Йотова към властта: С бюджета регулирайте бедността!

Тя настоя, че държавата може да укроти цените на горивата
12 ное 2018 15:30,
65
Йотова към властта: С бюджета регулирайте бедността!
Снимка: Булфото

Вицепрезидентът Илияна Йотова предупреди, че ако бюджета за догодина не регулира неравенствата и бедността в България, протести ще има.

Още по темата

"Идвайки насам тази сутрин, чух финансовият министър г-н Горанов, който каза, че въпреки протестите, няма да се намали данъкът върху старите коли и "Гражданската отговорност", защото, видите ли, от 6 до 10 лева, както те са го изчислили, за най-старите автомобили и двигателите, които отделят вредни емисии, това не бърка толкова в джоба на българина. Ако това е единственото повишение за джоба на българина, сигурно няма да е такъв ефектът, за съжаление то е едно от многото", посочи тя във Варна.

Във връзка с протестите в цялата страна от изминалите дни тя добави, че всичко зависи от това колко бързо и колко адекватно се взимат решения от страна на изпълнителната и законодателната власт.

"Хората искат реално решение на проблемите си. Искат да имат нормални цени на горивата, поне средноевропейски. Това зависи и от държавата, защото тя може да има регулации", каза настоя Йотова.

Тя допълни, че държавата има възможности да помогне при регулирането на процесите, без това да се счита за национална помощ и нарушение на принципа на конкуренцията.

Вицепрезидентът призова с бюджета за 2019-а да се гарантира спокойствието на българските граждани.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко ви е, мамка ви, пет лева трябва да го направи бензинът Бойко, ще плащате като попове, червиви сте с пари и бонуси си раздавате.
58
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАТО СЕ ОСЛУШАМ, ЧУВАМ КАК ВЛАДИСЛАВ ГОРАНОВ РОВИ В ПОРТФЕЙЛА МИ.
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много обичам да псувам комунисти!
56
4
 
2
 
! Отговори
Цирк Балкански преди 5 години
Йотова, събуди се. На вашите протести моторите са: Ивайло Борисов - Ториното - заподозрян в отвличането на синът на Тони Златков, Краси хиената, дясна ръка на кредитен милионер и други подземни герои. Ние сме егати държавата. Единствената в света където престъпници и милионери се обединяват да защитават интересите на бедните. Смех, а.
55
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази сисите ли ще ни покаже след малко?
54
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей тази проговори!
53
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ай ай айА вие, чиновниците, какво можете да правите, освен да си клатите краката по цял ден и да си раздавате бонуси?
52
3
 
6
 
! Отговори
акуд преди 5 години
йончева АЗ не искам да се дават пари на малцинства във вид на помощи, фактически с твоите предложения точно това ще стане и после ще искаш да гласуват за БСП и ДПС
51
8
 
5
 
! Отговори
ай ай ай преди 5 години
Бойко много я направи.Вече десет години социалистите не са сграбчвали властта с изключение на краткото Обещарско управление. Социалистите са залиняли. Няма държавна длъжност, кабинетче, шофьор, секретарка. Направо ужас ви казвам!Те горките не са свикнали да работят. Нищо не могат да ядат. Вината ги поемат с мезетата, ама мезето нещо е на свършване.
50
3
 
5
 
! Отговори
бачкист преди 5 години
Тази чува ли се?Средно европейски цени на горивата. Ми чи то ако станат средноевропейски значи трябва да ги увеличат. Тази от колко време не е зареждала от джоба си?Еб* си и хрантутницата!Как се казваше да гласуват да ги махнат такива?
49
7
 
4
 
! Отговори
дон преди 5 години
КАКВО БЕЗОЧИЕ!ТОЧНО ТАЗИ АЛЧНА С. В.ИНКА,КОЯТО СТОЯ 2 МАНДАТА В БРЮКСЕЛ ЗА ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТА И НЕ ОТСТЪПИ НА ДРУГ ДРУГАР ДА СЕ ОБЛАЖИ,СЕГА ЗАПЛАКАЛА ЗА БЕДНИТЕ.НАГЛА С..ВИНЯ!
48
3
 
3
 
! Отговори
Ало преди 5 години
До АнонименНе може да го обясни. Тя бърка бюджет с бюфет.
47
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Йотова към властта: С бюджета регулирайте теглото ми че напоследък много съм заслабнала. Даже и генерал Гундяев спря да ми подава чeпa си за го цункам страстно.
46
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С бюджета да се регулира бедността и спокойстието на българина... Що за тъпотия!?! Тая може ли да обесни точно и с конкретни примери, какво и предвид?
45
7
 
5
 
! Отговори
Истина е ! преди 5 години
Вместо президент получихме червената деполитизирана дебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата глуповата Деса в комплект.
44
7
 
5
 
! Отговори
Малиий преди 5 години
В БСП всички имат застраховка "Гражданска безотговорност"
43
4
 
5
 
! Отговори
HUMANN преди 5 години
Йотова, кажи за имота на татко в Сливница!!!
42
1
 
8
 
! Отговори
Tangra преди 5 години
Абе какви горива бе. Стига крадци и олигарси. Горива .... Искаме реформи. Искаме октопода печен на скара със салата и бяло вино.
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано не са "поне средноевропейски", че ще я втасаме съвсем....
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре да се пусне на всички желаещи я безплатно...