Йотова към властта: С бюджета регулирайте бедността!

Тя настоя, че държавата може да укроти цените на горивата
12 ное 2018 15:30,
65
Йотова към властта: С бюджета регулирайте бедността!
Снимка: Булфото

Вицепрезидентът Илияна Йотова предупреди, че ако бюджета за догодина не регулира неравенствата и бедността в България, протести ще има.

Още по темата

"Идвайки насам тази сутрин, чух финансовият министър г-н Горанов, който каза, че въпреки протестите, няма да се намали данъкът върху старите коли и "Гражданската отговорност", защото, видите ли, от 6 до 10 лева, както те са го изчислили, за най-старите автомобили и двигателите, които отделят вредни емисии, това не бърка толкова в джоба на българина. Ако това е единственото повишение за джоба на българина, сигурно няма да е такъв ефектът, за съжаление то е едно от многото", посочи тя във Варна.

Във връзка с протестите в цялата страна от изминалите дни тя добави, че всичко зависи от това колко бързо и колко адекватно се взимат решения от страна на изпълнителната и законодателната власт.

"Хората искат реално решение на проблемите си. Искат да имат нормални цени на горивата, поне средноевропейски. Това зависи и от държавата, защото тя може да има регулации", каза настоя Йотова.

Тя допълни, че държавата има възможности да помогне при регулирането на процесите, без това да се счита за национална помощ и нарушение на принципа на конкуренцията.

Вицепрезидентът призова с бюджета за 2019-а да се гарантира спокойствието на българските граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
5
 
8
 
! Отговори
Грипав преди 5 години
Илиана, предлагам да се разберем с Путин да не ни напада и да похарчим парите за Грипените за социални дейности. Така може за всеки да има и по една безплатна гражданска отговорност.
38
7
 
3
 
! Отговори
РАША преди 5 години
абе стачкуваха свалиха власта заради данъците тока водата и пак си продължават същите които ги свалиха от власта пак увеличават.нито срам нито чуство пак ще ви свалят.не мога да разбера.откраднахте много спираите се за малко дайте възможност и други да крадат господа смешни палячовци политици
37
3
 
11
 
! Отговори
Ани Салич преди 5 години
До Радев-кукла на конциРадев е независим и затова си е взел Йотова като зависима. Просто за баланс. При пилотите баланса е важен. Все пак нашия президент е пилот, не е президент.
36
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Таз коя беше че не се сещам
35
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЧокиТази преди години бе на купона на собственика на застрахователната компания за която спомена съпартиеца й Гечев, че има голяма опасност да последва съдбата на Олимпик! Горивата са с пазарни цени и държавата не трябва да ги пипа. На 100м.до кафето отиват с таралясника на 15-20г. и им е скъпо горивото! Аз го ползвам не повече от 2-3 пъти в седмицата за по над 50км.всеки път. В северозапада са задръстили пътя пред питейните заведенията с автомобили! Двора му пълен с кучета и плевели! Беден!
34
2
 
14
 
! Отговори
Радев-кукла на конци преди 5 години
Справедливост? Който търси справедливост при БСП-льотчика и мис Пиги(червената ояла се *** Йотова) е наивник от ента степен.
33
2
 
2
 
! Отговори
Ани Салич преди 5 години
До АнонименТи за кво се бориш пич
32
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дайте властта и парите на ***!
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бре, тази била много умна.От говорителка по телевизията до финансов експерт.Какво не прави червената книжка.Йотова,знаем те какво беше и на тебе сме ти яли попарата.
30
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герберасткият *** пак се е развихрил.Няма спасение от него.
29
3
 
7
 
! Отговори
MEN преди 5 години
SAMO ZNAM,4E NE ISKAM DA SLUSHAM POVE4E IZMISHLJOTINI.HORATA -SEGA NA VAZRAST,POLU4AVAT PO 150-170 LV.PENSII.ZASRAMETE SE-SEGASHNETE! OSTAVIHTE RODITELITE NI,KOITO ZJAL ZIVOT RABOTEHA,DA IZNEMOGVAT.NJAMAM DUMI.STIGA,NE SVARSHIHA LI TIJA MUTRENSKI VREMENA I TOVA ,,LAPANE,,!
28
4
 
9
 
! Отговори
Работещ преди 5 години
Алоо, пилотите в президентството. Не четете ли, че се търсят 500 000 работници. Къде видяхте бедност сред тези които искат да работят. А, накарай този който не иска да работи да си плаща сметките.
27
3
 
9
 
! Отговори
Курнелия лицемерка преди 5 години
*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,К.Паскалев, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...
26
5
 
7
 
! Отговори
Зрител преди 5 години
Йотова, ти като втори пилот в президентството добре си се научила да правиш лупинги. Браво!
25
5
 
10
 
! Отговори
Ани Салич преди 5 години
Бизнес Социалистическа Партия (БСП ) докато вие се грижите за бедните, бедните ще стават все повече.
24
3
 
11
 
! Отговори
Майтап преди 5 години
Йотова, очевидно искате това правителство да си ходи за да дойде правителството на Борисов 4
23
4
 
17
 
! Отговори
Незрящ преди 5 години
Йотова, припомни ми с какво се е преборила до сега БСП ?
22
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
искаш чл. 1 , тогава ще останете шепа комунисти да се крадете един друг
21
4
 
7
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонименглупости , комунистите са против еврото, защото банките трябва да спазват дисциплина и няма да е възможно второ КТБ
20
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонименне са демократи , а комунисти, а ти си руски гаден ***