Каракачанов vs. Сидеров: Оставката е творческо предложение!

Вицепремиерът заяви, че няма проблем да я подаде
Обновена: 18 ное 2018 11:50 | 18 ное 2018 09:47, Александър Попов
149
Каракачанов vs. Сидеров: Оставката е творческо предложение!
Снимка: Булфото, архив

Обединени патриоти могат да споделят съдбата на Реформаторския блок. Ако не ме слушат какво говоря ще се сринем. Тази прогноза направи Волен Сидеров след последните политически събития и оставката на Валери симеонов.

"Ние сме готови да преосмислим идеята за патриотична коалиция, имаме нужда от обновяване, от една "мозъчна атака", която да ни изведе на друго ниво. Има риск да последваме Реформаторите", заяви Сидеров пред bTV.

Той смята, че една от големите грешки на малката коалиция е било решението двама от тримата лидери на ОП – Валери Симеонов (НФСБ) и Красимир Каракачанов (ВМРО), да влязат в правителството.

Още по темата

Това нарушило комуникацията в коалицията, а вчера той отправи "дискретно предложение" към Каракачанов да последва подалия оставка Симеонов.

"Виждам, че доверието в нас е спаднало. Тази оставка я предлагам като спасителна акция, като едно показване, че можем да управляваме без да заемаме постове", коментира Сидеров и допълни, че тези два поста по никакъв начин няма да разклатят кабинета.

Според Сидеров "оздравителното" изтегляне на лидерите от правителството е важно, защото иначе цялата патриотична тема може да девалвира. И допълни, че няма "да предаде четата".

"Премиерът реагира нормално на оставката на Симеонов, не е имало опити за убеждаване. Моята роля на буфер приключи. Ако някой иска да работи, да работи", заяви от своя страна Красимир Каракачанов.

Той коментира и поисканата му оставка от Сидеров.

"Това е творческо предложение. Продължавам да мисля творчески и както съм казал много пъти коалиционните въпроси е редно, дори да са творчески, да ги обсъждаме помежду си. Сега ще настоявам във вторник да разгледаме това предложение и няма никакъв проблем да си подам оставката", заяви Каракачанов.

Лидерът на ВМРО допълни, че не се е обидил.

"Ако някой смята, че може творчески, на гърба на своите партньори, да си прави личен имидж, аз лично смятам, че няма смисъл от такава коалиция", каза той и добави, че не смята, че трябва да има промени в коалиционното споразумение.

Относно протестите Каракачанов заяви, че всеки има право да протестира, но да не бъдат за сметка на голямата част от обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Българи, ей тия циркаджии от снимката ви управляват.В комплект с Борисов и Цветанов.Много ли се гордеете ?
72
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Главният пожарникар е виновен за всичко .
71
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриотите нямат полезен ход!Нито да останат в управлението, нито да излязат - все са аут.Е, ако останат ще имат още няколко месеца лична далавера, но пък не е сигурно, че спецпрокуратурата няма да ги погне като необходимите жертвени *** в името на борбата с корупцията и злоупотребата с власт...Който е сътрудничил на ГЕРБ, е изгорял!
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Довечера 19:30 по ЬТВ можете да видите схемите за национални грабеж от шкембе патриотите
69
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз няма да спра да питам кога и кой ще се хване да разследва Кунева, Костов, Софиянски
68
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето това си заслужи българино , подарък от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !
67
2
 
6
 
! Отговори
Некромонгъри преди 5 години
Сега борбата в ОП ще е за евроизборите, кой евентуално ще отиде в европарламета. над 10000 евро заплата и други джаджи. На Волен му е време да се пенсионира като Софиянски, който си изпра гащите на Ц.гара, взе милионите и се скъта. Какво по-хубаво място от европарламента за целта. Разбира се и другите патриоти била приели тази тежка задача, ако перспективата е забвение или затвор тук.
66
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
продаването на паспорти също,много творчество и патриотизъм има да даваш гражданство на албанци и македонци чрез адвокатски кантори и фирми създадени точно с такава цел под форма на местни сдружения в чужди държави.
65
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудите кой докара ОП ??? Ами за тях гласуват, има една група, предимно пенсионери над 65,70 мъже по принцип, вече с психопроблеми заради възрастта, агресивни, викащи и псуващи, които искат да връщат някаква казарма, някакви царе, живеещи в главите си в началото на 19 век! Има и такива жени! Ето такива хора определят бъдещето ни! Да не говорим за последователите на Герб, предимно застаряващи жени(влюбени в Боко) и мъже, агресивни, злобни, незачитащи различното мнение и свобода!
64
1
 
13
 
! Отговори
Цирк преди 5 години
Вижте палячото с каска и папионка и шкембелията - отбор клоуни и ***, оп, исках да кажа патреоти.
63
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Избори до дупка, призоваваше едно време Георги Марков. Днес нищо не се е променило! Избори до дупка, докато политиците ни се научат да управляват в интерес на хората, а не на олигарсите! Истина е, че истинска алтернатива няма. Все тия ще бъдат, но поне да се научат да работят, без да крадат толкова безобразно.
62
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре ве, гледам богата Франция вдигат им горивата с 5-10 ст. бръмчете отвсякъде, България вече десет години Тиквата и *** му ни разкатаха фамилията и продължаваме да ги траем.
61
1
 
11
 
! Отговори
Логик преди 5 години
Неизбежно е рухналата държава да помете виновното за това правителството.Всякакви напъни да останат на власт или илюзии, че ще се размине са излишни. Бъдете истински патриоти оттеглете се навреме и дайте възможност на професионалисти и експерти да работят ЧЕСТНО за народа и държавата. Време няма за нищо друго освен за активни действия за подобряване на порожението. И не завиждам на хората които ще се хманат да ни измъсват от герберовото блато, но ги подкрепям в аванс.
60
0
 
13
 
! Отговори
Дядо Петър преди 5 години
Поми-я-ри-те взеха да се ръфат помежду си.Явно кокалът им се изплъзва.
59
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подавай оставка и не се обяснявай, шкембе войводино
58
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Клоуни разиграват циркове и си пълнят джобовете на гърба на народа.
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След като видиш снимката не можеш просто да спреш да се смееш :))
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А онези отзад чесалките ли им са?
55
2
 
13
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА! преди 5 години
ДНЕСКА БОЙКО ПАДА! АМИН ! ГОСПОД Е БЪЛГАРИН! ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!
54
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
3 март манипулативния празник да се забрани , няма такова нещо а Санстефански предварителен мирен договор , някой въобще осъзнава ли какво е това???