Полицията се справила много добре с убийството на Вики

Доказателствата срещу Северин щели да издържат в съда
Обновена: 14 окт 2018 11:29 | 14 окт 2018 10:15, Камелия Цветанова
99
Полицията се справила много добре с убийството на Вики
Снимка: Reuters, архив

МВР е работило добре по случая с разкриването на убийството на журналистката от Русе Виктория Маринова. Това заяви бившият министър на вътрешните работи Валентин Радев пред Нова тв.

Още по темата
"Аз съм удовлетворен като бивш министър на вътрешните работи, че момчетата се справиха много бързо. Много неща още не са известни, тепърва ще продължава работата, но важното е, че извършителят е разкрит”, коментира той.

Според него доказателствата срещу Северин Красимиров са достатъчно, за да могат да издържат в съда.

Става въпрос не само за ДНК материал, открит по тялото на жертвата, но също и за вещи на мъжа и други данни, с които полицията разполага.

Очаква се заловеният в Германия 21-годишен мъж да бъде доведен в България през следващата седмица.

"Там, където изпратим жандармерия, нещата обикновено утихват. Аз не искам да е така, полицията, районният инспектор, той трябва да е този, който да всява респект", коментира още Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф, "журналистите", с това фамилиарничене "Вики" сте толкова дразнещи, че няма и накъде повече. Освен това доста вече взехте да предъвквате и преекспонирате всичо.
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията се справя с повечето убийства. Ако не беше полицията и нейните сътрудници дилари, Виктория щеше да е жива. Не само Виктория. Много от жертвите нападнати в следствие на наркотика щяха да са живи.Забележете, полицията привиква квоите хора диларите и при нужда получава най точна информация за разследване на убийствата.
72
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С какво неиния живот е по-ценен от живота на другите жертви .
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че не е останал в България, щяхте да го търсите с години !
70
0
 
9
 
! Отговори
65 преди 5 години
Пиша за пръв път.Човекът правил аутопсията е правил тази , на моя приятелка на баща и.Който беше убит полицай маскирано като самоубийство . Кой ще извърши престъпление и ще занесе даказателства у тях и ще ги остани там. В Русе ли живеете ??? Я един час посред бял ден да я изнасилват и никой не видял .. ама след като е убита колко хора видели . Ала бала.Всичко е нагласено
69
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе 65 докога ще пускаш фалшиви новини и безсрамни лъжи!" черен,бял колан"!Стига сте манипулирали,баси ***!Е нали от вашата групировка пуснаха сценариите по света,аман от натегачи за власт!***!
68
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би след Северин да са минали поръчителите, да се уверят, че работата е свършена, че тогава да го пращат в Германия.-
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А НА МЕН МИ ЗВУЧИ, ЧЕ ПОЛИЦИЯТА Е УБИЛА ВИКИ И СЕ Е СПРАВИЛА МНОГО ДОБРЕ С ТОВА.
66
0
 
6
 
! Отговори
Как са я свършили? преди 5 години
Нали си е признал сам. Полицаите да не са му помогнали с бой, че са свършили добра работа? На мен така звучи поне
65
0
 
11
 
! Отговори
МВР-ТО преди 5 години
А вчера се оплаквахте, че двама души били минали в парка след убийството и не се обадили на 112 и затова ви било трудно да намерите убиецът. Хората като се разхождат да не им е работа за трупове да се оглеждат посред бял ден. Тоя Северин нали се предаде сам, каква работа сте свършили.
64
0
 
9
 
! Отговори
Питам МВР 2 път преди 5 години
Северин при първият разпит твърди, че по време на убийството с него са били още двама мъже. Кои са те? Потърсете ги, ако имат алиби и не са били там значи е излъгал. Ама защо досега не ги разпитахте? Не казвам автоматично, че са виновни, ваша работа е да разследвате и тях. Той твърди, че не я изнасилил, може да е някой от тия двамата.В такъв случай ще са съучастници. И последно: Нали той се е предал, с какво точно сте се справили?
63
0
 
6
 
! Отговори
хах преди 5 години
Ключовото доказателство е видео запис, на който се вижда как *** бяга панически от местопрестъплението към махалата. Този запис е намерен от приятели на бившия съпруг на жертвата. Явно полицията през това време е била много заета да се "справя много добре". И докато са били много заети не са се сетили да блокират изходите на града, да отцепят района и да търсят улики и записи от камери. Ако убиецът не беше глупав ***, щеше да отиде не в Германия, а при братя Галеви да им прави компания.
62
1
 
8
 
! Отговори
Да бе... ама преди 5 години
ДНК-то прекалено бързо го доказаха. Нали трябват 3 дена минимум за това? А и да остави дрехите си с кръв вкъщи??? Май за мноооого *** ни взимат. Не вярвам на тази полиция, на която й бягат арестантите от ареста без проблем и която измисля удобен убиец, за да спре световната реакция.
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя е имала черен колан как точно я е бил не ми е ясно...Северин е влязал в Германия 2 дни преди убийството е казал адвоката му.Не е бил в България .Всичко е потулено.Даже не е изнасилена. Лекаря от аутопсията е принуден да лъже била е убита с пистолет
60
0
 
10
 
! Отговори
да ви преди 5 години
Е, то бива бива простотия, ама като тази с полицията, дето се справила много добре с убийството - какво да кажеш. Каквато управията на държавата, такава и на полицията, която убива успешно.
59
6
 
3
 
! Отговори
Браво на преди 5 години
Българската и немска полиция!Закопчаха синият *** само за три дни!А хората които се опитаха да политизират случая са гнусари !
58
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е имала черен колан по джудо!Стига сте лъгали!А и да е имала,убиеца е налице,така или иначе се е случило!Стига с тази кабеларка дето никой не я гледа и то за известен случай минал по другите ТВ!
57
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще си направя вестник и в него ще работят само грамотни журналисти!!! Тук няма такива.
56
3
 
14
 
! Отговори
фашага преди 5 години
Тя е имала черен колан по джудо,и са нужни най-малко двама,за да я надвият!На всичкото отгоре е и спортистка!Между другото,защо я погребаха в затворен ковчег!?Язък за хубавото момиче,Бог да я прости!Изобщо не вярвам на тая помия,дето ни я сервират!Ама изобщо!
55
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Естествено ,че полицията се справи отлично!Е БГ разкриевамоста на убийствата е 98%!Тука пишат ***,***," големи" разбирачи по разслрдвания,кажи речи " експерти"!Вики не е единствения случай на сексуално посегателство,имаше във В.Търново,Аксаково,друго гнусно престъпление доц.Нейков.Това е падение и обществен проблем,не точно полицейски!Вижте чалга каналите,как се принизява жената!Вижте клипа на Криско и Слави Трифонов " Ще тъ скъсам",какво е това,сексманиаци,сравнете с МТВ.