Цветанов за БСП: Атакуват ни с фалшиви новини

Цените на горивата вече вървят надолу, отчете председателят на ПГ на ГЕРБ
15 ное 2018 22:25, Красимир Ангелов
47
Цветанов за БСП: Атакуват ни с фалшиви новини
Снимка: БТА

"Днес фалшивите новини са най-голямото предизвикателство. От БСП много умело ги използват, за да ни атакуват ежедневно. Така те успяват да създават напрежение в обществото и да ни карат да влизаме в обяснителен режим, отсявайки непрекъснато истината от лъжата",  заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на дискусията "Икономически перспективи пред България в контекста на глобалните процеси".

Още по темата
"Няма ли политическа стабилност, всички икономически постижения отиват на заден план. Политическите ни опоненти искат смяна на данъчната система и въвеждането на прогресивно подоходно облагане. Ако направим това нещо обаче, ние рискуваме да загубим днешната стабилност и да станем непривлекателна дестинация за правене на бизнес ", обясни Цветанов, цитиран от пресцентъра на ГЕРБ.

По думите на политика в такива случаи си проличава колко важни са системните партии. "Ние осъзнаваме колко важно условие е данъчната система за инвеститорите и искаме да бъдем предсказуем партньор", посочи зам.-председателят на ГЕРБ.

Цветанов коментира и темата с цените на горивата. "Цените вече вървят надолу, но дори когато бяха достигнали най-високите си стойности, пак бяха далеч по-ниски от тези по времето на правителството на Орешарски. По онова време доста по-ниски бяха и пенсиите, минималните и средните работни възнаграждения", отчете председателят на ПГ на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Румъния от 2019 г. минималната заплатат вече ще бъде в левова равностойност 870 лв., а при нас едва 560 лв. !!! Българските заплати значително изостават. Борисов и Правителството му да си свалят розовите очила и самодоволството, да се вслушат в критиките на Президента и протеста на хората и ако не могат да подобрят живота на хората да се махат, да идват други. Тези ги чакахме 10 години.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А вие сте фалшиви политици.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я, Цецой научил нови думи!
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ е фалшива партия! Това е просто едно ОПГ и каквото и да се каже за тях, все ще е истина!
38
0
 
7
 
! Отговори
Фалшива новина преди 5 години
ГЕРБ пак пускат фалшива новина. От дните в края на октомври, кохгато цените бяха най-високи, цената на газта направо се е срутила според Цветанов - от 1.09 лева, на 1.08 лева. Цената на дизелът също се е срутила според Цветанов - от 2,42 лева на 2,36 лева. Това са горивата, с които се карат над 80% от автомобилите в България. Повечето бензинови автомобили имат газова уредба.
37
1
 
9
 
! Отговори
nina преди 5 години
Този човек /ЦвЦв/ е Бог! Повече от Бог. На-великият, ненадминат, НИКОГА ВИНОВЕН! Н И К О Г А! Пита го някой за направено нещо от ГЕБР,граничещо със закононарушение и ...ама БСП през 19 и балканската направиха това и това; питат го за нещо ненаправено от ГЕРБ - ама БСП и ДПС през /същата година/...; питат го за ниски пенсии, заплати и пр. - ама БСП тогава.... Изобщо, той /и ГЕРБ/ никога за нищо не са виновни. И, може би си вярва!
36
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тези фалшиви новини ги пуска кака Мента.6 до 10 лева,а увеличението на данък стари коли е 30%.
35
2
 
10
 
! Отговори
Сссс преди 5 години
Кое е фалшива новина ,че данъка ми от 200лв ще стане 260лв или гражданската която от 160 вече е 250лв.
34
3
 
13
 
! Отговори
Фалшив Герой преди 5 години
Тандемът Боко Борисов Далавери Симеонов е убийствен.Тяхната мъдрост е неизмерима.Да се светят имената им, да се увековечат делата им. Боже, каква благодат!
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъко вие сте фалшиви как 30% повишаването на данъка върху старите автомобили е 6до10 лева , що лъжете ако сега е ако е бил 210 с увеличението 220 или 273 ще е
32
16
 
9
 
! Отговори
Ттт преди 5 години
Каквато партията такива и новините им
31
8
 
23
 
! Отговори
Цветана на мисълта преди 5 години
Милинкия ***. Да го съжали човек с тези шест апартамента.
30
7
 
26
 
! Отговори
Мозъчен тръст преди 5 години
Цвъчко, по - фалшиви от теб, боко и цялата ви сбирщина няма. Дано има скоро избори, че не ставате за нищо освен за крадене и нищоговорене.
29
4
 
20
 
! Отговори
Живите мъртви в БГ преди 5 години
Голям галтрафон. Цените вървят надолу, т.к. петролът намалява, но пак са по-високи, отколкото трябва да бъдат. Това е защото има картел на горивата и снасят яко на политиците. И колкото и да говорите мен не ме интересува БСП, не са ми на сърцето, но ме интересува защо след толкова години управление вие сте такива головодници.
28
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименОпорките от Матушка не могад да се елиминипат в нашата страна още от времето,когато ни насадиха термините - турско робство, славянска писменост, братя освободители и др. Вчера удин македонски журналист в предаването на Куритаров ни го каза в очите - българската политика е зависима от Русия, българския бизнес е зависим от Русия, и разбира се фалшивите новини, както и Резидента---Абе ей,умнико,цяла Европа и САЩ печелят от Русия,а ние не може?Ние сме балами,че предадохме пазарите си н
27
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората не ви искат,глухи ли сте?
26
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя защо не е на протеста на майките заедно с майка.си?
25
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скоро лeшoядите ще разнасят гербави меса по чукарите!
24
3
 
26
 
! Отговори
Защо, защооооо преди 5 години
Ех, защо не бяха в Калифорния шесте апартамента на Цвинокио, та да изгорят до основи.....
23
21
 
10
 
! Отговори
БСП-жалка преди 5 години
Въпрос: Какво става като се срещнат комунист и крадец ? Отговор: поздравяват се - Здравей колега...