БСП подкрепи исканията на протестиращите в страната

Хората правилно са по улиците, каза червената шефка Корнелия Нинова
11 ное 2018 18:21,
143
БСП подкрепи исканията на протестиращите в страната
Снимка: БТА

Хората правилно са по улиците и ние заставаме в подкрепа на техните искания, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова във връзка с протестите в редица градове на страната срещу цените на горивата, повишаването на данъците и увеличаването на застраховката "Гражданска отговорност". Тя уточни, че това е позиция на Националния съвет на партията.

Още по темата

Нинова отбеляза, че исканията на протестиращите са абсолютно справедливи и правилни, те са продиктувани от несправедливите и грешни решения на правителството на Бойко Борисов и мнозинството от ГЕРБ и "Обединени патриоти". Тя посочи, че от няколко седмици БСП изразява същите позиции като на хората, които днес са по улиците.

Казвахме "Не вдигайте данъка на старите коли", алармирахме за повишаването на цените на горива и храни, внесохме предложения как да бъдат компенсирани доходите на хората, но нищо не беше чуто от управляващите и мнозинството в парламента, каза лидерът на БСП, цитирана от БТА.

"Е, сега ще трябва да чуят гласа на хората", коментира Нинова и поздрави протестиращите за смелостта да излязат и да си кажат мнението за това управление и да поискат оставката на правителството.

Относно другите теми, обсъждани днес от Националния съвет на БСП, Корнелия Нинова посочи, е взето решение конгресът да се състои на 26 януари догодина и тогава да бъде приет окончателният вариант на "Визия за България" и платформата за изборите за Европейски парламент. В дневния ред на конгреса няма да има точка за промени в устава на партията и такова предложение днес не е имало, коментира тя. Социалистите са приели и процедурата, сроковете и правилата за номиниране на евродепутати.

Приехме да създадем медиен пул от всички наши леви издания и да стартираме конкурс за избор на титуляр за главен редактор на вестник "Дума", съобщи още лидерът на БСП.

Йордан Мичев e подал оставка като временно изпълняващ длъжността главен редактор и остава на длъжността зам.-главен редактор. До избора на титуляр, НС на БСП определи длъжността да се заема от Ивелин Николов, съобщиха от пресцентъра на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


143
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само,БКП,Сталин требеше да избие престъпниците сегашните
116
2
 
5
 
! Отговори
безпартиен преди 5 години
Като се сетя как беше при Жан Виденов и Орешарски , Борисов е много по добър от тях.Идеално би било да имаме някой като Пиночет дето измете от Чили червената ***,но такъв липсва! Ако имахме Пиночет сега щеше да сме светлинни години напред.Също като чилийците.
115
1
 
3
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен108 Каза за цените, а кажи и за доходите в страната???
114
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНАТА ХУНТА СЪЗДАДЕ МУТРИТЕ - ДО ЕДНО БЕДНИ МОМЧЕТА, А СЛЕД ТОВА ГИ ИЗТРЕПАХА ПО ЕДИН И СЪЩИ НАЧИН.
113
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНИТЕ КХМЕРИ ВОДЯТ ГАДНА ХИБРИДНА ВОЙНА- РУШАТ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ- СПРАВКА БЛИЗКА И ПО ДАЛЕЧНА ИСТОРИЯ, ПОДАРИХА ФИРМИ И ЗАВОДИ НА КОМУНИСТИЧЕСКИ СЕКРЕТАРИ И НА КОМСОМОЛСКИ ДЕЯТЕЛИ, КОИТО ГИ ФАЛИРАТ ПО СИГНАЛ, АКО БГ НАРОД НЕ ГЛАСУВА ПРАВИЛНО- ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ СА СМАЯЛИ СВЕТА С НАЧИНА НА ЖИВОТ И ОГРОМНИТЕ БОГАТСТВА С НЕЯСЕН ИЗТОЧНИК.
112
1
 
6
 
! Отговори
Просто другар преди 5 години
Нинова,защо защитаваш тезата,че депутатите не могат да бъдат критикувани ?! Ами втъл пете на народа,че вашите депутати са БЕЗГРЕШНИ,както и вие ***-милионери .Заб равяш едно важно нещо,а именно,че ГЛАДНИЯ НА СИТИЯ НЕ ВЯРВА ! Никога няма да ти повярваме,колкотом и да бъркаш в раните на хората! Не си способна да създадеш нищо!
111
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същите *** са ,какво ще ни потктепят.нали те създадоха "Гражданска отговорност"
110
1
 
8
 
! Отговори
ники преди 5 години
Червената чума, заразата от която всички трябва да се пазим, защото се предава по полов път и на снимката може да видите крайния резултат от потомствено червено сношение.
109
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ли лиииии...тая колко ми е противна.
108
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Организаторката няма начин да не ги подкрепи.
107
3
 
12
 
! Отговори
Разбирасе ..... преди 5 години
Народа познава БСП и всичко друго след него и като всеки заблуден народ всеки път когато се осерат едните или другите разделят ги на добри и лоши. Добри и лоши няма в тоя сериал драги зрители има едни и същи нагли муцуни които от години си въртят далаверите отраснал отрочетата си в чужбина в колежи и после те идват като новото лице на бг.да продължават с далаверите на родата това е мн.е просто но не знам защо все още има прости които вярват в едните или другите ,едни и същи са муцуните разберете
106
4
 
8
 
! Отговори
Разбирасе ..... преди 5 години
Не е важно дали долните *** подкрепят протеста,ваинаги ще има партийка която ще се радва на протест и радоста им няма да е за доброто на народа ,а от чисто злорадство и начин да се изтъкнат на добрите герои в филма. Да се радват ,но се радвам и аз защото трябваше по надълбоко да се бръкне в джоба на всеки за да изрази недоволството си не само на маса но и на протест,на улицата . Дори на такива дето не им пука за никой и за нищо и въртят гуми вечер по улиците,сега излязоха да протестират.
105
3
 
16
 
! Отговори
K.Коцев преди 5 години
Тая ухилената е ораганизаторът на всички протести в България в последо време !Всички знаем,че тя и нейната партия са спецове по компроматите,съботажите,инсценировките и бълването на зловредни скухове-пфу!Долна работа!Освободете се от заграбените мили они-дайте ги на хората!Защо не подкрепяше хората,когато вие бяхте на власт?! А ко гато вашите бащи бяха на власт натикаха нашите бащи по Скравена,Белене ,а колко дру ги изчезнаха без вест -ЗАСРАМИ СЕ,***!Отворила уста като ханджийска порта,а не става
104
7
 
18
 
! Отговори
тцтцтц преди 5 години
Нямат срама тия *** ейй....пак се готвят да вземат властта и да разпределят баницата с турците от ДПС.Явно нямат страх от господа тия другари.
103
7
 
13
 
! Отговори
свидетел преди 5 години
През 2015 година имаше протести срещу цените на тока.И понеже живея в малък град като огледах"протестиращите и видях,че 90% от тях са полицаи!Така им бяха наредили от БСП!
102
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП не само ги е подкрепило тези протести,но и те са ги организирали.И като ги гледам какви коли карат протестиращите ,обзалагам се,че те не се интересуват от цените на горивата.
101
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подкрепя 1000 протестиращи, а не подкрепя 3,5 млн гасували на референдума, много безочлива
100
5
 
22
 
! Отговори
Я преди 5 години
Нинова да каже защо синът и живее и работи в Щатите пък след това ще коментираме .....става ли ????Иначе не сме от тях как Сийке
99
4
 
19
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 5 години
Ам те "хората" два пъти бяха на улицата и пак гласуваха за ГЕРБ.....
98
5
 
12
 
! Отговори
ха ха ха преди 5 години
Нали ги предизвикахте протестите,ще ги подкрепяте сега....