Ответният удар: При БСП – фалит, при ГЕРБ – възход!

Управляващите се похвалиха с добри икономически резултати
Обновена: 30 окт 2018 20:17 | 30 окт 2018 19:25, Камелия Цветанова
164
Ответният удар: При БСП – фалит, при ГЕРБ – възход!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

На обвиненията на червената шефка Корнелия Нинова за лошото управление на страната, от ГЕРБ отговориха също с упреци.

Още по темата

"За 10 години управление на ГЕРБ доходите се увеличиха три пъти. Контрабандата падна 5 пъти, брутният вътрешен продукт удари рекордни нива", коментира депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

Според него явно съветниците на Нинова са слаби, но пък той не бил очаквал и повече от "хората, които три пъти фалираха българската държава".

Иванов настоя, че повечето приходи в бюджета са заради изсветляването на икономиката, добрата работа на правителството срещу контрабандата и по-големия БВП, следствие на създадени устойчиви условия за растеж.

"Икономиката расте с 4% средно вече няколко години подред. Средносрочната бюджетна прогноза внесена от Министерски съвет в Народното събрание вчера доказа, че тази предвидимост и този ръст на икономиката ще ги има и следващите няколко години, въпреки приказките на БСП. Това явно много изнервя нашите политически опоненти. Те стават все по-сдържани, все по-крайни в неистините, които говорят. Политическото им говорене не трябва да залита в такива крайности и да съдържа неистини", допълни Иванов.

Той даде пример с последните местни избори и уточни, че от 2000 гласоподаватели БСП са получили 50 гласа.

"Този шамар явно още отеква в ушите на БСП", допълни още депутатът от ГЕРБ.

Колегата му Маноил Манев пожела: "Дано БСП не напишат управленската си програма като "Визия за България", за която успяват да съберат служебно между 5 и 30 човека при обиколките си из страната и за която канят с бележки върху таблата с некролозите".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: БСПбюджетГЕРБдоходи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
2
 
0
 
! Отговори
Момчил преди 5 години
Кога пък БСП фалира Държавата ? При Виденов ли , когато го свалихте на втората година ? При Орешарски ли ,когато го свалихте още преди да беше съставил правителството ? Пълният мандат на Станишев беше сто пъти по добър от вашите поредни три мандата ,където виждаме далавери всеки ден. За свалянето на правителствата на БСП , вие трябва да сте в затвора ,защото беше противозаконно.Изобщо не ставаше дума за 100 дни толеранс. А,на вас ви се дават 100 дни винаги.
141
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига се карахте за тоя остров бе ББ само един остров има острова на изплющението тоест на изкушението където един път в годината ходи с кърджалийската кметица искате видео ли ако е за потвърждение гледайте снимките му на интервюта с кметицата в господари на Еврика застане ли с гръб към него никога не може в главата да я гледа а все в зад.ника а ако искате домашно порно видео питайте ББ той не си го дава така без хич.
140
0
 
2
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-144,аз много ясно съм го писал,че острова,може да бъде лъжа,но исках друго да изразя,че за лидерите на бсп,даже и лъжа да е,нищо не се чува,това ми беше логиката,с написаното.
139
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЗА ОСТРОВА- ВЕДНАГА ОТВОРИ ПРОКУРАТУРАТА, ТАМ ИМА ЕДНА ФОРМА- ТА ОПИСВАШ НАИМЕНОВАНИЕ НА ОСТРОВ И ВСИЧКО КАКВО ЗНАЕШ. КОГАТО ОТВОРИШ МАПС НА ТОЯ ОСТРОВ МУ ИЗЛИЗАТ КООРДИНАТИТЕ, МОЛЯ ЗАПИШИ ГИ ЗА ДА ВИДИМ ОСТРОВА НА ББ- МНОГО СЕ ГОВОРИ, АМА ТИ ЯВНО ЗНАЕШ НЕЩО- ТА КАЗВАЙ ДА ГО ВИДИМ И НИЕ.
138
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 5 години
Особенно,вождовета на герб са във възход,др.борисов,досега не се е чувало ,някой от бсп,да купи остров,или къща на мис бикини,може и лъжа да е,но купувачите са само ,от герб-комунисти.
137
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
134, ТОВА СЕ НАРИЧА ИНФЛАЦИЯ- ВИЖ ИНФЛАЦИЯ ПО ГОДИНИ В НСИ ИЛИ В ЕВРОСТАТ- ИНФЛАЦИЯТА 2005/2009г Е 12.8%- А ПРИ ГЕРБ НЕ МИНАВА 4%- ИНФОРМАЦИЯ ПАК В НСИ ИЛИ В ЕВРОСТАТ.
136
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2013/2015г ЕВРОПА СПРЯ ЕВРСУБСИДИИ НА БСП ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРАЖБИ.
135
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1.1995/2.1997 Г УПРАВЛЯВА ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ, 2700ЛВ МИН ЗАПЛАТА, НЯМА И 1 ДОЛАР- 1 Д 3000ЛВ, СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 3/5 ДОЛАРА, НО ПЪК ТОГАВА МНОГО ВЕРНИ СИНОВЕ НА ПАРТИЯТА МАЙКА СЕ СЪБУДИХА С ПО СТОТИНА ЗАВОДИ И ФИРМИ, 2014 Г 13 ФАЛИРАНА БАНКА ДО КАТО УПРАВЛЯВА БСП- С ПАРИТЕ НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ ВЪРНАХА ПАРИТЕ НА ОЛИГАРСИТЕ ПЛАТИЛИ ЗИМНИТЕ ПРОТЕСТИ, А ПОСЛЕ ВСИЧКИ НИЕ 5 МИЛИАРДА ЧРЕЗ ФОНДА ЗА КОМПЕНСАЦИИ- НИКОГА НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ 2013Г ДА СЕ ВЪРНЕ.
134
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НА КОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА ТУК СИ ХВАЩА ЛИЧНАТА КАРТА И ОТИВА ЕВРОПА- ТУК МИН ЗАПЛАТА 510ЛВ В ЕВРОПА МИН ЗАПЛАТА ОТ 1400/1900ЕВРО- А МОЖЕ ДА ИСКАШ ДА СЕ ВЪРНЕШ В РУСИЯ- НЕМА ЛОШО ТАМ МИН ЗАПЛАТА- 240ЛВ- РОССТАТ.
133
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дрън дрън добре че навремето беше Ореха да ви оправи простотиите по европейските фондове, че щяхте да ги видате през крив макарон
132
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лошото е, че възхода го виждате само вие от ГЕРБ в собствените си джобове. Ние виждаме бълно падение и деградация.
131
0
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Вашите доходи се вдигнаха три пъти, защото депутатската заплата е пет хиляди лева; А на нас разходите ни за ток и топло се вдигнаха три пъти
130
2
 
10
 
! Отговори
Оставка! преди 5 години
О С Т А В К АМеждународни наблюдатели да организират и проведат изборите.Махайте се!
129
5
 
9
 
! Отговори
Пламен Василев преди 5 години
ГЕРБ казвате че за 10 години доходите сте вдигнали три пъти. А защо не кажете -- На Българският народ, със колко вдигнахте ,Хляба , Млякотото, Сиренето, Месото, Тока, Водатата, Парното, Здравните усигоровки,, . Каквото и да казвате все си е тази - Няма да върнете животните на хората от Шарково, Няма да върнете живота на Виктория Маринова. За коетто съм убеден че за това убийство стой ГЕРБ.
128
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам на герпедеристите са им пуснали опорните точки. Не знам защо но виждат БСП като основен опонент. *** са и от БСП. Най-голема заплаха за тях са онези 60 процента от българите които не гласуват. Дано излезе някой политически чист и читав субект та 60- то процента да идат до урните. Тогава драги герпедеристите ще ви се разпадне шуробаджанащината партийка. Щото без власт нема крадене. Шушумиги съсипващи България!
127
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До "*** за смях..." Пак ли си публикувал тая г'лупост? Няма по отвратителна професия от тази на гербаджийския ***.А "Провалилата се БСП" Това пък си го публикувал вече не сто, а хиляда пъти. Хора като теб превръщат всеки дискусионен форум в порнография" .А преди малко проф. Константинов за пореден път каза, че в България се краде в пъти повече отколкото в цивилизованите държави. От кого - въпрос с повишена трудност. От същата мутренско-милиционерска партия на Бойко.
126
16
 
5
 
! Отговори
Курнелия за смях... преди 5 години
Хората от село Шарково разказват, че *** Нинова и козата, която тя прегърнала носели еднакви фланелки с надписи Герб ни убива.
125
7
 
6
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 5 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
124
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб оставка и в затвора!
123
4
 
21
 
! Отговори
ТЪЙ, АМИ преди 5 години
БОКО ЛЪЖЕЦА ПРАВИ ЕКВИЛИБРИСТИКА С ЧИСЛАТА. НАБЪРЗО ИЗБЪЛВАТ ЕДНИ МИЛИОНИ И МИЛИАРДИ, С КОИТО ДЪРЖАВАТА И НАРОДА СЕ ЗАМОГВАТ. ЕДНИ %-ТИ, С КОИТО СЕ "ПОДКРЕПЯ" ПЪРВАТА ЛЪЖА...И СА ДОВОЛНИ. САМО ЧЕ, САМО ТЕ И НАЙ-БЛИЗКОТО ИМ ОБКРЪЖЕНИЕ СА ДОВОЛНИ И ЩАСТЛИВИ И СТАВАТ ВСЕ ПО-БОГАТИ. ГЕРБ Е МАФИЯ. УПРАВЛЯВАТ В ЛЪЖА, ЛИЦЕМЕРИЕ, НАГЛОСТ,БЕЗКРАЙНА АЛЧНОСТ И ЗДРАВО КРАДЕНЕ ОТ НАЦИОНАЛНОТО БОГАТСТВО. АКО НЕ ЛЪЖАТ ЕЖЕДНЕВНО И ЕЖЕЧАСНО,С ПОМОЩТА НА ПРОДАЖНИТЕ МЕДИИ, ДОСЕГА ЩЯХА ДА СА МУХЛЯСАЛИ В ЗАБРАВА.