Бис! Сидеров зад барабаните: Чист PR или голям скандал?

Експерт твърди, че действията му са планирана кампания
Обновена: 15 окт 2018 16:31 | 15 окт 2018 13:00,
81

Волен Сидеров често е ставал център на внимание с изявите си извън работните си ангажименти. Последният такъв случай беше от преди няколко дни, когато в социалните мрежи се появиха снимки на лидера на "Атака", който пуши на закрито в заведение, до него идва оркестър, а Сидеров дори се изявява на барабаните.

Специалистът по протокол и етикет Милена Хлебарова коментира случая и обясни, че понякога в социалните мрежи такива ситуации се изкривяват и даде пример с информацията, че Сидеров пуши на закрито.

Хлебарова беше категорична, че политикът не е пушач и ако е имало цигарен дим в заведението, той не е идвал от лидера на "Атака".

"Когато си народен представител, когато си влязъл в публичното пространство, ти си продаваш кожата и си такъв навсякъде. Г-н Сидеров е от много дълго време в политиката, той е изпечен политически aс. Той много добре знае как трябва да се държи и какво трябва да прави", коментира Хлебарова.

Още по темата

Тя е убедена, че действията на Сидеров в ресторанта са политическа кампания, която е планирана.

"Това е политически маркетинг, който той налага, защото има нещо в предвид. Иска да се позиционира в европейския консервативен блок, има такава възможност, прави си нетрадиционен PR", каза още тя пред Bulgaria ON AIR.

Експертът по протокол и етикет обясни, че дори мястото е специално и настоя, че всичко това, което се вижда от снимките, е политически PR.

"Музикалното му пристрастие е само един нюанс от неговия образ. Естествено е, че зад всеки политик повече навън, стоят обиграни личности, които знаят как да правят имидж", допълни още Хлебарова.

Тя припомни, че подобни действия виждаме и от водещите политици в Европа и света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПОЛИТИЧЕСКИ МАРКЕТИНГ ЗА РЕКЛАМА- АМА НА НЕГО НЕ МУ СЕ ПОЛУЧАВА.
54
1
 
22
 
! Отговори
ЛЕКЕ преди 5 години
Помня го как бягаше от разгневените хора, а четирима *** държаха една маса над главата му да го пазят от камъните.
53
11
 
3
 
! Отговори
фейк! преди 5 години
Този клип е показван преди година - две! Човекът на фотото от клипа не е Сидеров!Защо се разтягат локуми с лъжи, а баламите пишат ли, пишат! Какъв изцъклен "експерт" гледа от фотото!
52
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докога ще ни занимавате с този избягал от казармата путинопитeк?!!!
51
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен е супер................само дето не трябва да вярва на герберите!!!
50
1
 
11
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Хахахахахаааа ТВ атака спря. Нали Болен от Петък е ортак с Барека - "консерватори" са вече :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Нимоа, валям се от смях................. Е това са руските изтривалки.................
49
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само абсолтни простаци могат да гласуват з аАТАКА
48
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя недоклатеник бил политически ас.хахаха.по точно русофил *** де раст.руски продажник
47
1
 
12
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Не нимоа, уахахахахахахахахахахахаааааааа :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Телевизия АЛФА спря. Питайте правителството защоА сега как ще се забавлявяме? Без ежедневните руски глупости?
46
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Направете си труда и вижте в https://translate.google, как е на македонски език (на югозападен български диалект) думата "барабанист". Има я! Приляга му! :)
45
2
 
13
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Не знам тази Хлебарова какво разбира от протокол, но барабаните със сигурност нямат нищо общо с протокола, нито пушенето има общо.
44
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Бис! Сидеров зад барабаните: Чист PR или голям скандал?"---Нито едното, нито другото! ЧИСТ Диспансер "Четвърти километър". :)
43
4
 
13
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
До Ала_БалаОтдавна съм писал тук, че Волен е необолшевик-путинист, по новому - "консерватор". Прави се на умряла лисица в коалицията, но си придвижва някои руски проектчета между другото.
42
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цирков артист,второкласен клоун,пудела на Тиквата.
41
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз Ямболия от кога стана барабанчик като и в казарма не е ходил. В казармата и аз биех барабани после в читалищният състав но никога не съм се правел на баранбанчик по заведения.. Не съм го чул как бие барабанчета ама като го гледам на снимките как държи палките май не е усвоил техниката. Държи ги като селски тъпанжия на хорото. Никога не е късно да станеш за резил па макар и на стари години. Пиар ли си прави или нещо друго.
40
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Начи в клуб 33 е пълно с ПиАрчета. Първо там после в Европейския парламент директно. Жесток анализ по телевора е било, как мижах да го изпусна
39
3
 
19
 
! Отговори
Az преди 5 години
"... той е изпечен политически aс. Той много добре знае как трябва да се държи..."Леле, леле... Това изказване даже не е е смешно.
38
2
 
0
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
С пеесе годишни песньовки прайм полит кампании... сюит чайлд ин тааааййййм ооо уууу ууоо бирибанииии
37
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя е чалгар, но в НС.
36
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как най-лесно можеш да оправдаеш един политически пpocтак като Сидеров. Госпожа Хлебарова е показала нагледно как. Не е вярно, той не е пушач, той е продал и кожата си за добруването на народа, той е прекрасен човек, баща, син, той даже не е бил в заведението и т.н. глупости. Въобще Сидеров е един невинен български ихтамнет с руска уyшанка захлупена до кръста.