Подадена оставка – приета оставка! Симеонов си отива от МС

Премиерът е приел оставката на Валери Симеонов
Обновена: 17 ное 2018 07:57 | 16 ное 2018 20:35,
160
Подадена оставка – приета оставка! Симеонов си отива от МС
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е приел оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Това съобщиха от правителствената информационна служба.

Още по темата


По-рано тази вечер Валери Симеонов подаде оставката си като вицепремиер. Това се случи след седмици на протести, предизвикани от изказването му, с което той нарече протестиращите майки "кресливи жени с уж болни деца".

Вицепремиерът депозира днес оставката си, подчертавайки че това е лично негово решение и е свързано с нежеланието му да става повод за напрежение в управлението, посочиха от правителствената информационна служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
4
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Един некадърник по-малко!
101
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Валерката бе даден като курбан на ДПС!Видяхме по телевизиите Цветанов и Карадайъ един до друг. Първият гледаше отровено, а вторият с доволна и хитра усмивка!Валерката дали още си мисли, че е изчегъртал ДПС от властта?Лошо е като паднеш от високо. Боли! Още повече боли когато те прекарат. А Валерката бе прекаран от Боко по искане на Доган!
100
3
 
7
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Много грешите, ако мислите, че народа изгони Валери Симеонов. Няма такова нещо, това беше политическо решение на ГЕРБ за запазване на властта. Ще направят и още отстъпки. БСП не са готови да управляват, имат в редиците си олигарси, хора с повдигнати обвинения, а и ги видяхме що за стока са при управлението на Станишев. Именно заради него дойде на власт ГЕРБ. Затова не си въобразявайте, че като свалите ГЕРБ от власт и дойде БСП ще стане пълно и равно. Нали не забравяте, че БСП върви за ръка с ДПС
99
1
 
6
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Като си отговорим на въпроса: Кой е най-печеливш от ситуацията, коментарите са излишни - ДПС.Колкото и да ми е странно, най-подготвените кадри са на ДПС - привлякоха най-добрите експерти с завършили Оксфорд, Харвард, на Доган дължим етническият мир в БГ, а най-губещите са БСП и ГЕРБ.БСП не са готови - докато не изчистят олигарсите - по една или др. причина им трябват години, както и ГЕРБ, ГЕРБ са изгубили реалността и поддържат статуквото с погрешни инструменти и политика Йончева, Иванчева, .
98
2
 
12
 
! Отговори
Гафове, част 1 преди 5 години
За има-няма 1 година управление: Суджукгейт, Кумгейт, Истанбулска конвенция, Гинка, Оградагейт, Нови цени на ГО и нови данъци за старите коли, имоти и данък смет, катастрофата край Своге, Майките - "уж болни деца", "ненормални деца", "да ми се махат от главата", "Магистралигейт" Пакт за миграция, високи цени на горивото. И след това, ако не ви искаме оставка, то трябва да сме кръгли ...............(коя дума са точките, всички знаем)
97
11
 
6
 
! Отговори
Танганайка преди 5 години
Колкото им съчувствах на тези майки в началото, толкова са ми противни сега. Действително са една креслива шайка, дето и тя не знае какво иска. Айде, отиде си лошия чичка, печелите, детска радост и шарени бонбони. Сега ще прокопсат, уврежданията на децата, дето ги влачат в студ и пек като циркови маймуни, ще изчезнат, държавата ще се реабилитира! Че Валерката е нагъл, безочлив и неприятен спор няма; ама и тези маминки с безбожното си вряскане също не са стока.
96
1
 
1
 
! Отговори
на уйча леля му преди 5 години
До Селянина с колелотоЗащо да бяга!?Просто си тръгва,герб се разпада,и започва поредния политически бяс за избори и власт!Гаргамел избяга ли?Не,нали!?
95
3
 
3
 
! Отговори
Селянина с колелото преди 5 години
Ако Бойко си отиде,повече няма да се върне,ще избяга с парите а ние се пак чукаме главите.
94
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Единственият министър,който казваше истината и не се страхуваше да защитава държавата.И за кресливите псевдо майки и за шума в Слънчев бряг и за охраната на Дуган беше прав.
93
1
 
3
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Закъснял ход, слаб PR и донякъде ми е жал за Симеонов - като му гледам нумерологичните данни. А като сложим и зодия овен, човекът е праволинеен.. Повече гъвкавост и дипломатичност му трябваха на Симеонов, и усет за оцеляване присъщ на Каракачанов, Сидеров и ББ. Този политически вакум, вече се опитват да заемат бивши "демократи" и за съжаление ДПС.След поредните скандали в "Нувел обсерватьор" - ГЕРБ категорично трябва да се разграничат от Каракачанов, потресаваща корупция и предсто меж. скандал.
92
5
 
17
 
! Отговори
... преди 5 години
Кого заблуждавате че Симеонов си е тръгнал сам? Не си е тръгнал сам, ако беше така, щеше да се махне много по рано, ако иска. Народа го изгони, не се е махнал сам. Да се знае - народа го изгони, както същия този народ ще изгони и всички останали, които ограбиха и съсипаха родината на същия този народ. Народа се събужда и политиците го виждат. Народа ще потърси сметка на всеки един от крадливите политици. Започна се, първия не беше пожален и го изгониха. Тази съдба очаква и другите. Те вече знаят
91
4
 
8
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Две думи КРЕСЛИВИ и УЖ изядоха главата на Симеонов.Като цяло изказването му е вярноМайките имаха и друга цел, която не постигнаха.
90
2
 
15
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
Даааа, скачахте-вирихте двата пръста-врякахте " Който не скача е комунист " и .. КОГО си избрахте?ПАК комунистите Ви водят за носа!Бойко, Цветан, Цецка да изреждам ли още ЗАСЛУЖИЛИ И ВЕРНИ ДРУГАРИ ОТ БКП?Или както каза др. Луканов: Ако трябва да строим капитализъм другари, ще строим. НО, НИЕ ЩЕ СМЕ КАПИТАЛИСТИТЕ.Е, лъжа ли?
89
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
не спирайте майки,, платени или не ,, народа се умори от крадци и *** политиката една паръия няма чист и бсп и герб и всички са загноясали яко..режи до кокъл
88
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да забравя как в Румъния се отнесоха с продажните политици.Преди около 30 години примерно!
87
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
сега е времето и Краднелия и Цъко и Боко в затвора..народе не спирай,,режи до кокъл .. всичката гной трябва да се изчисти
86
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всичко е цирк,,замазване на очите ..предварително уговорено..и платено
85
14
 
11
 
! Отговори
жалко, че Симеонов с преди 5 години
Тези майки или не знаят какво искат, или са добре платени. Искате ли да се хванем на бас, че няма да престанат? Хорака, които им дърпат конците не се интересуват от никой министър. Те искат да докопат властта и после - дупе да ни е яко. Те огладняха. Спряха им парите. Тези майки чешат болното его на Краднелия ***. Но В. Симеонов е напълно прав. Той е един от министрите, които наистита работят и знаят какво искат. Е, там ги стяга чипика комунистите. Те искат хаус и безредие. На принципа са:
84
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Инатливия чичка уж вицепремиер гризна дървото. Много отворения и безценен за планетата кадър. ***.
83
15
 
7
 
! Отговори
Паци преди 5 години
"И какво сега,децата на тези жени "смели майки" ще станат ли по-добре,ще изчезни ли увреждането им?"Едва ли, но важното е че отстранихме един политически тумор и част от увреденото правителство. Други въпроси имаш ли?