Рунд пореден: Трус в тройната коалиция

Ситуацията ще се отрази върху кабинета, коментира политолог
18 окт 2018 11:15, Петя Славова
17

Рунд пореден. Тежки скандали разтърсват тройната партийна коалиция на патриотите, след като НФСБ на Валери Симеонов излезе с решение, че сваля доверието си от Волен Сидеров като председател на парламентарната група на коалицията.

Още по темата

Самият Симеонов обяви, че не е изключено да напуснат коалицията "Обединени патриоти". Причината за това били недопустимите, според него, нападки на лидера на "Атака", отправяни от ефира на партийната телевизия.

"Тази ситуация несъмнено ще се отрази върху правителството. Въпросът е обаче дали ще предизвика агония и какво ще се случи с определени ресурси. Към момента всичко това е свързано по-скоро с електоралното позициониране на партиите", коментира в студиото на "България сутрин" политологът Татяна Буруджиева.

По думите ѝ евроизборите са необходими за една определена легитимация на "Атака", а целта на Волен Сидеров била да стигне до Европейския парламент, за да разшири мрежата си от партньорство и влияние, след което да се завърне за националните избори в България. "Обединените патриоти" от своя страна пък искали да покажат, че са най-силната партия в коалицията.

Пред Bulgaria ON AIR анализаторът проф. Михаил Константинов отбеляза, че влизането в ЕП не е нещо тривиално, но ако тройната патриотична коалиция се разпадне, всяка една от партиите ще имат много сериозни проблеми.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, как да върви държавата, щом управляващите дърпат в различни посоки? И пак кажете, че управлението е стабилно! Да вземат да слязат и да се карат на воля! Не сме длъжни да им търпим махленските свади! А ГЕРБ от цялата работа губят, но ще го разберат късно!
14
3
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Нищо няма да се случи. Поредната буря в чаша вода.
13
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ДАНО..............ама надали! Какъв кеф да се разтури това предателско "правителство"! Никога не съм виждал по-голям на-г-л-ец от този симеонов, мислех че в българската история няма да има такъв к-л-о-у-н, но неговите лицемерие, надменност, горделивост и безмо-зъчност просто няма граници!
12
6
 
7
 
! Отговори
А дано преди 5 години
А дано стане Волен евродепутат.Да се чува и глсът на Русия в европарламента.
11
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото и долен да е Болен номерът му няма да мине. Никога няма да стане евродепутат и да защитава руските интереси на високо ниво.
10
2
 
8
 
! Отговори
Ха, ха... преди 5 години
Труса ще е тогава, когато ги "подкара" БайСтаври - и "трите", че даже и четвъртия (БОКоКРАТУНьо)...!!! :::)))Ха, ха, ха... :::)))Дааа...!!!
9
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стани богат евродепутат. Въпросите на играта са за Сорос, Бареков, консерите с туршия. Кой е по-голям консерватор на зимнина като пачки евро в буркани.
8
3
 
12
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Абе този не беше ли математик сега и политолог станал? Да не би да разбира и от изкуствено осеменяване на крави да го повикам на аванта , че моята крава Лилянка / по паспорт Лиляна Павлова/ нещо много зор дава? Но държа осеменяването да е Евроатлантическо тип Милка .
7
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
там под старата върба има вечна веселбаБоко кокала размята-кланят му се до земята, разни жаби -жаборани и калинки най-отбрани.Волен бие барабана ,а Валерката отпред свири бодро на тромпет.
6
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинете, но докога непрекъснато ще давате трибуна за глупостите на герберасткото лаплацало, професора по Всичкология.В качеството си на какъв този коментира постоянно политически теми.Та той се е просто един посредствен математик и алко холик.Ставате смешни вече с това ли зане на банкянския г ъ з.
5
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв ти трус бе?Лаене за кокала дето Мутрю ще им подхвърли от трапезата си!
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Придворната секлецарка на Борисов пак се появи.
3
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Давайте,давайте, карайте се,трепете се!То за друго не ставате!
2
2
 
21
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Орел и рак и щукапо някаква си слукатакваз им работа дошлада теглят заедно кола.
1
3
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Както винаги Мишенцето е много загрижено за стола на Борисов. Сън не го лови да не би бащицата падне от власт. Спокойно Мише кабинетът няма да падне камо ли тази зима, защото въпреки дразгите в Патриотите те не биха вкарали отново в парламента Лютви Местан тюркофила и Десните изклесяци от някогашното СДС като Радан Къневци, Московци, Атанасовци и др. тем подобни ***.