена Йончева се закани, че ще съди Делян Добрев и Цветан Цветанов за клевета. По думите й депутатите от ГЕРБ от месеци говорят неистини по неин адрес и тя настоя, че ще търси правосъдие.

"Ще съдя Цветан Цветанов и Делян Добрев за клевета. Те в продължение на месеци говорят клевети по мой адрес - неща, които нямат нищо общо с действителността. Ще ги осъдя не само в България, а в Страсбург. Те много добре знаят, че говорят лъжи. Разчитат на това, че такова дело много често се бави", каза тя.

Според нея я притискат заради разследванията й.

"Когато направихме филма за оградата и събрах достатъчно материали, които са в Прокуратурата и в ДАНС, един вицепремиер ме заплаши два пъти, че ще ме даде и на прокурор, и на съд. Когато дадохме информация за водата в Хасково, тогава бившият министър на здравеопазването каза, че ще ме даде на съд", добави Йончева.

"Сигурно ГЕРБ са запознати с това "да те поръчат". Ако смятат, че може да притискат един депутат, да го хулят, да се разхождат по медиите и да казват лъжи - аз все още вярвам в законите", каза соцдепутатката.

В отговор Цветан Цветанов каза, че всеки има право да твърди каквото си иска и да заведе дело, но настоя, че не е обидил Елена Йончева.

"Всеки може да си търси правата в съда. Уважавам Елена Йончева като разследващ журналист до момента, в който не се занимава с политика, защото вече няма тази обективност във всичко, което беше изговорено от нея, участвайки в нейната парламентарна група.  Но не мисля, че някъде съм я обидил, където тя да може да се възползва от тази си правна възможност", каза шефът на депутатите от ГЕРБ.

Той добави и че по-скоро в БСП има структура за дискредитиране на политици.

"Аз си спомням периода, в който тяхната подобна структура работеше за дискредитирането на ГЕРБ през 2013 г. и моето лично дискредитиране - анонимният сигнал, който беше внесен в прокуратурата за куп неща, които никога не съм си мислил да ги правя", допълни Цветанов.
 


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
Мнение преди 1 месец
Трудно ще стане. Малката дебела рибка вдигна на крак прокуратурата и те се втурнаха като гербери на софра печено агне да защитават Пожарникаря от Банкя. Трябва пропрезидентска партия, зад която да застанат много хора.
41
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая няма ли си друга работа ???
40
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да ги осъди. Ако ги съди в Страсбург НАИСТИНА ще ги осъди.
39
9
 
11
 
! Отговори
1234 преди 2 месеца
Тази вече почна да втръсва с нейните дела.Другата пък с нейните вотове на надоверие и куп други селски издънки.
38
1
 
9
 
! Отговори
цоко преди 2 месеца
Бяха я хванали арабите за вълната, но украинецо я измъкна.
37
10
 
3
 
! Отговори
1 преди 2 месеца
До Pifi,това за тиквата ли се отнася,той отговаря на всички,твои изводи.
36
30
 
16
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 2 месеца
ГНИДИТЕ НА ГЕРБ - ИЗПЪЛЗЯХТЕ ОТ ДУПКИТЕ СИ !
35
19
 
30
 
! Отговори
подлога на серГЕЙ преди 2 месеца
От както Елена Йончева беше публична държанка и параван на серГЕЙ Станишев, думите и нямат никаква тежест.
34
16
 
18
 
! Отговори
Таз го игра преди 2 месеца
Скъпо платен Параван на гейтака Серго
33
9
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 2 месеца
Клеветата, която господата Цветанов и Добрев разпространяват е, че Кошута Идиотчева е правила аборт поради Гей Станишев. Но пасаран, господа!
32
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цвъки щото е самата коректност ...
31
14
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще има ли еротично шоу с Йончева по телевизията на БСП?
30
12
 
22
 
! Отговори
Рушка пача преди 2 месеца
Платен агент на Пиздин

Майка и е ‘чрускиня “по професия

Баща и е ДС ченге

Отврат!
29
20
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Червената гад я хванаха на тясно с неоповержими доказателства и се прави на сърдита.
28
8
 
23
 
! Отговори
до 11 преди 2 месеца
....да обясни защо се въргаля със Серж и ще и вярвам на всичко...Аааа това не е правила,беше му само платен параван докато той се въргаляше с представители на собствения си пол.
27
12
 
31
 
! Отговори
Ел.Йончева-жалко е преди 2 месеца
А бе тази Елена Йончева не беше ли любовницата на Станишко , който България изгони с камъни? Е сега тази ли ще дава посоката на България? Това ли са новите лица в БСП ? Смешно и жалко е...
26
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Нео комунистите от ГЕРБ са по-страшни и от Комунистите от 20 век. Те не признават Конституцията, Народното събрание ( НС) Законите в България, Решенията на Конституционния съд и съдилищата, дори неудобните за тях гласувания в НС се прегласуват отново и отново...Единствен и върховен закон за Групировката ГЕРБ са хрумванията на боса им Боко Борисов, които много често се променят диаметрално противоположно. Бог да Пази България !!!
25
5
 
13
 
! Отговори
Обаче... преди 2 месеца
Хекимянката каква е джурналистка,мани мани.Подложка стоножка.И Кеворкян е арменец и журналист,на къде е небето,къде червея под земята...
24
9
 
21
 
! Отговори
Pifi преди 2 месеца
Безочлив,по-безочлив,най-безочлив-социалист(комунист)....Излишни са всякакви коментари по публикацията.
23
9
 
9
 
! Отговори
конграчулейшън! преди 2 месеца
Няма страшно.Измеслих кяк да събера 6 милиардо дотодина.За една кола-250 лв.данък,300 лв.ГО,250 лв.винетка-250 лв.Общо-800 Пет милиона коли по 800-4 милиарда. Един милиард-за камери и колани на автобусите.Сещайте се на кой ще е поръчката.И за десерт--увеличени данък сгради за 2,7 млн.имота-1 милиард. 4+1+1=6.Милиарда.Академик Иванов го е сметнал,не баба Вуна.