Нинова уверена: Аз съм алтернативата на Борисов!

И обеща: Кметовете на БСП ще се придържат към най-ниските данъци
10 ное 2018 14:55, Анисия Иванова
405
Нинова уверена: Аз съм алтернативата на Борисов!
Архив: Булфото

Аз съм алтернативата на Бойко Борисов в областта на политиките. Така отговори лидерът на БСП Корнелия Нинова на въпрос иска ли да бъде министър-председател.

Пред "Дарик" тя коментира и искането на прокуратурата за снемането на депутатския имунитет на Елена Йончева, като нарече странни обвиненията за пране на пари.

Още по темата

Според нея Йончева разполага с документи, които водят до изводи за корупция, свързани с трасето на пътя, където стана катастрофата край Своге и попита защо властите са проспали тази цялата документация.

Нинова попита още как строители ще попречат на депутати от БСП да влизат в НС във връзка с искането на социалистическата партия да се направят проверки за строителството на пътища и допълни, че Строителната камара е поставила искането да не се извършват такива проверки. На въпроса дали Елена Йончева да бъде номинирана за евродепутат, Нинова каза, че е рано за подобен разговор.

Пактът за миграция на ООН бе също тема на разговора. Соцлидерката посочи, че в него има текстове, които категорично не могат да бъдат приети. И като пример даде заложеното в документа, че се изравняват статутите на имигрантите, бягащи от войни и икономическите имигранти.

Нинова критикува промените в местни данъци за автомобилите и посочи, че е посъветвала кметовете на БСП да се придържат към най-ниските ставки за данъците.

"Ако управляваше БСП, щеше да е различно: финансирането да върви с промяна в моделите“, категорична бе Нинова. "Не просто наливане на пари, а даване на пари с ефект, който да стигне до хората“, допълни тя.

Корнелия Нинова каза още, че до края на годината ще тръгне и телевизията на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
1
 
2
 
! Отговори
Буфер преди 5 години
Предлагам да и издигнем алтернатурата за министър председател.
302
1
 
7
 
! Отговори
Ел преди 5 години
До АнонименВерно е че решенията ги взимат демократично. Даже и Пеевски участва с мнение.
301
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименНе ме интересува дали са били кадър или не са били на БКП,а дали са достатъчно способни да управляват,дали имат житейски+работен опит и образование подходящо за политик.
300
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нямам нищо против Нинова,но ако превърне партията в лидерска,ще загуби,хората не обичат диктаторски партии,затова и герберите ще паднат,затова паднаха и костовистите.И да махне тоя нов редактор,който пише за марихуана,като по тоя начин злепоставя БСП.И да върнете Станишката,даже може и той да поеме управлението,той не е диктатор и решенията се вземат демократично.
299
0
 
13
 
! Отговори
Алонимен преди 5 години
Тук във форума явно има интелектуалци от класата на Добри Терпешев / най-простия/ управленски кадър в БКП.
298
3
 
14
 
! Отговори
TT преди 5 години
Нинова , ти можеш да бъдеш алтернатива само на Баба Яга...
297
2
 
4
 
! Отговори
До 306 преди 5 години
До До 306Големият проблем е в хората които им симпатизират и ги вкарват във властта всеки път.Те може да са гадове но не са луди. Дават им властта, сядат и ядат.
296
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОП,БСП,Дончева,Първанов в коалиция на следващите избори е добра комбинация.
295
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма алтернатива на никоя партия от друга такава,защото всички партии са просто пипала на Октопода Партийна Система!!!А тя от своя страна е едно от пипалата на Световната Партийна Система,която от своя страна е екзекуторът(изпълнителният орган) на Световния Банкстеризъм!Така,че може да си дрънкате по форумите и си избирате алтернативи на управляващите партии,измежду другите,А ВЛАСТВАЩАТА ПАРТИЙНА СИСТЕМА,ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СИ ВЛАСТВА,докато има наивни "човешки" стада!
294
1
 
5
 
! Отговори
Vans преди 5 години
От едно и също мухлясало тесто са месени и двамата. Цял народ го яде обаче...
293
3
 
15
 
! Отговори
До 306 преди 5 години
БСП не може да управлява в коалиция с никой .Тази партия трябваше да бъде забранена,както и ДПС.
292
6
 
3
 
! Отговори
бобо преди 5 години
бойковистите да плащат данъците глобите а също и да си духат супата и да не питат кой им *** в гащчите.
291
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нинова в една нормална държава би приключила като Груевски,но с доста по-голяма присъда.Но понеже все още не сме нормална държава ,тя се изживява като алтелнатива на управляващате.Ще усетя ,че България се превръща в нормална държава чак,когато Нинова и Костов ги видя в затвора.
290
2
 
10
 
! Отговори
Доктор преди 5 години
Не трябва да я съдим толкова строго жената. И *** Девил и Елена Йончева са във възраст за която казват че ги " обливат горещи вълни ". За този период е характерно - депресия, угнетеност, безпокойство. Проблема е, че трябва да ги търпим още 5-6 години докато им мине ако не ги сменят по-рано.
289
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунис говори истината само когато ... издава другаритеси за жалката си кожа .. През другото време краде и лъже .въобще това е отайката на човечеството
288
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алтернативен Орешарски 2 ли :d Много смешно ..през 2 години една и съща песен със соц милодияя
287
3
 
16
 
! Отговори
Ясна е работата преди 5 години
*** и Доган са далече от трапезата вече годиниИ са осирепяли от гладВъпросът е ние българите дали искаме отново крадци на власт
286
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До ПроСоТооригинала никога не би написал такова нещо,***!Но като ялово същество,неможещо да има СВОЕ "лице",копираш другите..Това до някъде ме възгордява,значи и ти си забелязал/а рейтинга ми!Но ако продължаваш,ще влезна с друг ник...И след време пак ще имам висок рейтинг,а ти ще продължиш да се самоизяждаш от злоба и завист..
285
1
 
16
 
! Отговори
Тъп на 179 градуса преди 5 години
- Леле, мале, какви тъпоъгълници ръководят цели партии! Тая специално е за освидетелстване!
284
1
 
13
 
! Отговори
Защо и е власт?! преди 5 години
Тя вече е мултимилионерка от кражбата на ТехноимпексМилиардерка ли иска да става?!Наяване нямат Ей!