Докога стабилността на кабинета ще е оправдание за грешки?

Анализатори: Беше ясно, че революционни промени няма да има
23 окт 2018 21:55, Екип на Bulgaria On Air
25

Коалиционният съвет на "Обединените патриоти" реши без присъствието на Волен Сидеров, че няма да иска оставката на Валери Симеонов.

Единственият от коалицията, който иска оставката, е Сидеров, който обясни със статус в социалните мрежи, че не присъства на събранието заради липсата на позиция на ВМРО.

Още по темата

"Гарван гаравану око не вади. Който си е въобразявал, че на този коалиционен съвет ще има някакви революционни промени, които биха довели до искането на оставката на Валери Симеонов, това е много голяма илюзия. Подобен арогантен стил на поведение, вицепремиерът демонстрира в продължение на години, това с майките е един дребен епизод", коментира политологът Петър Чолаков в студиото на "Денят ON AIR".

Според него трябва да има някакъв етикет, който да спазват политиците в България, защото това дава пример за цялото общество и хората виждат, че наглостта минава и могат да постъпват по същия начин.

"Според мен тази оставка е необходимост", заяви политологът.

Журналистът Юлий Москов коментира, че темите за обидените майки и стабилността на държавата са съвършено различни.

"НФСБ напуска коалицията, правителството пада и какво следва? Не може да се приеме бюджетът на България за следващата година, не могат да се направят крачките за влизане в Европейския банков съюз, не могат да се предприемат адекватни действия за присъединяването ни в еврозоната", обясни журналистът пред Bulgaria ON AIR.

Според политолога Петър Чолаков не може мантрата за стабилност да служи за това - да се извиняват тежки политически грешки на управляващите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми може ли за това, че на *** и дошъл мeнзиca или не и е дошъл да искат оставка!??
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
МАГАЗИНИТЕ СА ПЪЛНИ С ТИКВИ ЗА ХЕЛОУИН - ПРАЗНИКА НА ГЕРБ
20
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледах това предаване и се смаях колко е амортизиран вече Юлий Москов.
19
1
 
3
 
! Отговори
Бате ви Бо преди 5 години
Кабинета е стабилен като пръч на лед, да знаете.
18
2
 
6
 
! Отговори
Каква стабилност преди 5 години
С управление на ***. И туй ми било суверен... Да не защити жените, а да гледа сеир. Всякакви *** с различен цвят се гаврят с нас, а ние все търпим, търпим... И какво постигнахме от цялото това чакане на някого и нещо? Едно голямо НИЩО.
17
2
 
11
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
СДС.СДС.КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН.ВАЩА МАМА СИНИ ***.
16
1
 
16
 
! Отговори
Сата НАТО преди 5 години
Докато средният *** почне да мисли с главата си и спре да повтаря като папагал герб е без алтернатива, докато родителите му мизерстват, а децата му емигрират.
15
1
 
15
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Ако само знаеше колко грешиш....тепърва почва,гербави тролчета. 11290
14
13
 
2
 
! Отговори
Тази телевизия преди 5 години
Тази телевизия е спонсорирана от Путин -- та не очаквайте нещо обективно да излезе от студиото.
13
0
 
11
 
! Отговори
Тези анализатори преди 5 години
Тези са готови за дребни пари да "анализират" така както им се каже.Абсолютни бооклуци !!!
12
1
 
14
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Докато има какво да се краде. Те не са там за друго.
11
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това недоразумение Юлий Москов, излезе на амбразурата да защитава крадливата пасмина от ГЕРБ. Началото на края на ГЕРБ е очевидно дори и на тапира Боце.Само престъпниците от БСП да не си мислят че ще вземат власта, наистина трябва да сме жертвенни агнета ако изберем ГЕРБ или БСП.
10
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самите понятия стабилност и грешки си противоречат едно на друго и са несъвместими! И ето резултатите за това - трагедии, престъпления, неработещи ибституции, корупция навсякъде, никаква икономика, никаква социална политика, смъртност повече от нормалното, гладни, бедни, болни, безработни, хора без доходи принудени да плащат за неща, които не ползват, липса на права и вменяване на задължения.
9
17
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато желанието на Нинова, кърлежите и агнешките главички, да счупят държавата изчезне. Защото ако червените са на власт вече наистина ще е зле.
8
2
 
25
 
! Отговори
От ЦК на Гробарите преди 5 години
Стабилни в мизерията и лъжите.
7
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никаква стабилност няма в този кабинет, всичко е лични и коалициационни договорки! Всеки ден си го казват самите те в изявленията си.
6
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо, стабилност няма! Второ, политиците по презумпция са "първи сред равни" и ако те си позволяват тази арогантност, какво добро можем да очакваме? И трето, наистина ли трябва да преглътнем една тежка обида в името на това, да ни "наградят" и с набутване в банковия съюз и еврозоната в най-неподходящия момент? Е, идва ми в повече!
5
1
 
25
 
! Отговори
Стабилността на каби преди 5 години
кабинета не можела да бъде оправдание за грешките!Но намерението да направят от Балканите "хранителен хъб за гладуващите в Африка" сигурно трябва да бъде причина да се накакаме от радост!Какво значи гладуващи в Африка? Означава, че някой прави десетки деца, без да може да осигури прехрана дори за себе си! Не може да нахрани себе си, защото го мързи да гледа, камо ли пък да работи!И каква е нашата отговорност спрямо тези хора?Накарай го да работи. Ако не ще - не пречи на естествения подбор!
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банда смешници..
3
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изначално всички правителства са нелигитимни, съставени чрез корупция, фалшификация и така "работят" в техен интерес и против народа!