Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!

"Радев е единственият президент, който не е идвал в НС"
Обновена: 10 ное 2018 14:42 | 9 ное 2018 21:16, Анисия Иванова
251
Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!
Снимка: Булфото

Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП. Той знае, че дължи успеха си на подкрепата от БСП, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с острото обръщение на Радев към нацията по повод 10 ноември.

"Може би в обръщението визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно“, коментира Цветанов и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

Още по темата

По думите на Цветанов днес демокрацията не е в опасност, тя е в опасност, когато се управлява еднолично в лицето на президента.

"Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство, най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Радев. Той няма как да преглътне това, защото е президентът на БСП, коментира Цветанов.

"Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа“, допълни Цветан Цветанов по БНТ.

"Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи още той.

ПО думите му това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение.

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
2
 
16
 
! Отговори
сиромах преди 5 години
Човекът с харизаните от тъща му апартаменти явно е забравил как тя е успяла при комунистическото тежко време да спести и му подари толкова имане?Не се очудвам ако е вярно това което четох в един друг сайт,че тази дребна душица е бил в училище за слабо развиващи се/нищо лошо/!Толкова дребнаво заяждане с всеки неугодил на властвуващите в момента,че чак си мисля как ще се ококорят когато народа ги прогони със сопите?!Тодор Живков ще бъде нищо в сравнение с тях!
202
2
 
18
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Чудя се на ината на ГЕРБ: последните месеци са низ от непрекъснати скандали на лидерите на трите партии на ОП. Правителството се клати, вече се движи на самотек: премиерът тича по чужбина, вицетата се занимават едни с ДАБЧ, друга придружава Б.Б.,Философът се чуди кой огън да загаси. Времето вече работи срещу управляващите. А те се хванали като удавник за клон и като карма повтарят: Няма да подадем оставка. Очевидно Цв.Цв.,Б.Б. и онези от НС много се опасяват да не отидат в затвора. Не се бойте!
201
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво другарю Цветанов но нали не сте си изгубили дипломата си от училището във Вършец ??
200
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече ми е смешно когато Цецо умното плюе,значи Президента ги е ударил по болното място.
199
2
 
17
 
! Отговори
Вразуми се преди 5 години
Преди 4 г. ти се размина за гафовете ти като министър с лекарите и съдиите. Сега много трудно ще отървеш кожата. Оневиниха онзи *** от тетевенско Ал Петров, дето ти нареди на затворници да го пребият. Оневиниха и четата му. А командос не прощава. Не ти НС, не ти охрана. Много злост е насъбрал и сега ще се наложи, както го каза Данаил с опулените очи: да се свиваш като мишка, може и като мишле в ъгъла. А ти пак се разговори, Цецо...
198
1
 
13
 
! Отговори
ПО ТОЧКИ ЗА МАЛОУМНИ преди 5 години
1.НАМАЛЯВАНЕ РАЗДУТАТА ДО БЕЗОБРАЗИЕ АДМИНИСТРАЦИЯ.ТРУДНО,ЗАЩОТО СА ПОТЕНЦИАЛНИ ИЗБИРАТЕЛИ.2.ОБЕСВАНЕ ЗА КОРУПЦИЯ,ЗА ДА ДОЙДАТ ЧУЖДИ ИНВЕСТИТОРИ И ДА СЕ РАЗВИЕ ИКОНОМИКАТА И ДА ИМА РАБОТНИ МЕСТ33.РАЗВАЛЯНИ СДЕЛКАТА С ДЪНДИ ОТ КОЕТО ГУБИМ МИЛИАРДИ3.МЕЖДУНАРОДЕН КОНТРОЛ НА РЕМОНТИТЕ ПО ПЪТИЩАТА,ПРЕМАХВАНЕ НЗОК КАТО КОРУМПИРАН ОРГАН ТЪРГУВА СЪС ЗДРАВЕТО...СПИСЪКЪТ Е ДЪЛЪГ
197
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАЧЕСТВОТО Е ОБРАТНО ПРОПОРЦИОНАЛНО НА КОЛИЧЕСТВОТО. МНОГО КОМЕНТАРИИ ВЪЗХВАЛЯВАЩИ НЕЩО БЕЗ СТОЙНОСТ НЕ МОЖЕ ДА ПОВИШИ КАЧЕСТВОТО НА ТОВА НИЩО.
196
12
 
1
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Пак не разбрах, какво искате конкретно, извън емоциите....Чакам!Трудно ли е?Аз знам какво искам, Вие какво искате като народ?Без да всяваме омраза!
195
2
 
7
 
! Отговори
баба Костадинка преди 5 години
Цветанов да изиграе едно г о л о хоро, барабар с Харизанов, Никито Тишев и Паргов. Да видим тогаз кой е по- н а д а р е н......
194
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Секси убавец. А като тичаш по ултра къси панталонки - уау Цецо какви хубави крака имаш.
193
2
 
18
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
Наглите от герб скочиха на Президента. Защо ли ??? Всичко което каза е истина и доказа, че е Президент на всички. А тези които не признават това дали са българи или .... Да излезем и да докажем кой какъв е !
192
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такова нагло крадене, каквото търпим през последните 10 години, не е имало в цялата история на България!И турците са били по-скромни в плячкосването, гербавите престъпници надминаха всички!
191
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало Ваньо, шест апартамента от тъщата, тефтерчето на Златанов, странно загинали вещи лица, Гинки, Минки, платени от държавата дупки за десетки милиони, острови, хасиенди, мис ***, калинки, конвенции, пактове за миграцията, фалити на застрахователи, глоби за всичко, щавене, поскъпване в пъти на всичко...Какво ли наистина искаме?Да се гръмнат, крадците нагли, гербави!Това искаме от тях! Достатъчно ли е?
190
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Zezo ti di milioner imasch imoti 6 apartamenta vili jena ti raboti v dans roditeli bkp jivkovisti jivota ti super ns dezata ti luks i na jena ti milionersko sem predi partiizi bkp sega boikovisti v koja sanka se kriesch v boikovara ili v aleksei petrov pi4a lubovnika na njakoi jeni v mvr dans li ???? Presidenta e umin intel. S mn 4ujdi esizi oarv jenabkrasiva intel i vtorata intel. Dobre prestsvat sem radevi bg sa parvi pat istinski intel ptesidentSa tova mu sabijdate v eu radev e uvajavan pres
189
1
 
7
 
! Отговори
ЕЛКЕ преди 5 години
Не ми е работа да им казвам какво да правят.Като не знаят,да питат.Спасяваме западни балкани,а нашите потури са съдрани.Нито ни канят за еврозона,нито за шенген.Доволни сме да сме донор и буфер.Най -ниско заплащане в ес,неадекватно образование и здравеопазване.Да започнем с раздутата администрация.8.6 милионен Ню йорк се управлява от 1 кмет.Ние с 6.5 млн население имаме 30 области,260 общини с кметове и съветгници,десетки съдилища без натоварване за сметка на столицата,и.т.нЗ
188
11
 
8
 
! Отговори
Адев грешен преди 5 години
До Радев смешенАко бяхме изббрали футболист-шкембеджия с рекламен надпис efbet на фанелката,щяхме да имаме добър президент и да спечелим световното по футбол приз 3295г!
187
9
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
За последен път отговарям, какво искате от ГЕРБ.Поемам ангажимента да предоставя Вашите искания до НС.Не емоции, и негативизъм.Какво искате точно от Правителството.Чакам!1, 2 , 3,.Чакам!!!!
186
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провалът Каракачанка-щеше да румонтира стари самолети за бая пари в Беларус,но се разсмърдя за пашпортите и се отказа.
185
20
 
6
 
! Отговори
Радев смешен преди 5 години
Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...
184
1
 
20
 
! Отговори
разград преди 5 години
стига си лъгал Цветанов хората са гладни благодарение на ГЕРБ никой няма да остане в българия не е хубав живота в българия само за вас е хубаво защото крадете крадци долни български ***