МВР трябва да убеди българите: Полицията e на народа!

Зор да се върне честването пред Паметника на Незнайния войн
8 ное 2018 22:22, Боряна Павлова
102

6236 гледания   |  Още видео
Полицията отбелязва професионалния си празник. В София беше отслужена литургия и бяха поднесени венци в памет на загиналите полицаи при изпълнение на задълженията им. През 1998 г. празникът е бил възобновен, след като близо 50 години не е честван.

"Тържествата за българската полиция се правеха пред Паметника на Незнайния войн. Там стоеше министър-председателят, президентът на републиката, председателят на Народното събрание, всички депутати, българският патриарх. Обръщам се към ръководството да върне обратно честването пред Паметника на Незнайния войн, там където ще дойдат гражданите. Българската полиция служи на този народ и той трябва да я види", категоричен беше ген. Васил Василев в студиото на "Денят ON AIR".

Според него ръководството на министерството трябва да убеди, че полицията трябва на народа, защото изпълнява задължения, които никоя друга структура не изпълнява.

"Трябва да се положат много усилия. Материалното оборудване на полицията е изостанало с десетилетие. Българският полицай трябва да има стабилна заплата и да има пакет социални придобивки, които да пази. Той няма право да работи друго, затова трябва да се пристъпи към този диференциран подход", коментира Бившият директор на "Национална полиция" пред Bulgaria ON AIR.

По неговите думи по този начин всеки ще си пази мястото. Според него, за да си вършат работата служителите, не трябва да бъдат забавяни заплатите им.


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе има и читави ченгета. Аз направо бях в шок като ме спряха през нощта за непозволен завой и ми простиха, и дори писаха че няма нарушение и викат айде бягай да слагаш дето да спи, щях да се просълзя и бяха интелигентни момчета
7
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Полицията е на правителството!Не на народа!Така е било винаги , така и ще бъде.
А дали правителството е на народа е "Нова тема". Предаване на Вучков.
6
0
 
19
 
! Отговори
Boko bo преди 6 месеца
Полицията е като тоя дето го цитират. Сорумпирани. Тоя Василев беше държан6а на Барона. Уличаван в кражба на доказетелство с бързо професионално израстване. Кво говори това в страна като България. Всичко е демагогия и прах в очите на слепите а тук има цял един народ дето по-далеч от носа си не вижда и мисли с г...а си
5
1
 
21
 
! Отговори
Крумов преди 6 месеца
На кои народ-шведите и политиците не са Българския измъчен народ.
4
1
 
25
 
! Отговори
Шопо преди 6 месеца
Винаги съм мразил милиционери и полицаи !!!
3
1
 
34
 
! Отговори
Ядосан преди 6 месеца
Подкупни мишки работещи само и единствено за собствен интерес.
2
2
 
35
 
! Отговори
Некъф преди 6 месеца
Вие сте най-големия срам за българския род. Не само не ви обичаме, ние ви мразим!
Един ден разплатата със вас ще бъде жестока слуги на брикети и политици.
1
0
 
31
 
! Отговори
директния преди 6 месеца
Даже ме хвана яд че прочетох статията за тая полицейска държава.Нищо не мога не могат да ни убедят-всичко прават за пари против народа в тая полицейска държава...................................