БСП: Не организираме протести – ГЕРБ бягат от отговорност!

Консолидирани сме, готови сме за избори, уверен е депутат
15 ное 2018 08:40, Анисия Иванова
26

Обществен гняв и вълна от искания отправени към властта – стои ли БСП зад масовите протести из страната?

"ГЕРБ прехвърлят вината от провала си към някого друг. БСП не се занимава с организацията на протестите в страната. Справедливата реакция на протестиращите е следствие от политиките на управляващите. Бръкна се в джоба и на най-бедния българин. Изключително тежките язви на това управление пречат на хората да живеят нормално. В правителството властва изключително дебелоочие. Арогантността трябва да има своите последствия", подчерта депутатът от БСП Иван Иванов.

В студиото на "Денят ON AIR" той отбеляза, че БСП отдавна е алармирала за проблемите, които възникнаха от приемането на някои от новите закони.

"Качеството на живот на българина не се е повишило достатъчно, за да може да си позволи по-екологични автомобили. Следващата година имаме местни избори. Вече сме свидетели как по места хората искат оставката на кметовете, които ги управляват. Ако управляващите продължават с тази настойчивост да налагат нови и нови тегоби за българските граждани, като нищо може да се повтори 2013 г., когато Борисов подаде оставка", заяви народният представител.

Пред Bulgaria ON AIR Иванов уточни, че целта на срещите на БСП с хората из страната е да се даде шанс народът да бъде чут и в следствие на това да се приложат исканията му.

"Партията е консолидирана и готова за избори. Тази 120-годишна история е създала вътрешни механизми, с които можем да работим и постигаме развитие. Не мисля, че има каквото и да е съгласуване между президента Румен Радев и БСП. Той беше избран от българските граждани. Наистина, беше издигнат от БСП, но каквато и да е субординация би била вредна за всеки", изтъкна за финал гостът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
0
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
BSP NE MANIPULIRAITE NARODA EDNI NOVI IZBORI STRUVAT PARI I TO MNOGO
25
1
 
1
 
! Отговори
расате преди 5 години
Безсрамник като всички свои съпартийци.
24
0
 
3
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Вътрешният министър на ГЕРБ, каза, че трудно се комуникира с протестиращите, защото са без организатор.
23
1
 
4
 
! Отговори
ники преди 5 години
Това Шошовото отроче защо се появява изобщо в медиите. В Дъбовград окрадоха де що има .Всички обществени поръчки минаваха през тати му Шошо. Къде е прокуратурата да провери доходите на това сплотено соц. семейство?
22
4
 
5
 
! Отговори
изнервен преди 5 години
А, тя партията ви винаги е била консолидирана и все губи изборите в последните години. Няма да получите властта и този път, защото познаваме добре вълчия ви нрав. Големи обещания, кухи лозунги, перчене и после катастрофа.
21
4
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
.Пий си пиенето и си помисли когато на времето твойте другари,, вдигнаха заплатите" до 5-6 долара и един хляб беше 500лева,а кило ориз 1,500.Тогава доволен ли беше ,че го искаш пак?Ех ,късопаметни и невръстни мушмороци!!!!
20
2
 
3
 
! Отговори
б преди 5 години
Ама то е ясно, че няма да признаете за участие в протестите. Само че чии протежета са организаторите от партия "Възраждане" и сдружение "Сила"?
19
3
 
6
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 5 години
Този червен каунн няма ли да признае, че вина за дереджето на българите има и неговата партия. Само преди 3 години бяха на власт - какво различно направиха, за да е добре в страната. И всички тези проблеми от скоро ли са или още от началото на прехода, когато те управляваха. Ние не сме забравили ужасиите при Луканов, Виденов, Станишев.
18
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е той Антон Кутев стърчи в средата на ,,протеста" и те викат не е вярно.На очите си ли да вярвам или на вас?
17
4
 
9
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Най-маловажният проблем е кой е организирал протестите и дали изобщо са организирани от един център. Важното е дали протестите са справедливи, дали хората протестират защото живеем вече 29 години много мизерно и няма никаква надежда, че живота ще стане по-добър. Казано накаратко, важното е дали се протестира по измислени причини или заради големи проблеми в България
16
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да така е!
15
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП е консолидирана и ВИНАГИ ГОТОВА!Значи, Корна е подредила вече листата на евродупетатите и крамола вече няма, вместо Гого Пирински да взима 23 хил. евро, ще ги взима Крумчо Озарейков, Тони Кутев ще измести Курумбашев, и прочие си го наместихме тук-там, дори Резидентът прочете първата страница на Визията и много ни похвали - направо сме си готови отвсякъде.Ми кво повече искате, бе? Въпросът е не да взимаш пари, а да взимаш повече от Вуте - като при Тошо: "Я зимам повече от индженеро!"
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонемен Алкохолик преди 5 години
Няма човек, който да мрази герб повече от мен. Но този човек трябва да завърши мандата си. Всеки път подава оставка, и после дава интервюта как ако е останал щял да направи 1500лв заплата. Това му беше предизборната програма.оставете го до край и вижте какъв лъжец е, и после на бунището
13
3
 
11
 
! Отговори
Мистър Хикс преди 5 години
Припомнете ми кое правителство на БСП не завърши с кризаЛуканов - режим на тока, откраднати 2 милиарда, мораториум върху дългавиденов - зърнена криза, банкова криза, хиперинфлация, убийство на премиер (Луканов)Станишев - спиране на еврофондове, неподготвеност за еврокризаОрешарски - ежедневни протести срещу пеевски, само във Варна излязоха 20 000
12
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не организират протести, даааа..на протеста на майките с увредени деца Мая Манолова, корнелия Нинова и Валерия Велева се напредварваха коя ще се покаже по-първа, че подкрепя протеста. То Този протест мина на практика под егидата на Мая Манолова и Румен Радев
11
3
 
6
 
! Отговори
големия майтап преди 5 години
Тия просто не разбират и не усещат ситуацията!В момента,в който посегнат реално към властта,и ще пламне гражданска война!Кървава и безжалостна!И тоя път няма разминавка!Ама изобщо!
10
5
 
3
 
! Отговори
ЕМИЛ преди 5 години
Това Шошовото отроче защо се появява изобщо в медиите. В Дъбовград окрадоха де що има .Всички обществени поръчки минаваха през тати му Шошо.
9
4
 
14
 
! Отговори
987 преди 5 години
До АнонименРабатата е ясна - пълна хазна, а те като лешояди на плячка. Не били платени протестите?!? Айде бе!! Наглостта Ви е безкрайна - не сме забравили Луканов, Д. Попов, Л.Беров, Ж. Виденов, Станишев и тройната коалация - доберете ли се до властта и държавата фалира. Нищо не се е променило в ***!!
8
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече е ясно кой ги организира Случайни хора няма. Отвсякъде надничат фукционери на БСП..просто лошо ги захапа прокуратурата последните месеци и много милиони загубиха. Лошото е, че има и простовати овчехора, които се подвеждат и ходят да пият бира и да махат със знаменца без ясна идея какво правят там, но поне изкарват по някой лев да не е залудо висенето
7
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
хахахахаха :)))))))) не били органзирали протестите :))))))))) мамини сладки :)))))))))))