Кърчев дава имунитет, иска да се изчисти името му

Депутатът съзря атака от структурите на БСП в Казанлък
Обновена: 8 ное 2018 12:03 | 8 ное 2018 11:45,
16
Кърчев дава имунитет, иска да се изчисти името му
Снимка: presstv.bg

Депутатът от ГЕРБ Борис Кърчев заяви, че ще се откаже от имунитета си и дори е щастлив от това, защото така ще се изчисти името му.

Още по темата

По-рано днес стана ясно, че главният прокурор Сотир Цацаров е поискал имунитета на шестима народни представители - Веселин Марешки, Кръстина Таскова и Пламен Христов от "Воля", Борис Кърчев от ГЕРБ и Елена Йончева и Георги Михайлов от БСП.

Прокуратурата иска да разследва Кърчев за данъчни престъпления. Установени са достатъчно данни, че през месеците юни – юли 2015 г. в гр. Стара Загора, като управляващ "Би Би Си Кейбъл" ООД ,е избегнал плащането на данъчни задължения в особено големи размери – 320 000 лева ДДС.

"Току що разбрах за искането на прокуратурата за свалянето на моя имунитет. И веднага ще подам писмено съгласие до председателя на Народното събрание да се случи това. Щастлив съм, че наистина ще дам имунитета си, никога не съм се крил зад него. Целта е наистина да се изчисти името ми", коментира Борис Кърчев.

По думите му атаката срещу него идвала от местни структури на БСП в Казанлък.

"Никакви неизплатени данъци нямам, не се притеснявам от нищо. Към момента, в който съм прехвърлял фирми, те не са имали никакви задължения, имам документи", категоричен бе той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тука един сам си говори - от Ели, до Ели, олелЕЛИ!Дебат по същество - на кукувица.Кукувайте си на воля - два-три трола-пенсионерки, пияни още рано-рано, и кукнали да дават акъл...
15
1
 
1
 
! Отговори
до РЕ:Ели от Елинор преди 5 години
((:)) В този Свят, няма Случайности.
14
1
 
1
 
! Отговори
RE: Ели преди 5 години
Споделям мнението Ви :)А, чак сега обърнах внимание, височината на статуята в София 26 метра, а "Берегини" в Киев 62 - случайно, или не?
13
1
 
1
 
! Отговори
до Ели преди 5 години
От ЕлинорГрозните Монументи и Сатанизираните Маски на Всичко, което виждаме край нас в тази действителност се дължи най-вече на РАМ - началОБожието на Мъжкият принцип, който е отхвърлил и Демонизирал Женският, защото Адски го Е Страх от Великата Майка...Няма нищо порочно в нито една Идея в чистият и вИД. Пороците и Опорочаването се извършват от "Човешкият фактор", като с това, което казвам по никакъв начин не желая или искам да хвърлям Петно по Мъжете или Мъжкото Начало, а да обясня ФАКТИТЕ.
12
1
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
До: СердикаСердика - споделям.Забележете грозните статуи на св. София и подобната на нея в Киев.Бай дъ уей за мен символиката е смърт: черни дрехи, погребален венец, ръка - монети - пътя на мъртвите и очите,кукумявка - птица на смъртта и погребалната маска на траките.Задавате ли си въпросът: А какво е всъщност значението на тези грозни огромни монументи в бившият И. Блок.Прилича ми на едно летище в Денвър!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И между другото ще извадя на яве една моя мисъл, която отдавна ми се върти в главата, и на езикът, но тази статия и придаде по-ясни очертания- София е Концепция за Вселенската Мъдрост и втази връзка името на нашата Столица Българска трябва да съвпада с ЛИКЪТ на Мъдростта. От дълго време наблюдавам, че има огромно разминаване между наименованието и практиката в Българската Столица. Време е да Обмислите връщането на името Сердика. Пловдив е градът, който повече залужава ранг София.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този на снимката, какво му е мнението за Пиночет?!
9
1
 
3
 
! Отговори
до Шоп преди 5 години
Вземи прочети някоя друга бългрска поговорка и пословица и ще разбереш, че няма нищо НОВО под българското Слънце. В този случай важи най-много пословицата : "Гарван гарвану око не вади". Съдът и Правораздавателната система е обвързана със закони и конституция изковани от "Магистрати" още от преди "Потопа"на Българската Държавност. В дъното на историята за обърнатата каруца шопският манталитет, за който има не една пословица и поговорка е "буцата", която може да обърне всяка "кола". Неволята спи.
8
2
 
5
 
! Отговори
Шоп преди 5 години
Шкембевойвода яде шамари щото си поверва,че може сам да върти далавери за стотици милиони с ремонтите в МО.Магарешки докато седи в залата ще бъде уважаван "заложник" на кворума.А Йончева не е требеше да "шуми" с експертици по пътищата та светиня му/тук се прекръсти!/.
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки е "невинен" до доказване на противното. И Кърчев Майка ще види...Депутатските имунитети са един блъф и камък в колелото на "каруцата". Трябва да бъдат премахнати всякакви "имунитети", за да не бъдат "изрязани" всички депутати, защото "покрай мокрото гори и сухото", въпреки, че на практика се получава обратният "феномен", който е парадокс във всяка една "политика по Макиавели".
6
3
 
5
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
СИНКО, КОЛКО ГУШКА ДА СЕ ПРАВИШ НА ШУТ ???
5
2
 
12
 
! Отговори
Концесии преди 5 години
Навремето един здравен холдинг искаше да усвои всички държавни и общински болници, да станат частни. Тогава не успяха.Сега вижте как нагло промъкват в поправките за приватизационен и следприватизационен контрол държавните и общински болници, готвят ограбването им.Забележете премахнаха прокуратурата да следи приватизационните сделки.Тези хора трябва да си ходят.В същото време субсидират ТЕЦ 1 и 3, подариха ТЕЦ 2 и Козлудуй не участва в сметки.Повишиха цени на ток, газ, бензин, парно, вода.
4
1
 
11
 
! Отговори
Концесии преди 5 години
"Промените в закона за концесиите".Забележете: Ако е заплашена НСигурност на БГ, трябва концесионерът да го молим да напусне л-ще С-я, ако той не е съгласен му плащаме обезщетение в милиони.-Ако БГ строи второ летище, трябва да питаме концесионера на л-ще С-я, ако не е съгласен му плащаме милиони.-Коцесионерът имал право да увеличи летищни такси, кой ще ги плаща.БГ ще им плаща магариите.Вмъкнали са в НЗОК продажба на части от държ. болници в Закон Приватизация, Параграф 42, член 10 а.Чести
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами като си видял съди ги за клевета ако не ги осъдиш си един лъжец измамник и популист сега.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който не слуша така става, като искате оставката на далавври и шкембе войвода така е а и кворума ще разваляте
1
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мразя герберастите и в червата но щом тоя си сдава имунитета доброволно значи може и да е невинен