А защо изобщо трябва да има наследник на Симеонов?

Волен Сидеров видя непоследователност при ГЕРБ
17 ное 2018 15:55, Елка Василева
51
А защо изобщо трябва да има наследник на Симеонов?
Волен Сидеров. Снимка: архив, Булфото

Оставката на вицепремиера Валери Симеонов не е съгласувана с мен, коментира на брифинг председателят на ПГ "Обединени патриоти" и лидер на "Атака" Волен Сидеров.

Той очаква членовете на Коалиционния съвет - Борисов, Цветанов, Каракачанов, а и самият Симеонов, да признаят, че е бил прав преди месец, като е казал Симеонов да подаде оставка след недопустимото изречение за майките.

Защо трябваше да се вдигне цялата тази вълна от протести, за да се стигне пак до тази оставка, попита Сидеров.

Според него тази оставка вече е закъсняла и е на фона на натрупано възмущение от това заинатяване. Сега не знам дали щетите са лесно поправими, които Симеонов нанесе със своето оставане на инат на власт толкова време, коментира Волен Сидеров.

Още по темата

Попитан кой ще смени Валери Симеонов на поста, лидерът на "Атака" каза, че ще предложи да няма четвърти вицепремиер.

"Защо трябва да има втори вицепремиер от Патриотите, защо е нужно да има вицепремиер без портфейл, възможно е да си останат трима вицепремиери - Дончев, Захариева и Каракачанов и да си вървят така нещата", коментира той.

Ако обаче трябва да се посочи такъв човек, Сидеров каза, че би предложил да е технократ, а не партийна фигура.

Волен Сидеров отправи критика относно тази непоследователност в ръководството на ГЕРБ.

"Преди няколко дни Валери Симеонов щеше да счупи коалицията, ако излезе, днес чувам Цветанов да казва, че нищо няма да се счупи, даже ще се заздрави. Кое е вярно, какво се случи в тези два дни, попита лидерът на "Атака".

Според Сидеров след оставката на Симеонов е възможно пак да се повдигне въпросът за председател на ПГ "Обединени патриоти".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен Сидеров хубави неща говореше, но откакто се хвана с *** и палач на българите Наглата Тиква буклууука Бойййко Борисов стана като него ! ОСТАВКА!
30
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Белата Златка пак се изложи. Тоя каквото и да каже, все се е изложил.Даже няма нужда да питаме, "Волен днес изложи ли се?" - много ясно, че да!
29
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
WC - ПРЕМИЕР БЕЗ ПОРТФЕЙЛ.Че за какво му е портфейл, той си има торба.
28
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tози май не си дава сметка, че хората не обичат ГЕРБ, не обичат ББ, не обичат ЦЦ, не обичат също и БСП и Нинова.... но още повече не обичат Атака и Болен Сайдеров!
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До баце от банкяМного ще търсите. Няма вече железари и дървари. Избягаха на Запад. В Бг останаха само чиновници.
26
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да има още 1 вице, защото Бг е страна на чиновниците, на администраторите. Кадрите на ГЕРБ освен чиновници, друго не могат да работят. Чиновник до чиновника.Цялата държава чиновническа.
25
3
 
17
 
! Отговори
баце от банкя преди 5 години
Търсиме бригада дърводелци и железаре за спешен ремонт на конструкцията!
24
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Siderov kuma ti si otide po sapoved na partieza koi e toi ??? Nahalen s sloba si otide sega e vreme na dr da si tragnat karaka4anov milionera naroda ve4ene tarpi miseriata e golhama korupziata na mutrite ne e spirala
23
1
 
27
 
! Отговори
голата истина преди 5 години
"Преди няколко дни Валери Симеонов щеше да счупи коалицията, ако излезе, днес чувам Цветанов да казва, че нищо няма да се счупи, даже ще се заздрави. Кое е вярно, какво се случи в тези два дни, попита лидерът на "Атака"-------- Значи Сидеров можел да говори истини и нормални неща . Жалко ,че се продва непрекъснато за парички и на ГЕРБ и на БСП , че и на Симеонов . Едва ли останаха много хора , които да му имат доверие
22
1
 
21
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
До1Самият Волен имаше една статия:"Да освободим Альоша от наряд" в която пишеше,че където е стъпвал ботуша на Альоша хората не са узнавали друго,освен робство.И двамата с Доган са управлявани кукли,а хората им играят по свирката.Турците не гласуват за ДПС масово както преди и затова се създаде проектът "Атака",за да ги сплотят и накарат да гласуват."Разделяй и владей" е мантрата на Стария Ред.За съжаление хората са глупави и лесно манипулируеми!
21
4
 
31
 
! Отговори
ДПС преди 5 години
Цветанов,каналният плъх който бяга от телевизия на телевизия,гръмки слова,хвалби,потупвания по рамото от ЕС,едни и същи думи,как държавата при тяхното управление цъфти...цъфти цеции,цъфтиии..цъфти ама не връзвааа....реалноста е друга цеции,българина е беден,българина се топи като лед...българин на запад е синоним на бедност,корупция,мизерия,на нещо нечистоплътно...но ти не се вписваш в тази картина,месечният ти финансов бюджет е далече по различен от този на българина....
20
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми да няма бе какво ни грее това въобще, часовника ви цъка.
19
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВОЛЕНЕ,АКО ИСКАШ ДА СИ СПАСИШ ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРИЕРА БЪРЗИ НАПУСКАЙ ТАЗИ КОАЛИЦИЯ И ЗАРЯЗВАЙ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКАТА МУТРА -СЛУГА НА ЦИОН, НЕ ГО ЛУИ СТОРИШ ТОВА ВОЛЕНЧО И ТИ СИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП
18
3
 
26
 
! Отговори
По дяволите.. преди 5 години
По дяволите отново е прав Сидеров..25 дена коалицията беше толкова крехка че една оставка би я разрушило...и сега за 48ч тя е по здрава и по надеждна....кой е луд за бога ние или цветанчо....този е маниполатор номер-1...в една обща прегръдка да напуснат политиката...
17
6
 
6
 
! Отговори
Президент преди 5 години
Белата Златка - президент - на ..........Крим На Кремъл ще им хареса.
16
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото уговорката е за коалиционно правителство с вицета 50/50 ***! Ти уж си от ОП, значи последният който трябва да задава такива въпроси/идеи. За кого играеш, за Решетников ли? Служебно правителство ли искаш да докараш, завой към Московия?
15
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tия които поддържате Атака все още, нещо не ви ли прави впечатление, че сте опозиция на мнозинството хора в България, които НЕ ИСКАТ Волен, НЕ ХАРЕСВАТ псевдопатриоти и т.н.????Уж разправяте, че "българите са най-великите", щото ви е толкова мозъчето дето са ви възпитали майките ви с фашистки ценности... пък в същото време вие самите сте една малка непризната от българите частица, една малка група, която българите НЕ ОБИЧАТ! За толкова години не можахте ли поне за това да се замислите?!
14
1
 
18
 
! Отговори
Абе тоя преди 5 години
нещо много си е повярвал.От тебе нищо не зависи бе *** - лизачев.Аз дори знам че на следващите избори тоя лаладжия няма да го огрее слънцето.Така че не му обръщайте голямо внимание какво бърбори.
13
6
 
14
 
! Отговори
до1 преди 5 години
До Един турчинСамо да добавя че и ДПС и Атака са създадени от ДС -ръзбирай КГБ за да може Русия да създава разделение и етнически борби в България , надявайки се да се върне отново като "Освободител" а всъщност окончателен поробител.
12
9
 
4
 
! Отговори
Djon преди 5 години
Правилно вожде