Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!

"Радев е единственият президент, който не е идвал в НС"
Обновена: 10 ное 2018 14:42 | 9 ное 2018 21:16, Анисия Иванова
251
Цветанов за Радев: Не може да излезе от сянката на БСП!
Снимка: Булфото

Президентът Румен Радев не може да излезе от сянката на БСП. Той знае, че дължи успеха си на подкрепата от БСП, каза председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка с острото обръщение на Радев към нацията по повод 10 ноември.

"Може би в обръщението визира това, което той направи, когато определи служебния кабинет, да се започнат процедури "на тъмно“, коментира Цветанов и допълни, че изказването на президента не е нормално за един обединител на нацията.

Още по темата

По думите на Цветанов днес демокрацията не е в опасност, тя е в опасност, когато се управлява еднолично в лицето на президента.

"Сега имаме парламент, имаме опозиция, парламентарно мнозинство. Имаме стабилно правителство, най-ниската безработица от последните 12 години, отличното председателство, което направихме, това, което получаваме като доверие от Европа, това дразни президента Радев. Той няма как да преглътне това, защото е президентът на БСП, коментира Цветанов.

"Премиерът Бойко Борисов вече е цененият фактор за стабилността в Европа“, допълни Цветан Цветанов по БНТ.

"Румен Радев е президентът на БСП. Когато говорим за прозрачност и устои на демокрацията, да припомним коя е най-непрозрачната президентска кампания“, посочи още той.

ПО думите му това е единственият президент, който не е идвал в парламента да направи обръщение.

"Страната ни с всеки изминал ден става все по-хубава. Тук е едно от най-хубавите места за живеене в ЕС, дори в Европа. Опозицията постоянно търси конфронтация, там няма диалог, БСП не са единни", каза още председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов е станал за посмешище в Брюксел. Щом го видят всеки гледа да се скатае, че ще го олигави веднага.
162
1
 
1
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Бързам да уточня, демокрация няма, наследство от Луканов и Лилов.Какво правят в редиците Ви хора като някакъв Гърневски, Тодоров и Кирилов.До вчера Тодоров плюеше Плевенлиев, не че няма повод, но се ровеше в личният му живот, което е отвратително, без значение от окраска политическа.Подобни кърлежи нямат място в ГЕРБ.Те са стигнали дъното. Нали същите тези многоцветни утре ще ви обсъждат децата.Позитивна кампания - там е силата.Вие сте избрани от БГ, Радев е избран от БГ.Малко мъдрост :)
161
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали нямаш доказателства за друго веднага извади клишето `червени опорки`Толкова сте елементарни гербераците, дори не можете да го осъзнаете.Ако можехте, щяхте да се гръмнете.
160
14
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Правилно съобщиха снщи, че Борисов се превърнал в стожер на мира и сигурността в Европа... - най вероятно ще го номинират за Нобелова награда за мир, за което несъмнено голям дял ще има и стратега на ГЕРБ Цветан Цветанов...
159
14
 
6
 
! Отговори
Бай Тошо преди 5 години
До 163. Ай стига с тези смешни червени опорки. Завършил е висше в САЩ на куково лято - само един курс е завършил. Тези работи лесно се проверяват. А като говори и той самият не може да се разбере, защото речите му ги пише оня розов пудел Иво Христов и радефф само ги срича.
158
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Достатъчно е да се види снимка на Радев и Борисов, когато са командировка някъде на Запад. Радев винаги е сниман като говори с някого.Тиквата или се прегръща или се хили като участник в гей парад.
157
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много нarла тая ряпа Цвъки, бе!В БEЛEHE!
156
3
 
5
 
! Отговори
Ели преди 5 години
С цялото ми уважение към г-н Цветанов, а е факт че ЦЦ и ББ са ми симпатични в личен план, чисто емоционално, и действително не са изгубили човешкият облик, имам доказателства за същото, но...-В БГ Демокрация- няма.- Опозиция също.Пезидентът Радев е най-добрият избор за БГ. 2003 г. завършва с отличен ВВС (Air War College)на Военновъздушните сили на САЩ, магистър по Стратегически проучвания".Нямате читав PR, знам какво искате да кажете, но., слаб ви е екипът PR.Друга трябва да е кампанията
155
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб милиционерите изнагляха много, вече им е малко да крадат искат и да им ръкопляскат. Накрая ще се доиграят и ще свършат зле
154
5
 
9
 
! Отговори
Решетников преди 5 години
До 151. Грешка. Не всички. Само 2 млн. от 7, което е под 30% от българите. А тези 60% ще ги сънува само ако срещу него е пак Цецка Цачева или Искра Фидосова. Но този номер вече няма да се случи.
153
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичките висши училища, които е завършил Радев, включително на ВВС на САЩ са завършени с пълно отличие. Говори перфектно английски.Разликата между него и Тикво-Цецовите възможности е като блатото и Космоса.Много често, когато Радев говори гербераците дори не разберат какво им казва.
152
24
 
7
 
! Отговори
Слаб президент преди 5 години
Радев е най-слабият ни президент досега- не можем да му се сърдим, толкова си може човека ....
151
21
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Радев говори с клишета...
150
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 154. Писали са го 10 позитанци с анонимни никове, за да изглеждат много. И това съвсем, ама съвсем не означава, че е вярно. И все пак дай малко творчество, де. Ако можеш.
149
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е най-честния и принципен президент,който сме имали.За ужас на шайката.
148
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Радев е типичният пример за приказката пази Боже сляпо да прогледа!
147
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
153,за разлика от Радев пъъ,Цочко и Бочко говорят много "правилен" български език,не използват кухи фрази,не им е беден речника и всички се възхищаваме на плавното течение на дълбоката им мисъл.Ех,бедни ми смехурко,защо не погледнеш истината в очите и не свалиш розовите очила или те е страх от това,което ще видиш.
146
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе 153!Гледай си умствените възможности на Тиквата.Не си дорасъл да разбереш нещо по-умно.
145
3
 
14
 
! Отговори
До 150 преди 5 години
Щом са го писали хиляди преди мен,значи е вярно.А и всички виждаме резултатите от управлението на неграмотните.
144
24
 
5
 
! Отговори
Радев=бай Тошо преди 5 години
Радев за жалост прилича на бай Тошо - срича, мънка, мрънка, чете трудно, няма ясна и собствена мисъл, не може да говори добре, използва кухи заучени фрази и произнася неправилно много думи. Жалко е, че не вървим напред, а се върнахме много, много назад