Криза! Криза в малкия екип, в големия екип...

Вицепрезидентът Илияна Йотова видя нестабилност във власта
Обновена: 23 окт 2018 13:11 | 23 окт 2018 13:07,
18
Криза! Криза в малкия екип, в големия екип...
Снимка: БТА

Много трудно оттук нататък Валери Симеонов ще защити каквото и да било свое решение или предложение. Това смята вицепрезидентът Илияна Йотова.

Тя заяви, че в правителството наблюдаваме криза в управляващия екип.

Още по темата

"Ако гледаме от политическа гледна точка, наясно сме, че имаме криза в правителството, в управляващия екип, имаме криза в малката и голямата коалиция, защото от една страна има свалено доверие от една от партиите в председателя на парламентарната група", заяви Йотова.

По думите ѝ от вчера има свалено доверие в един от лидерите на партията в управляващата коалиция и това е довело до криза и в управляващото мнозинство.

"Нека да оставим на парламента и на политическите партии да решат каква да бъде тяхната стъпка и как ще излязат от тази криза", настоя вицепрезидентът.

Повод за напрежението станаха думите на Симеонов, който нарече родителите на деца с увреждания "група кресливи жени" и ги обвини, че спекулират с децата си.

По-късно премиерът Бойко Борисов заяви, че казаното от заместника му Валери Симеонов за майките на деца с увреждания е недопустимо и се извини за думите му.

От своя страна пък във Facebook пост Симеонов настоя, че не се отказва от нито една своя дума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДАЙ МУ НА БЪЛГАРИНА ВЛАСТ И ТОЙ ЗАПОЧВА ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА КАТО ОКУПАТОР!
14
0
 
0
 
! Отговори
нн преди 5 години
Прави са майките, искат пари, това е въпроса. Искат по-хубав живот. Съдбата ги е орисала. Всеки иска. От къде? Днеска една майка заяви, и 5000 да ми дадат няма да стигнат до мене. Права ли е ? Ако греши. Адски, непоносимо е с болно дете, поклон, но от къде за всички в България. Всеки иска. Нужна е голяма мъдрост и разбиране от двете страни, кое може да стане и кое не може да стане. Съдба човешка.
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Питам се... 10Ами питай Велев, Валери, оня варненския(забравих му името), питай Гела как му опростиха милионите... Питай ги! Те са тук и сега, 28 год. по- късно пак управляват държавата. Комунистите не са си отивали никога.
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Криза кой да придърпа кокала.
11
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Жалки БСП боклуцикак бсп щели да направят това-онова, а сега къде ги видя тези неща бе с....н гербер
10
6
 
3
 
! Отговори
Питам се... преди 5 години
Питам се как необразованите, нискокултурни крадци и бедняци изпълзели от землянките, избиха и ограбиха елита на нацията, съсипаха селското стопанство като ограбиха нивите на хората и направиха ТКЗС, за да си крадат оттам на воля. Яхнаха и фалираха България за 45 г. и след това я довършиха тотално с масовия грабеж.Как тия диваци изведнъж станаха милионери и милиардери?Още не са ни дали отчет, а чакаме вече 28 г.
9
9
 
4
 
! Отговори
Жалки БСП боклуци преди 5 години
Много ще ми е любопитно, ако БСП дойдат на власт - Какви неща ще построят, каква индустрия ще развият, как ще оправят здравеопазването, откъде ще им дадат заеми?!?Колкото пъти дойдат на власт - крадат, падат и повличат надолу целия народ! Те само това могат - нищичко друго!
8
5
 
17
 
! Отговори
ами преди 5 години
Само му вижте ироничната физиономия,наглия поглед и нахалното му държание....дали се сеща,че власт повече няма да види?
7
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прав ли е или не Симеонов, друго е важно. Че "улицата" дава резултат. Полицаи, лекари, сега увредени... Това ли е начина? Утре ще излязат 10000 таксиметрови шофьори и ще откажат да плащат данъци, защото иначе могат да бликират всички пътища. Така и тирове, автобуси... Всеки иска нещо все от държавата (от нас). И после се чудим защо нормалните хора са в чужбина. Ами писнало им е едни да имат само права и да им се дава, а други само да плащат все повече и по-високи данъци.
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този му е изпята песента. В следващия парламент едва ли ще го има.
5
14
 
7
 
! Отговори
Илайняна Йотова преди 5 години
Илайняна Йотова - дето едва ли има и един час да се е изпотила от труд - може ли да не се обади и да удари едно рамо на комунистите! Червената рошава крава!
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, може и да има добри идеи ВС, но това не променя факта, че се държи просташки. В конкретното изказване има и цинизъм, което е недопустимо предвид поста му.
3
4
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Валерко е в състояние да сътвори скандал от нищото!Да видим сега Баце какви котешки каваци ще направи,за да се оправдае.
2
1
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Сол..ците ги правят шефове на банки...???
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Покрай оставката на Валери Симеонов, съм силно притеснен да не пропуснем влизането в затвора на пияния и дрогиран убиец московски.