МВР проверява: Бил ли е дрогиран Викторио по време на убийствата?

Няма да се повдигат обвинения срещу таксиметровия шофьор
72

Чакат се експертизите за психическото състояние на Викторио Александров, който простреля смъртоносно приятелката си, а после и едногодишната си дъщеря.

Те трябва да кажат и дали 26-годишният охранител, който оцеля след опит за самоубийство, е употребил наркотици.

"Има законови процедури за носене на оръжие и след като му е било разрешено, това означава, че ги е преминал", каза по случая вътрешният министър Младен Маринов.

Още по темата

По думите му престъплението е разтърсващо, но трябва да се изчака да завършат процедурите и да се коментират само фактите.

В жалбата, подадена от Викторио срещу убитата Дарина, с която той живеел на семейни начала, мъжът заявява, че е жертва на психически тормоз, каза Маринов в отговор на въпрос.

По думите му за момента няма достатъчно основания да се търси наказателна отговорност от таксиметровия шофьор, който превозил Викторио и бебето след убийството на младата жена.

Маринов се позова на негови думи, че е бил заплашен с оръжие от Викторио.

Според МВР шефа всеки може да попадне в такава ситуация и не е ясно дали шофьорът на таксито е можел изобщо да се намеси и да вземе детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе мисля,че го е планирал,но явно не било нещо наред с това момче и е превъртял и толкова ли никой не забеляза или са криели от хорска срама какви ги е вършил.Щом това момиче го е изоставило,не е бил стока,нещо не е било наред.
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гробарятДа гадното е че той няма проблем да убие другите но изведнъж му станало жал за себе си? Какво ти говори това? Психопат с главно П. И изобщо не е от значение пиян ли е дрогиран ли е какъв е. Той е планирал това престъпление съвсем съзнателно и го е извършил. това е. Всичко друго са съдебни игрички, сценки от съдебната зала.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой умишлено спъва българите да не си получат гражданството и ги изнудва за големи суми пари , за да си възстановят гражданството,кой?Кажете им имената на тези предатели,покажете им снимките!Умишлено обезлюдяват страната и умишлено спъват българите да си вземат гражданството или ги изнудват!
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой спъва българите от Македония,Молдова и Украйна да си получат българското гражданство,искаме конкретните лица да бъдат известени публично и показани на показ!Кой и кои са отговорни?
45
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не обърнете внимание на проблема с българите,родени извън България и даването им на гражданство и паспорти,възможно най-бързо,пак ще гласуваме за герберите!Престанете да тормозите тези хора!
44
1
 
7
 
! Отговори
гробарят преди 5 години
Докога медиите в бг ще се опитват по-един или друг начин да оправдаят или оневинят извършителите на тежки престъпления като този убиец ,какво интересува обществото дрогиран ли е ,афектиран ли е,кой и какво мислят родителите,близките и приятелите му за него разни, самозвани експерти за състоянието му .Най-важното за което е чувствително обществото каква ще я свърши съдът ,след като той е нямал мъжкото достойнство да се ликвидира и да спести цялата шумотевица.
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо всички убийци не си спомнят,какво са направили?
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младене,къде е трупът на Мето?
41
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
какви са тия простотии бе?!вече няколко дни ни навират в лицата някаква гнусотия..ТОВА ли е "живота в България"?!
40
0
 
13
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Мъжлето не издържало на тормоза на жена си!?Добре де има такива жени ясно е.Разбирам да станеш извън нерви ,да я удариш тя да падне да се удари фатално......Да я застреляш,като куче обаче,еб....мъжа трябва да си!!!А детето?!
39
2
 
14
 
! Отговори
Агент ПОР преди 5 години
"БЪЛГАРИЯ УБИ БЕБЕ!"Само едно не разбирам - защо БАКШИШИТЕ сега не правят митинги и не искат оставката на правителството?ЖокерНа власт не са ОДС и Иван Йорданов Костов
38
18
 
18
 
! Отговори
ВЪЗМУТЕНА преди 5 години
РАЗБИРА СЕ ЧЕ ШОФИОРА Е ВИНОВЕН - ЗАЩО НЕ Е ВЗЕЛ ДЕТЕНЦЕТО И ДА ГО ОСТАВИ ДОРИ НА БЕНЗИНОСТАНЦИЯТА А Е ОТКАЗАЛ - ТОИ Е ВИНОВЕН ЗА СМЪРТА НА ДЕТЕТО - И ТОИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАКАЗАН УСПОРЕДНО С БАЩАТА НА ДЕТЕТО - В ЗАТВОРА И ДВАМАТА !!!
37
2
 
17
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Тоя откровен мафиот - а какъв си щом си бил охрана на Мето Илиенски - стана вътрешен министър и опозицията си мълчи??..А къде са десните опозиционни партии изхвърлени от настоящия парламент? Вместо да яхнат метлата и да искат оставка на това бандитско правителство те си траят!?
36
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За несправяне с отвличането на дете и таксиметров шофьор , въпреки наличието на информация за случилото се , не само Европа но и Света трябва да ударят с юмрук по главата Собственика на ГЕРБ !
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И убиеца как му казал вземи това дете и то носи не къде??
34
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
При русенското убийство , **** беше оставил ,, визитки " на местопрестъплението и в МВР !!! И полицията каза ,, че са на едно и също лице " ! На третия ден го заловиха чак в Германия !!СМЕШНО успешно !!! А тук шест часа го търсят от грешна страна на пътя !!!След БОКО , ЦВЪКИ , БЪЧВАРОВА И РАДЕВ , след ГЕРБ нито МВР , нито България ..... стават !!!!
33
0
 
10
 
! Отговори
До 35 преди 5 години
сот 161
32
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само едно не разбрах.КЪДЕ е бил "охранител" тоя???Да не окаже че е в ИПОН-я на Боко-тиквата?!Така старателно се подминава този детайл че ми подсказва НЕЛИЦЕПРИЯТНА истина!!!
31
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Сетила се мара да се побара" !!!!Абе кви *** живеят в тая скапана България, бе.Разбира се че е бил надрусан и то със същата дрога с която русенсакият сигойнерин който уби журналистката.И пак Боко-тиквата за нищо не е виновен щото не закачат нарко дилъри и трафиканти.При ГРОБ това е държавна политика да се толерират наркотиците.Който не го вижда е *** !!!П.П. Не ги слушайте какво ви говорят а ги гледайте какво правят!!!!!!!!
30
0
 
25
 
! Отговори
nina преди 5 години
Дрогиран или не-доживот в една килия със Сейладин/Северин от Русе,без право на обжалване.Тук има някакъв м.а.ло.умник,който търси съчувствие към убиеца на бебе и жена-ти в ред ли си или си същия психопат като *** от статията??