Журналисти: Държавата не се крепи на Валери Симеонов!

Докъде ще стигнат скандалите – говорят Валерия Велева и Евгени Петров
Обновена: 25 окт 2018 06:29 | 24 окт 2018 22:27, Красимир Ангелов
81

Извинение и неподадена оставка – протестът на майките на деца с увреждания продължава с призива към Валери Симеонов да напусне поста си.

"Никой не е повярвал, че извинението на Симеонов е искрено. Самият той каза в телевизионно студио, че не иска да се извинява. Явно е, че премиерът го е накарал да се извини. Валери Симеонов не смята, че е направил грешка – поради това звучи неискрено. Извинението не свали напрежението, а дори го ескалира", отбеляза журналистът Валерия Велева.

В студиото на "Денят ON AIR" тя добави, че всичко, което твори Валери Симеонов, се струпва на главата на ГЕРБ.

"ГЕРБ са потърпевши от просташкия му език. Борисов е в незавидна ситуация. Той казва, че оставката на Симеонов би счупила управляващата конструкция. Валери Симеонов ли крепи тази конструкция? Разковничето на проблемите в "Обединени патриоти" са предстоящите евроизбори. Не може Валери Симеонов да бъде човекът, поради когото държавата трябва да спре да диша. Борисов го запази, заради сложните коалиционни взаимоотношения. Няма да се размине без отстраняване на Симеонов", категорична бе тя.

Пред Bulgaria ON AIR журналистът Евгени Петров се съгласи с колегата си, че правителството не се крепи на Симеонов.

"Междуличностните отношения в "Обединени патриоти" са много сериозни и Борисов не иска да си пъха пръста там. Обществото не е готово за предсрочни избори. Никой не прави избори около Коледа или януари и февруари. А май месец идват евроизборите. Ако трябва да вярваме на Борисов, че оставката на Симеонов би счупила управлението, то какво губят майките?", посочи той.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
УГОДНИТЕ ДЖУРНАЛЯ преди 5 години
ПРОСТАШКИ Е И ЕЗИКЪТ НА ПРЕМИЕРИНЪТ БОКО. КОЙ ЗАПОЧНА ПЪРВИ С ГРУБОСТИТЕ И ПРОСТАШКО ДЪРЖАНИЕ КЪМ МАЙКИТЕ - ИМЕННО БОРИСОВ! НАЛИ НЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ:"МАХНЕТЕ МИ ГИ ТИЯ ОТ ГЛАВАТА"! ПО ОТНОШЕНИЕ НА МАЙКИТЕ ЗАЩИТАВАЩИ ПРАВАТА ЗА ДОСТОЕН ЖИВОТ НА ДЕЦАТА СИ. ЗАЩО САМО СИМЕОНОВ КЛЕЙМЯТ МЕДИИТЕ, А УДОБНО ПОДМИНАВАТ ПРОСТАКЪТ ОТ БАНКЯ. ДА СЕ МАХАТ И ТОЙ И ВАЛЕРКАТА МУ. ЕДИН ПО ЕДИН, ДО ЕДИН! МАРШ В ***
66
0
 
0
 
! Отговори
Fettove преди 5 години
Ma kak sha sa darji na valeri dirjavata.. ko dumate vie ve....na Lilito Ivanova sa darji....na vechnata i sviatata....
65
5
 
2
 
! Отговори
Нинова - конфликт преди 5 години
Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??
64
0
 
9
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Македония има Закон против картелите. Франция има такъв от 1959 г.- Официални данни от НАП - всяка година губим между един и два милиарда от несъбрано, укрито ДДС, за 16 г. сме изгубили 17 милиарда - хванати от НАП кражби -срок на давност изтекъл.От акцизи губим годишно м/у един и два милиарда - алкохол, цигари.От НЗОК експерти твърдят, че от 4 милиарда вноски, 3 милиарда се крадат.За какво сте ми като политици?30 - десет години БГ се управлява от криминален елит, от всички партии!
63
1
 
5
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Руски бръмбари са ви в главата, за разлика от вас говоря като в САЩ с цифри и факти:КЕВР Цена на природен газ х. куб м. Цена на МВтч - Мегават толплоенергия С-я1.04. 2012 699 лв. 87.39 лв.1.X. 2018 483 лв. 93 лв.Бензинът отново се вдигна масов 2.38 към 2.50БГ е единствената д-ва от ЕС, която няма закон срещу Картелите глоби и затвор.Македония
62
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До:НикиЯ ме светни коя част от БСП? *** е отговаряла за бургаски район, където за Бенчо се изпуснаха за едни 70хил.на месец. "Фронтиер", Валю Топлото и т.н. Батко и братко. При правителството на Орешарски разбрахме БСП кой представляваха.
61
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова прибирай си кресливите кифли, че ви се обърка плана.Решетников - как можа да избереш ти нещастници Нинова и Радев да ти прокарат идеите за сваляне на правителството бе? Мислех те за умен човек.
60
8
 
3
 
! Отговори
Мечо преди 5 години
Работата е много проста и прозрачна - руските служби и мафията ,яхнаха протеста на майките за да ударят единствения политик ,говорещ срещу Русия. А като видя В Велева се сещам за Доган ,а видя ли Доган се сещам за ДПС\КГБ -на каишка към Путин!!
59
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е следната.На ** народ ** са управниците.Хайде търпете си разните му там мутри,олигарси и всякакви хванати от кол и въже откровени прустаци и некадърници.
58
7
 
10
 
! Отговори
Има обяснение преди 5 години
До Няма обяснениеИ преди 10 ноември 89 г. имаше прегазени хора на пешеходни пътеки, убийства, включително и на възрастни хора по селата. Единствената разлика беше, че пресата не се занимаваше от сутрин до вечер само с това и всичко хубаво да е на заден план.
57
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен продължение преди 5 години
И аз съм обидена. Една майка каза, че децата с увреждания били бъдещето на България! Ако това е така, горко ни! Трябва да се помага на децата, които учат, подготвят се за своето бъдеще, съответно за бъдещето на страната. Не забравяйте, че всички пари за социални разходи идват от работещите хора и те трябва се стимулират да работят и да създават. Нещо прекалено много хора започнаха да разчитат на помощта на държавата, а това не е полезно нито за децата, нито за работещите, нито за пенсионерите.
56
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.Радой Ралин
55
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВИНКЕЛЪТ ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ. Е, НЯМА ЗА Е ДАЛЕЧ - ДО НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ.Като убиеца Московски (нищо не се чува за делото, щото ще става председател на Черноморската банка).
54
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А за какво да се извинява? Според мен тези майки се вбесиха, защото много добре съзнават, че съвсем не се държат като добри майки. Да не говорим, че бяха постигнати договорености за промяна в нормативната база за хората с увреждания. Не по-малко страшно и за тези хора, които до вчера са били активни, а днес трайно попадат в групата на нуждаещите се от помощ хора. Съвсем правилно промяната трябва да касае всички хора, получили намаление на работоспособността си.
53
4
 
25
 
! Отговори
До:Ники преди 5 години
Никой не отрича, че част от БСП не участват във схеми.Но да отричате, че ГЕРБ, и ДПС, и Воля и ОП, НДСВ, СДС, ОДС, Атака, - дори имаше едни, които обещаваха че ще си дадат субсидията, ама не я дадоха - не участват в подобни схеми, говори за пристрастност - финансова.Няма как да оспорвате фактът, че ни управлява криминализиран елит от всички партии 30 г..Особено след вчерашния прием на Лобисткия Закон за държавното имущество.Щом одобрявате гласуваното от ГЕРБ вчера, сте част от този елит!
52
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валери Симеонов е продукт на средата, в която се намира. Когато псевдоморалисти говорят за морал, мафиоти крещят има мафия, какво му остава на българина да си помисли. Не знам. Щом подобни хора корят вицето значи не е толкова лош.
51
21
 
8
 
! Отговори
niki преди 5 години
Ами крепи се за жалост. Колкото му е акъла на тоя ако подаде оставка и нищо чудно да счупи коалицията и да нямаме отново правителство. Каква е ползата? Единствено БСП и ДПС имат полза от това. Протеста на майките беше яхнат от БСП и от тук нататък няма какво да се коментира, щом БСП са намесени, значи има измама и тя е 100%-това.Променете ми мнението, ако можете.
50
7
 
26
 
! Отговори
Няма обяснение преди 5 години
Няма обяснение да виждате тоталната разруха в БГ за 30 г. и да ги защитавате.Или сте слуги на властта, или сериозно участвате в схемите им.Няма нормален българин, на който като му убият детето на пешеходна пътека от рецидивист с 30 дела, да иска да го управляват същите 30 г.. Няма човек, който като си погледне сметките за ток, вода, парно, данъци, зони, застраховки, частни изпълнители и им види имотните декларации да не изкрещи от гняв.Накрая мазно ни обясняват как нямало алтернатива!No More
49
4
 
22
 
! Отговори
Оставка преди 5 години
Закони и депутати ако мислеха грам за БГ:- Връщане на присъди доживот, като го пуснат Северинчо на 40 - той отново ще убие!-Премахване на Търговски д-ва за д-ни болници, и заплати сто хиляди лв. на шефовете им-Премахване на лимити-Цената на газ да не е обвързана с цена на петрол-Ефективни присъди за продавачи на книжки-Премахване на мъртви души от списъци-Хора без средно да не гласуват-неживели 6 месеца в БГ - да не гласуватЗнаете ли колко лобиста има в НЗОК?30 г. съсипахте България!
48
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пеевски или Далавери Симеонов Българите се вдигнаха и не допуснаха Пеевски до властта , но лукавството и жаждата за власт на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ни докара Симеонов !Оказа се , че ТОЗИ ,, СПАСИТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ " е много вреден !!!!