Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!

"Радев е единственият президент, който не е идвал в НС"
Обновена: 10 ное 2018 14:42 | 9 ное 2018 21:16, Анисия Иванова
251
Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!
Снимка: Булфото

Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП. Той знае, че дължи успеха си на подкрепата от БСП, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с острото обръщение на Радев към нацията по повод 10 ноември.

"Може би в обръщението визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно“, коментира Цветанов и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

Още по темата

По думите на Цветанов днес демокрацията не е в опасност, тя е в опасност, когато се управлява еднолично в лицето на президента.

"Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство, най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Радев. Той няма как да преглътне това, защото е президентът на БСП, коментира Цветанов.

"Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа“, допълни Цветан Цветанов по БНТ.

"Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи още той.

ПО думите му това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение.

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
183
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проваления Радев. Грипен имали Швеция,Швейцария ,Финландия и още няколко не натовски държави .Е,ние извън НАТО ли сме Радев .
182
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провалът Радев .Опита се да излъже всички ,че Грипен ставали за нови бойни самолети .Е пита се кой лети с Грипен .Гърция и Турция ли ? Мошеник от класа.И вярно ли ,че този човек имал жена и деца и ги зарязал за Деси . Смях .
181
4
 
2
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Едни програми в САЩ, оказа се, че точно деца аутисти разбиха един код.Завърших с отличен, червена диплома и осъзнах, че съм *** сред тези деца.Те виждат цялостната картина, Сталин, Чърчил му предлага план, това над което се мъчат две години службите, Сталин го разкрива като стратегия за 20 минути, Чърчил зяпва и го описва в трудовете си.Изводът, докато България не формулира исканията си, какво да очакваме?Някой излезе ли точно и ясно да отправи искане към управляващите.Какво искате????
180
1
 
8
 
! Отговори
Мели преди 5 години
Ами дай да сложим аутисти да ни управляват и ще вържем.Не че сега сме цъфнали и сегашните не са аутисти по манталитет-не им пука за нищо и никого,освен за себе си.
179
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината е че на поста президент се слагат по -малко компетентни и тотално неадекватни хора ,за да може да олицетворяваме разделението на властите .Петър Стоянов не ставаше за шеф на СДС и премиер хоп президент,Първанов не ставаше за нищо и хоп президент.Плевнелиев беше неадекватен и хоп президент.Радев не е изключение.Изключително той провали ВВС и го наградиха с този пост .
178
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цека, вече не се чудя КОЙ е най-наглият ГЕРБаджия! Мерси!
177
9
 
1
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Не искам да ви убеждавам, прав ли е българският народ, прав е!Има ли недомислици - има.Нещата са много по-многопластови.Вчера спорих с едно дете исторически оправдаващо Германия, то не гледаше 300 г. назад в историята, от там идват грешките..Но е факт, че ГЕРБ са единственото правителство - чуващо народът, и Орешарски, но той имаше инструментите да понижи цените на тока, 70 фирми на изхода на Козлудуй.Бай дъ уей за ЦЦ, имам приятели с аутизъм, които решаваха диференциални уравнения, от Раз!
176
0
 
4
 
! Отговори
КАН ОМУРТАГ преди 5 години
Човек и добре да живее,умира и друг се ражда след него.Нека роденият по-късно,като гледа този надпис си спомня за оногова,който го е направил....кратко и ясно.
175
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малее,тука е пълно с платени комунистчета.Нима си вярвате,че ще дойдете на власт.Лудоста сте прихванали от великата ***.***.
174
1
 
14
 
! Отговори
До 174 преди 5 години
Ти добре ли си с главата?Плевнелиев не се бил намесвал...Ама койх му позволяваше да се намесва,бе?Той имаше право само да слушка и да поивтаря като папагал казанпото от вожда,който от време на време го пошляпваше по врата,за да не забравя къде му е мястото.Отвори си очите.
173
1
 
15
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Ох,Цуцко! Каква пърхутка си само !!!
172
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цецо защо не даде поне веднъж отчет пред НС, а може и по телевизията, с какво му пълнят главата на тези `молитвени закуски` в ЦРУ??
171
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корумпиран,нагъл плъх!Скрии се,че не мога да те гледам!!!
170
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е завършил училище за умствено изоставащи.А после - физкултура. Направо да се просълзиш от умиление.
169
22
 
3
 
! Отговори
Милият Радев преди 5 години
пак объркал за коя дата коя наизустена реч от Иво Христов да използва , човешко е - случва се .
168
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ели, не се опитвай да ни убеждаваш какви цветя и рози са ГЕРБ.Щом до сега не си осъзнала, какви престъпници са, значи си на умственото ниво на Винету, и Цецо-кредецо.
167
1
 
20
 
! Отговори
F преди 5 години
Тук сравняват президента с кого ли не. Само за питам: колко книги е прочел шефа на цц? Отговар - една, това е Винету. Всеки народ си заслужава управляващите! Много здраве!
166
1
 
3
 
! Отговори
Eли преди 5 години
Това което става с Елена Йончева, не влизайте в тези игри.Пуснете я, губите.Ясно е за Станишев, ама няма да откриете, туй що не се открива, други са инструментите.Критикувам, защото ме боли, когато се стигне дъното в политическата агресия.Гърневски, Тодоров и Кирилов нямат място в ГЕРБ.Не са на Вашето ниво, като опит...Всяка партия има своите къртици.Обединете се, не се връзвайте на чужди служби, губите!!!
165
1
 
21
 
! Отговори
Българите сме гадни преди 5 години
Да ибягат 2-3 милиона от най-хубавото място за живеене в Европа.Боже....!Цървула не знам дали осъзнава какво говори,но странното е,че още има заблудени да му вярват.
164
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми прав е!Плевнелиев може да е всякакъв, но се отнасяше по един и същи начин и към БСП и към ГЕРБ. По времето когато той беше президент управляваха и двете партии, но той никога не се е намесвал повече от колкото са му правомощията. А Радев за всяко нещо, похлупак. Това не дава добър знак към нашите партньор. Кой дестабилизира след като постоянно САМО критикува без да дава предложения за решаване на проблемите!