Каракачанов заподозря "партийки" в демонтаж на властта

"Прибраха чиновник за рушвети, атаката след това е политическа"
Обновена: 1 ное 2018 17:04 | 1 ное 2018 17:00, Веселина Йорданова
28
Каракачанов заподозря "партийки" в демонтаж на властта
Откриване на факултета по фармация. Снимка: БТА

Вицепремиерът Красимир Каракачанов смята, че опозицията се опитва да се възползва от скандала в Агенцията за българите в чужбина, където бе разкрита корупционна схема.

"Демонтаж на правителството - не го разбирам. Това че ДАНС и Прокуратурата са си свършили работата и са заловили един висш чиновник, който прибирал рушвети, е едната страна на въпроса, но последвалата след това атака е чисто политическа", коментира вицепремиерът.

Още по темата

Според него от ситуацията се опитват да се възползват и "разни малки партийки и формацийки, които на последните избори са взели по 2-3 хиляди гласа и те искат да трупат авторитет". Най-вероятно те са изпълнители на политическа поръчка на тези, които искат да свалят правителството, смята Каракачанов.

По думите му в една ситуация, когато има стабилност, ръст на доходите, икономически растеж, увеличение на БВП, не бива да ставаме заложници на една опозиция, която на всяка цена иска да се докопа до властта и на 3-4 партийки, стоящи извън парламента, за които не е важно как се развива държавата, а да съборят нещата, за да могат евентуално случайно да се промъкнат отново в парламента, предаде БТА.

На въпрос за корупционния скандал в агенцията той отговори, че според него вчера прокуратурата си е казала мнението по въпроса.

"Аз неслучайно съвсем директно заявих, че в такова нещо ВМРО не е участвало и прокуратурата го потвърди, допълни Каракачанов. Той уточни, че наистина "изборът е бил погрешен и затова цялата строгост на закона трябва да се стовари върху него, ако обвиненията се докажат".

На въпрос за продължаващите протести на майките, той каза, че според него там има представители на разни политически партии - зелени, защото не искат втора кабинка на Банско, има партии, които на последните избори са останали извън парламента. Всички те излизат от името на майките и говорят, целта е ясна - да се дестабилизира управлението, е убеден вицепремиерът, който бе гост на официалното откриване на факултета по фармация при Медицинския университет в Плевен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще изпълни ли обещанието, което даде по телевизята? Публично ли ще бъде?
21
0
 
3
 
! Отговори
ДОБРА РЕКЛАМА преди 5 години
ЗАТЯГА СЕ ПРИМКАТА ОКОЛО ВРАТА НА ШАЙКАТА.ВСИЧКИ ЕВРОМЕДИИ СЕ ЗАНИМАВАТ С ГОЛЕМИЯУ КОРУПЦИИОНЕН СКАНДАЛ.И БОКО ДА НЕ СЕ СМЪЛЧАВА И ДА СЕ ПРАВИ НА ДЕВИЦА, И ТОЙ Е В КЮПА, НИЩО НЕ СТАВА БЕЗ НЕГО!
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАКВО ОБЩО ИМА КАРАКАЧАНКАТА С ФАРМАЦИЯТА?И какво открива сега, той факултетът си работи вече 1 месец.
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Debel mazen pederast.karaka4anska kurvi4ka
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудят се вече как да се оправдават и да отклоняват вниманието на хората от кражбите и корупциата, която ги е просмукала. Но просто са жалки в оправданията си. Мошеници, кой гласува за такива опетнени хора без морал и лъжливи, и нагли...
17
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а цял народ каракачанов ви подозира в геноцид към българския народ и грабежи, вас политиците, крадете народа
16
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ТОЗИ БИВОЛ СКОРО САМО ЩЕ СИ СПОМНЯ ЗА ПАРЛАМЕНТА И МИНИСТЕРСКИЯ ПОСТ
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тая измислица за оневиняване на престъпленията на властниците - АУ - ПОЛИТИЗИРАНЕ, АУ- ПОЛИТИЧЕСКА ДИВЕРСИЯ, АУ- ПОЛИТИЧЕСКИ ИНТЕРЕСИ! А кое не е политика бе, лицемери! Всяка човешка дейност е политика! Защо сатанизирате нечии действия, които обясняват или предлагат нещо не във ваш интерес? Много ясно - да обвините, за да се отървете от отговорност, да се измъкнете... Я не ни правете на npocтаци, вижте се в огледалото. При тези неспирни скандали трябваше отдавна да сте се самоиздухали.
14
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Старите хора са казали. Дайте му на УМНИЯ власт и му гледайте сеира. Външният вид говори красноречиво каква отреп..ка се крие вътре в мушмолата. Снощи го слушах какви ги разстягаше по една ТВ. Ако можеше да се погледне отстрани щеше да се самоубие. Такава жалка картинка беше че сигурно които са го гледали са се смяли от сърце. Кокала трудно се пуска и тоя и оня Балевски те са там за далаверата но иначе се пишат патриоти та чак с Левски се оприличават. Ако стане Левски ще ви гръмне без да мигне.
13
0
 
11
 
! Отговори
мак преди 5 години
Някой не е с всичкия си. Какъв ръст, човече? Има ръст, но на цените, такси и таксички, на каквото се сетиш, но не и на благосъстоянието така да се каже. Освен ако нямаш предвид себе си и другари по власт.
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов е единственият в държавата, който не знаел и не чул. Сега този засенчи другите двама. Сидера трябва да мисли нов номер и да ги засенчи пак. Трудно е.
11
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С бялата златка хич не си понасяте ,но щом е за кокала друга песен запявате вкупом с 20 дУпедата половин МС.
10
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз по малка формацийка от твоята умряла ВМРО не виждам бе Крякачанов
9
4
 
23
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Ако Ванчо Михайлов беше жив, другарят Каракачанов щеше да е с постоянно Московско жителство,на самозаточение.Той Ванчето интернационалистите ги обичаше най-много.
8
2
 
33
 
! Отговори
Стоян преди 5 години
Малките партийки клатили властта То пък ВМРО една партия с милиони членове и още толкова гласували за нея Смешници
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7От 22 януари 2002 до 22 януари 2012 г - два мандата от по 5 (пет) години.Нещо друго неясно, колега?
6
4
 
16
 
! Отговори
Анускоп преди 5 години
Агенцията за българите в чужбина,е служба занимаваща се със следене ,събиране на лична инфо и манипулация на гражданите на РБ.Там се използуват стари комсомолски кадри и бивши доносници,всичките озовали се зад граница по някаква причина.Хората избягаха за да имат личен и спокоен живот,ама школарите на БКП не ги оставят на мира дори и в Нова Зеландия да отидат.Погледнете само какви хора има на снимката само,всички до един с партийно и комсомолско минало,случаен няма.
5
3
 
36
 
! Отговори
Каракачанов-ДС агент преди 5 години
Кр.КАРАКАЧАНОВ Е АГЕНТ НА ДС:Вербуван на 11.05.1989 година в хотел "РОДИНА" с агентурно име "ДОНЧО" с последващо превъплъщение и ново име агент "ИВАН".Вербоващият офицер на това *** е л-т Новев.МАЛКО ЛИ НИ БЕШЕ ДВА МАНДАТА ДА НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН АГЕНТ НА ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДС /агент ГОЦЕ/ ? ХАЙДЕ БЕЗ ВАС "ПАТРИОТИ" ОТ ШЕСТО УПРАВЛЕНИЕ!!
4
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плюе и ти вика че вали!
3
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лапали пачките като невидели, сега демонтаж, конспирации и клатене на властта им се привижда.Колкото пъти им посочат гафовете, веднага в клатене на стабилността упрекват опозицията.Ясно е, че искат да си лапат на воля и никой да не им търси сметка.