Смяната на Симеонов щяла да заздрави коалицията

Каракачанов пък иска среща на ОП и да си кажат всичко
Обновена: 22 окт 2018 19:41 | 22 окт 2018 19:37, Камелия Цветанова
34
Смяната на Симеонов щяла да заздрави коалицията
Снимка: Булфото, архив

Оставката на вицепремиера Валери Симеонов няма да доведе до счупване, а напротив - до заздравяване на коалицията. Така председателят на парламентарната група "Обединени патриоти" лидерът на "Атака" Волен Сидеров, цитиран от БНТ, коментира  думите на премиера Бойко Борисов по повод избухналия скандал с изказване на Симеонов.

Още по темата
В декларация на партия "Атака" ръководството ѝ заяви, че сваля политическото доверие от вицепремиера Симеонов.

По думите на Волен Сидеров искането на оставката на Валери Симеонов не е проблем само между патриотите, а и на правителство.

"Става дума за неприемливо, абсолютно недопустимо изказване на вицепремиер на държавата и реакцията в цивилизованите страни, политическата реакция, е оставка. Затова аз предлагам нещо, което е спасителен план за правителството, да се извади от властта вече дискредитираният вицепремиер, да се предложи друг и да вървим напред към по-съществени въпроси", допълни той.

Сидеров каза още, че има кой друг от редиците на патриотите да продължи вицепремиерския мандат на Валери Симеонов.

Лидерът на третият партньор в Обединени патриоти ВМРО Красимир Каракачанов пък съобщи, че е поканил Сидеров и Симеонов на коалиционен съвет утре в 14.30 часа.

Той отсече, че каквото има да каже, ще го каже там, след което ще го каже и на медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
MEN преди 5 години
OOOOOO,NAMERIL KOI DA OBSAZDA SIMEONOV!?!?!? TOJA,DETO NAPRAVI EDIN KUP PANAIRI,NE SAMO U NAS,AMI I PO SVETA-SEDNAL NA UM I RAZUM DA NI U4I....SLEZ BOZE I SI PRIBERI VERISIITE....
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКО ТРЪГНЕМ НА ИЗБОРИ СИМЕОНОВ ЩЕ ВЗЕМЕ... ГЛАДНА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА. НЯМА ДА ВИДИ НИКОГА ПОВЕЧЕ ПАРЛАМЕНТ ОСВЕН ОТВЪН
22
1
 
3
 
! Отговори
наблюдаващ преди 5 години
коалицията ще се заздрави когато ги нема алчните за власт и пари атака и вмро
21
2
 
2
 
! Отговори
месара преди 5 години
тоя определено го влече бсп_то!
20
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров ще направи най-големия подарък на Симеонов. Сега ако се разтури правителството и се тръгне към предсрочни избори, то Симеонов ще вземе поне 10-15%. Това се казва политик, каза нещо и си държи на думата, да оставим че е прав. Аман от шушумиги които едно мислят, второ казват, а трето правят. Крайно време е в българската политика да останат само хора като Симеонов, които стоят зад думите и делата си!
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откакто Симеонов подкрепи откъсването на Украинската православна църква от Московската патриаршия, задача No.1 спусната от Кремъл за БоленСи е да се зачисти правителството от украинофили. Елементарно Болен, елементарно Сидоров. Да бяха го напсували на майка в ефир нямаше така да истеряса Сидоров. Но по лошо му направи Симеонов - тегли една майна на майка Русия. Помнете ми думата - Болен един ден ще получи орден "За услуги" в тронната зала на Кремъл.
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ся, айде да се изясним нещо, другарю Волен Сидеров...Нали всички сме наясно, че джипа на Деница и парите за парцалки не са от депутатската ти 4 бона заплата?!Проблемът всъщност е, че през последната година курсът на рублата се срина и спонсорството от Москва като ги обени в чейнджа, вече не стига и за парното да си плати горкият Болен...
17
1
 
8
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Ще дойде ред и на вашите майкиВинкела ви е робовладелецЩе ви ....без вазелинЛош материал трето качество хора
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ви се карате за кокала и нич не ви е еня за народа?Ще дойдат избори и ще ва помете тоз народ.
15
7
 
14
 
! Отговори
Нема таков филм! преди 5 години
ВАЛЕРКАТА , НЕ ГО ДАВАМЕ ЗА НИЩО!!ПО-ДОБРЕ ИЗХВЪРЛЕТЕ БЕЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА КУ""ВА...!
14
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това псе ЛАЕ срещу човека, който го вкара в парламента! Той що не стана вице.....,защото е захапали боцката и не ще да я пусне!
13
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Монголът ще го махнат ли вече?
12
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а изпращането на Боленчо Сидерович в психиатрична клиника в масква ще заздрави още повече коалицията
11
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Целта на боричкането е максимално очерняне на бившите партньори, за да не са конкуренция на наближаващите евроизбори. Волен се бори да води листата за евровота, което ще му осигури още няколко години далаверка и за целта е необходимо останалите от малката коалиция да бъдат максимално орезилени. А останалите в патриотичното обединение вършат същото, което върши и Волен - хвърлят кал върху останалите. И това непристойно ръгане с лакти и ритане по кокалчетата пред очите на всички българи.
10
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Троловете на берача на винкел са се активизирали да плюят по Волен ако изпаднат от властта и винкел няма вече за бране отиде им лапачката.
9
1
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПСЕВДО ПАТРИОТИЧНИ ВОЙНИ :D
8
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен не помни какво е казал вчера, може да се завърти в 10 коалиции и партньори, той даже с ДПС беше в правителство.Само далаверка да има..
7
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Т. нар. "патриоти" са във властта до следващите избори. Така че да използват оставащото време пълноценно, за да правят цир.каджилъци и да си показват магарията като за последно. Без това за друго не стават.
6
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднага оставка на черния грозник Симеонов. Тоя арабин съвсем прекали.
5
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе каква коалиция бе, тоя *** какво свърши втори мандат е вице откри 2 тоалетни като им отряза лентите и обиди децата с увреждания тоя човек е един баласт на бюджета и на данъкоплатеца и със голяма циничност и дебелоочие, няма такова нещо дори в Африка.