Патриот: Ролята на БСП и ДПС в протестите е несъмнена

Отговорът на управлението е добрата работа, смята Милен Михов
15 ное 2018 08:00, Анисия Иванова
55

"Ако погледнем нещата безпристрастно и отстрани имаме протести в протестите, наслагване на протестите, различни фактори и играчи. Не бих твърдял, че има един сценарий или един автор на логическа построена и целенасочена програма, но има много сценаристи, които искат да участват в създалата се среда", така депутатът от "Обединени патриоти" Милен Михов коментира в студиото на "Денят ON AIR" нестихващите протести в страната през последните няколко дни.

Според него неделните протести са изключително добре организирани и планирани. По неговите думи има индикация, че зад такава добра организация и реализация може да стои само някой, разполагащ с национални възможности и големи ресурси, като политическите партии БСП И ДПС.

"Медийната среда изведе на преден план три неща: цената на горивата, на второ място данъкът върху старите автомобили и на трето място общото понятие "скъпотията" в страната. Тези неща са тревожни, заслужават внимание. Но това ескалиране и тази подмяна на исканията, която привлича хората, и след това се появяват нови и нови искания, прилича на една логически добре построена схема", обясни Милен Михов пред Bulgaria ON AIR.

Милен Михов беше категоричен, че контрапротести не би трябвало да се правят. Според него отговорът на управлението трябва да бъде добрата работа, новият бюджет и ясното представяне на всичко, което се прави. По неговите думи Бюджет 2019 г. е добър и синдикатите са се съгласили с това.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Bg izmet преди 5 години
ПАТРИОТ ЛИ СЕ НАРИЧА В УСТАТА МУ СЕРИ.ДЕЦАТА МУ ИЗБИЙ.МАЙКА МУ ОТ ГРОБА РАЗРОВИ И ГО НАВРИ ТАМ ОТ КЬДЕТО Е ИЗЛЯЗЬЛ.
37
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
S DE DUMI POGODIXTE XUBA NOMER NA PREMIERA PROFESORE
36
0
 
0
 
! Отговори
Хехе преди 5 години
Че БСП и ДПС не участват ли сега,КОГА?Доста смугли сънародници се видяха по телевизията,а да не говорим за разни обеднели червени избиратели,повярвали на телефонни измамници,че помагат на бате Серго от "На всеки километър"....
35
0
 
2
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Станете вие професори, смешни дребни писачи. Щом са ви залипсвали БСП и ДПС плюйте по човека.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой е тоя неизвестен смешик. Да му обадим, че зад протестите стои опозицията на Бойко в ГЕРБ. Анадънму.
33
2
 
5
 
! Отговори
MEN преди 5 години
AMI KAKVO DRUGO SHTE KAZESH,,PATRIOTE,, KATO LAPASH S GOLJAMATA ZAPLATA I S GOLEMIJAT 4ERPAK.JA VZEMI DA ZIVEESH S.180 LV-DA TE PITAM,KAKVA PESEN PATRIOTSKA TOGAVA SJTE ZAPEESH.
32
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знае всичко, но не му върши работа. Затова трябва да измисля нов патриотичен свят, в който други са виновни, за да не паднат от власт. Знаят си много добре всичко. Истината е неудобна и не им върши работа. Тъкмо се сдушиха с Велю, Киро и картелието, велики дела са планирали за удар срещу работниците и обикновените хора.
31
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре бе Михов умен човек си, не можеш ли да допуснеш че всичко си има граници,хората озверяха от толкова много кражби и популизъм, възможно е някой леко да побутва всичко това,но основната причина за случващото се е крадливото управление на Борисов.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъжепатриот като дърт римлянин. Не се опитват даже да се крият, че лъжат. Лъжата е техният свят.
29
6
 
5
 
! Отговори
Обективен преди 5 години
Тези лъжепатриоти едва успяха да се докопат до властта и много добре съзнават, че едва ли това ще се повтори. Затова изливат вскаквя пoмия върху протестите, които в крайна сметка ще ги накарат да подадат оставка заедно с ГЕРБ.
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашия иска да каже:ЕС и хор протестирала, за нещо, дето не ме и тересува. Сега ще. Кажа, че другите политическо сили имат и терес от това, следователно протестиращите и иска исканията им са невалидни и неоснователни.Ей това е да си плазмодийче. Сучеш се, гънеш се, извърташ се и си готов на всичко за парички.
27
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Протестиращите са против цялата политическа каста.Тя включва и БСП и ДПС=ДС.Всички са само стани да седна и се менкат-едни и същи издедници са вече 29 години.
26
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По принцип псевдопатриотите винаги лъжат, както лъжат и герберастите. Гледаш какво са казали и с голяма вероятност истината да е точно обратната. Не знам защо някои хора ги наричат "патриоти"!? Нищо патриотично досега не са направили.
25
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОП изпълниха предизборните си обещания? НЕ!Вместо това се срастнаха с Велев, Киро Гела и сие, и Синдикатите в ограбването на народа.Валери не подаде оставка- там им беше грешката.Сега да мълчат. И да не се чудят кого да винят.
24
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Несъмнено е единствено това, че си ***.
23
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаме наслагване на бедност върху мизерия, върху нищета, върху болести, върху свръх натоварване на работното място, 12 часа на ден, 6 дена в седмицата, без болничен, без отпуск, без празнични дни, без клас квалификация, върху МРЗ 400 лв нето, върху никакъв избор на нови работни места, никакви перспективи, върху високи цени на стоки и услуги, висок ток, вода, никакво здравеопазване, никакво образование и МНОГО АДМИНИСТРАЦИЯ, изяждаща всичко.
22
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БТВ и Нова телевизия си осигуриха милиони от правителството . Плевньо и Тиквата бяха директно, по едно и също време . Няма пропуск , българино .
21
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди няколко години начело на протест в Банско срещу правителството на Собственика на ГЕРБ видяхме ..шефа на парламента Цура Цачева , Цвъки Ушков и министри !!!Тикво , следващото заседание на КОРУПЦИОНЕН СЪВЕТ го направи пред парламента !!!
20
4
 
7
 
! Отговори
Антиседераст преди 5 години
До 23 няма да минеЗаради такива същества без гънки на мозъка като тебе България вече 30 години затъва все повече и повече в калта на дъното. Хайде да скачаме. "кой не скача е червен, кой не скача е червен ..."
19
3
 
6
 
! Отговори
учуден преди 5 години
До 23 няма да минеИзвинете но вие на какви експериментални хапчета сте ?