Каракачанов vs. Сидеров: Оставката е творческо предложение!

Вицепремиерът заяви, че няма проблем да я подаде
Обновена: 18 ное 2018 11:50 | 18 ное 2018 09:47, Александър Попов
149
Каракачанов vs. Сидеров: Оставката е творческо предложение!
Снимка: Булфото, архив

Обединени патриоти могат да споделят съдбата на Реформаторския блок. Ако не ме слушат какво говоря ще се сринем. Тази прогноза направи Волен Сидеров след последните политически събития и оставката на Валери симеонов.

"Ние сме готови да преосмислим идеята за патриотична коалиция, имаме нужда от обновяване, от една "мозъчна атака", която да ни изведе на друго ниво. Има риск да последваме Реформаторите", заяви Сидеров пред bTV.

Той смята, че една от големите грешки на малката коалиция е било решението двама от тримата лидери на ОП – Валери Симеонов (НФСБ) и Красимир Каракачанов (ВМРО), да влязат в правителството.

Още по темата

Това нарушило комуникацията в коалицията, а вчера той отправи "дискретно предложение" към Каракачанов да последва подалия оставка Симеонов.

"Виждам, че доверието в нас е спаднало. Тази оставка я предлагам като спасителна акция, като едно показване, че можем да управляваме без да заемаме постове", коментира Сидеров и допълни, че тези два поста по никакъв начин няма да разклатят кабинета.

Според Сидеров "оздравителното" изтегляне на лидерите от правителството е важно, защото иначе цялата патриотична тема може да девалвира. И допълни, че няма "да предаде четата".

"Премиерът реагира нормално на оставката на Симеонов, не е имало опити за убеждаване. Моята роля на буфер приключи. Ако някой иска да работи, да работи", заяви от своя страна Красимир Каракачанов.

Той коментира и поисканата му оставка от Сидеров.

"Това е творческо предложение. Продължавам да мисля творчески и както съм казал много пъти коалиционните въпроси е редно, дори да са творчески, да ги обсъждаме помежду си. Сега ще настоявам във вторник да разгледаме това предложение и няма никакъв проблем да си подам оставката", заяви Каракачанов.

Лидерът на ВМРО допълни, че не се е обидил.

"Ако някой смята, че може творчески, на гърба на своите партньори, да си прави личен имидж, аз лично смятам, че няма смисъл от такава коалиция", каза той и добави, че не смята, че трябва да има промени в коалиционното споразумение.

Относно протестите Каракачанов заяви, че всеки има право да протестира, но да не бъдат за сметка на голямата част от обществото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
трябваше да работите за стандарта на хората от първия ден , късно се сетихте мястото ви е до реформаторите, абв-та , рзс-та и т.н
12
24
 
7
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Системата е перфектна бе селяни прости, това не може да се роди в главата на *** човек!!!ГЕРБ е партията, която ще управлява и ще модернизира държавата най-малко 100 години, а малките партии в коалиция изгарят така, както изгоря другарят Иван Костов , след приватизацията и не бе разбран от народа!!!Агент Грегъри Пачет!ЦРУ!!!
11
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Двама ухилени *** на снимката ,от които народът няма НИКАКВА полза
10
1
 
19
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
Творчество е да създаде картина,песен,стих.Другото се нарича морал.Моля Василев,не списван те в този сайт.Има си ПИК
9
3
 
31
 
! Отговори
моля преди 5 години
И двамата са аут. Казвам им го аз - дългогодишният техен избирател. Приятелите на предателите от ГЕРБ не мои приятели.
8
5
 
19
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Който и да дойде на власт, на тази държава ще са нужни селяни прости и роби, тарикати и изучени васални послушковци!!!Това е положението селяни прости, вашето признание е да блъскате като кучета по 12 часа за жълти стотинки!!!Системата е добра, тя не ни убива!!!Агент Ники Барнаби!ЦРУ!!!
7
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-хубавото е че всички подлoги на ГЕРБ рано или късно им пускат водата и отичат в тоалетната...Някои вече даже почти сме ги забравили - РЗС - та, Сини коалиции, АБВ - та, БНД - та, Разбойнически блок, а днес и тъй наречените патриоти и Марешки си отиват за винаги!Разбира се отдолу се задава следващата подлoга - бъдещата партийка на един циркаджия и Мая Манолова
6
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
воленчо,ясно е за кого работиш,ама се замисли! дойдат ли твоите на власт, ти и в парламента няма да стъпиш.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамката на времето се плюха а сега са прилепени един до друг, аман от постановки цирк и чалга до дупка.
4
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Подавай незабавно оставка! Омърсихте патриотизма за няколко десетилетия напред!
3
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия продажници, шкембето и сидеролу още не си ли биха камшика за раша
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Големи творци са тези патриоти. Творят само мизерия и разруха за своята държава. Защо въобще им търпите творчеството? Да ги подпалим всичките!
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дигнете мерезето бе, дигнете мерезето!