Вицето Николова обеща: Ще отговарям за думите си!

"Един от приоритетите ми ще е българското дете, каквото и да е то"
Обновена: 21 ное 2018 14:32 | 21 ное 2018 14:23, Веселина Йорданова
39

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

Прясно избраният вицепремиер Марияна Николова заяви, че кандидатурата й е излъчена от "Обединените патриоти" и ще търси диалог с всеки депутат.

Николова каза пред журналисти в Министерския съвет, че разбира майките на деца с увреждания, които по думите й "са преживели много".

Още по темата

"Аз също съм майка. Един от моите приоритети ще бъде българското дете, каквото и да е то, принципно подкрепям децата", каза Николова. Тя изрази готовност и за среща с майките, ако те поискат или дори да ги покани на среща.

Николова не се притеснява от "наследството" на Валери Симеонов, чиято оставка взеха именно думите му, че това са "кресливи жени с уж болни деца" и обясни, че ще отговаря за своите изявления.

"За мен това е висока отговорност, голяма чест, не бих отказала такова конкретно предложение“, коментира тя новия си пост. "Всичко стана много бързо", отговори Николова на въпрос колко време й е трябвало да го приеме.

Новият вицепремиер очаква да види каква отговорност ще й възложи премиерът Бойко Борисов, за да конкретизира какви действия ще предприеме.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Ще отговаря за своите изявления.....Добре,но защо нищо не споминя за бъдещите си действия?..Или викате:-"Че кой "властник" отговяря за действията си?!"....................И да,верно отбелезва "Анонимен" долу:-Колкото и да са се постарали да "излъскат" биографията й,просто май не са посмяли да СЪЧИНЯТ къде е завършила право.Иначе са е подмятала насам-натам из Ойропата..Нема съмнение..Но за Тиквеното "правителство" това си е нещо като "изискване"..
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази калинка не е завършила право и никога не е била адвокат!Тя е поредното доказателство, че ГЕРБ назначава в държавната администрация хора без необходимия ценз на места, на които той се изисква.
25
1
 
7
 
! Отговори
ахам добре преди 5 години
Хахахахаха била обещала, че ще отговаря!Я да иде в банка, ЕРП, ВИК и да обещае, че ще плаща и ще носи отговорност.А те и казват, добре, я подпиши едно договорче веднага от днешна дата квото си обещала и ако го нарушиш, съд, съдия изпълнител и т.н.Да се е подписала под някакъв договор за обещанията си тази женица? Май не е.Че от 1989 до днес всички политици, депутати, бизнес обещават високи заплати и оправяне, ама над 3 млн. българи емигрираха заради ниски заплати и безработица!
24
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
стига сте обиждали жената...тя каза,че приоритет ще й бъде вдигането на доходите...дайте й поне 2 седмици,както поиска, да се посъвземе от тези лакърдии навсякъде...най-голямото *** в тази коалиция е Волен Сидеров...а и визуално тази жена заслужава някакво уважение,поне от мъжете...,тъй като се различава чувствително от Цецка Цачева...още не е започнала и вие я "почнахте"...дайте малко шанс...да кажа все пак и ,че не съм симпатизант на ГЕРБ...
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Марияна Николова е герберка, а преди това царистка (НДСВ), тя няма нищо общо с патриотизма. Номинацията й е прекрасен изход от ситуацията и за Борисов, и за Валери Симеонов . Като юристконсултка на Топлофикация София и на НЕК Марияна Николова е натрупала опит в защита на олигархичните интереси срещу обществения интерес.Тя е човек на енергийните вампири монополистите. Тя неслучайно е била назначена за шеф на неговия кабинет.
22
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАВКА, долно крадливо протеже !
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи черкезкия гном си уреди любовницата за вицепремиер.И чрез нея ща продължава да краде пари от данъкоплатците.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ле-ле! Днеска вече ТРИ "публикации" за поредната мариянка на герб, а за Вождо Банкянски ни една!
19
0
 
2
 
! Отговори
Край преди 5 години
Бе добра си е жената за некой. Само не разбирам защо ще и даваме заплата.За мен децата са ... платина. дайте и на мен.
18
1
 
3
 
! Отговори
До: 17 преди 5 години
Ааа, едва ли ще даде. Сигурен съм обаче, че и се иска нас да ни *** отзад!А ние разбира се ще и пуснем нали?Щото сме... пуЙки!
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това обещание е, да не клати стола на пожарникарчето-екскурзиант ли е?
16
2
 
11
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Тая с тия черни кръгове около зелените и очИ здраво пие пуши и еднооки смоци души
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво! Отговорна другарка значи!
14
2
 
5
 
! Отговори
Съвет преди 5 години
Върши си работата, за която си назначена, диалозите ги остави на други!
13
1
 
7
 
! Отговори
Злато преди 5 години
Децата за нея били злато... Ей, това думите, много разкриват... В случая мерната единица.
12
2
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 5 години
Кой е казал, че диалог с всеки един депутат е работа на един вице. Или тя така е свикнала - с диалог на четири очи да се изяснява...
11
2
 
9
 
! Отговори
Гражданин преди 5 години
Необходимост е гражданите да си кажем думата. Така не бива. Гоним един, те ни натрисат по-долен. Това го разбирам като да не са си прочели урока.
10
2
 
16
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Това е най-голямата калинка. На фона на тая калинка Катеринчето Захариева е на една ръка по-горе.
9
1
 
11
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Вервам ти ,ча ши на упраиш както мадридският ни управи !!Толкова ли сте големи *** ,че не разбрахте ,че на народа му идва да ви окачи живи по стълбовете !!
8
1
 
11
 
! Отговори
ПатрЕот преди 5 години
До АНТИСпоред запознати,за да стигне до тук, госпожата май е стискала кокала на Далавери!;)Не знам колко е сладък..