Подадена оставка – приета оставка! Симеонов си отива от МС

Премиерът е приел оставката на Валери Симеонов
Обновена: 17 ное 2018 07:57 | 16 ное 2018 20:35,
160
Подадена оставка – приета оставка! Симеонов си отива от МС
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е приел оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Още по темата


По-рано тази вечер Валери Симеонов подаде оставката си като вицепремиер. Това се случи след седмици на протести, предизвикани от изказването му, с което той нарече протестиращите майки "кресливи жени с уж болни деца".

Вицепремиерът депозира днес оставката си, подчертавайки че това е лично негово решение и е свързано с нежеланието му да става повод за напрежение в управлението, посочиха от правителствената информационна служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
1
 
1
 
! Отговори
БРАВО преди 5 години
Пак ще има бяло,силна музика и сех на слънчака.Убре курорте. Ще си пудрим носовете.
121
0
 
0
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Анонимен 153: Нещо си се объркал. Какво значи олигарх? Ако всички политици, които не са гербаджии ги наричаме олигарси, тогава си прав. Но така ли е наистина? Кой прибира суджука в тази държава?
120
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще плачете вие за Валери Симеонов когато дойдат ДПС и БСП на власт, ще плачете, ама ще е късно....
119
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Георги Гергов не е единственият олигарх в БСП. Тя самата Нинова е олигарх. Стойнев да не би да не е олигарх? А Кики Добрев бе замесен в контрабанда, а го стягат за вътрешен министър. Доста авгиеви обори трябав да разчиства Нинова, тя махна само Станишевите хора.
118
0
 
1
 
! Отговори
До:ognyanz преди 5 години
Частично споделям мението Ви:Предвид направеното от г-жа Нинова, мандати на ръководители и др. Като включим и агресията на медиите, чисто технологично и ГЕРБ, и БСП, и Патриотите нямат време за адекватна реакция.Имаме инструменти да свалим цената на ток - Орешарски, но токът беше свален благодарение на 70 фирми на изхода на Козлудуй, поправете ме ако греша!Не може да предендираш за съвременно ляво, ако олигарсите диктуват политиката.Важи за ГЕРБ и БСП.Няма време, и дългосрочна цел и политик
117
2
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Ели: Нинова си заложи лидерската позиция в БСП за да отстрани Георги Гергов от висшия съвет. Ако някой счита това за генерална грешка той самият е на грешна позиция. Сега интересен е Бойко, как ще си спасява правителството. Никак не му се иска пак да се изнася предсрочно от Министерския съвет, но е много вероятно и това да стане. А алтернатива винаги има. Както беше казал покойният Жельо Желeв, никой не е венчан за властта.
116
1
 
6
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Слави реагира като дете, не може човек на изкуството да е достатъчно омърсен, за да е гъвкав в политиката.БСП има ход, и той е веднага да изключи от партията олигарсите.Интересна ми е Нинова като възпитаник на любимата ми: "Класическа Гимназия", но и тя слезе на ниво "Убийци".Емоциите надделяха, и опрастачването на политическото пространство.Та ходовете предстоят, трябва време.ДПС печелят, защото имат дългогодишна стратегия, тя се разбива с : "Не живееш ли 6 м. в БГ нямаш право да гласуваш"
115
1
 
5
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Всъщност ДПС не са ни изиграли, нека видим политическите ходове на останалите играчи.Сидеров сбърка, той е извън системата, не може да твърдиш, че си патриот, а да се жениш, и да имаш деца, без риск да изгубиш, беше притиснат и предаде БГ.Или следваш стъпките на Ботев "Венето...", или си политически труп" - в момента се е отдал на сантиментални лирични отклонения.Нинова направи генерална грешка, Гергов трябваше да е изритан от партията.Слави е употребяван, вечно, има нюх, но е компрементиран
114
1
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Коментарите за "ОРИГИНАЛНАТА" история на Анонимният 129 нещо изчезнаха. И такава опорна точка ли са ви спуснали? О неразумний юроде...
113
3
 
5
 
! Отговори
МЕТЕОР преди 5 години
Имаше един който казваше Истината в очите ,но вече го няма -а след това искате политиците да не са лицемерию
112
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дойде неквалифициран отива си пак неквалифициранан, на прос-така каквото да му дадеш пак е недоволен
111
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До българинДа червените са ***,а кажете ми вие какво добро сте видяли сега от тези- забогатяхме ли или пак сме на последно място по всичко и кой от тях не е червен просто ми кажете един ако сте чели укипедията им.
110
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иска ти се на тебе , има ромски Общества у нас които се славят че пра дедите им били ковачи на конете на Хан Аспарух , това са същите роми в сегашна България не са дошли от Марс а са били винаги тука , ябе я си да си пренапишете Историята на ново , имам предвид обратно в ОРИГИНАЛНИЯ си вид
109
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гадна физиономия,гадняр, заминава си и се заканва пак.Мисли си ,че той е свършил цялата работа на правителсвото.Ако му се даде власт на този,ще унищожи и болни деца и пенсионери.Толкова злоба и в дивите животни няма,знае ,че повече няма да види ни парламент,ни правителство.Не можеш да занесеш всичко на оня свят нито ще те запомнят с добро.
108
1
 
4
 
! Отговори
ВИК преди 5 години
Кога ще се научите да не виждате "етноса" на човек ,а неговите постъпки? Кой от Вас си знае дядото на дятото му да "стане" да каже ,как се е казвал дядо му,а то има от Сърбия и Влашко,от македонско и гръцко има арменски роми у нас .... .
107
1
 
2
 
! Отговори
До 125 преди 5 години
до 5 поколениеРОМИ НЕ Е ИМАЛО ПРЕЗ 866 г ,само татраски роми е имало по нашите географски ширини.)
106
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
5-то Поколение назад на Симеонов дали са българи , или славянизирани роми от 866 г. Покръстването , по това време много Роми приемат християнството по тези Земи , не случайно Историците не говорят за тази част от История на България , само разберете защо?
105
5
 
3
 
! Отговори
ШЕБЕК! преди 5 години
пейтриътите са банда смешковци...
104
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по-голяма Манипулация и Дезинформация от Патриотизма няма , мозъка на избирателите им като на малко бебе , те дали го осъзнават , едва ли
103
4
 
1
 
! Отговори
глупавия Народ преди 5 години
Не е виновен неподходящия а глупавия Народ който го избра , същия този глупав Електорат хипнотизиран само е с една единственна думичка ''партиот'' , колко им струва да ви заблудят