"Атака", ВМРО, НФСБ – заедно и на евровота, пък после…

Изборите за ЕП биха могли да тестват коалицията
Обновена: 22 ное 2018 22:07 | 22 ное 2018 20:53, Камелия Цветанова
15


Лидерите на "Обединени патриоти" да си говорят заедно на една маса, а не през медиите. Срещите да бъдат по-чести и да бъде намерен нормален тон на разговор. За това се обяви депутатът от "Обединени патриоти" Красимир Богданов в студиото на Bulgaria ON AIR.

"Би било неприятно, ако последват нови непремерени изказвания и скандали", заяви той и поиска да бъде изяснена в по-кратки срокове позицията на ОП за явяване на евроизборите.

"Не мисля, че е добър сигнал към нашите симпатизанти, ако започнем да се делим сега. Надявам се разумът да надделее и да продължим напред. Евроизборите могат да бъдат онзи лакмус, който да покаже дали това управление има смисъл да продължи своето съществуване", обясни Богданов.

Марияна Николова от НФСБ се закле като вицепремиер на страната, а Богданов не вижда логика в предложението на Волен Сидеров да не бъде избиран наследник на подалия оставка Валери Симеонов. Той не намира и основания за исканата от лидера на "Атака" оставка на военния министър Красимир Каракачанов.

"Нелогично изглежда НФСБ да остане без свой представител там. Няма никаква обективна причина Красимир Каракачанов да подава оставка", подчерта депутатът от ОП в предаването "Денят ON AIR".

Красимир Богданов добави, че се е запознал с бографията на Марияна Николова и е останал с впечатление, че тя има качества да заема този пост в държавата. И отбеляза, че е нормално да има известен толеранс от време, в който тя да може да проведе съответните срещи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За това новосъшито "СДС" би трябвало никой да не гласува. Защо? Защото думите им са патриотично насочени за да дрънкат на патриотичната струна в душите на българските граждани. За да пълнят собствените си джобове със тлъсти суми. После тихо ще се оттеглят, а митингуващите ще лапат мухите. Тези тримата "тенори" не са искрени. Български патриоти, тези ви водят за носа. И другите не са цвете, но тези се обогатяват силно на Ваш гръб. Сега искат европарламент. Там заплатите са в пъти по-високи.
13
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Заедно ама друг път :))))))))))))))))))))))
12
1
 
5
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
сега ще се избият кои да замине за Брюксел 20 000 евро на месец циркът не есвършил
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F_%D0%9D%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0интересно четиво....
10
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трите партии в ОП са като орел , рак и щука, както правилно писа един колега по-долу.Най-добре да останат заедно НФСБ, Атака и ВМРО.Заедно ОП са по-силни!!!
9
3
 
8
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
"Политиката" на вицепремиера в областта на икономиката? Въобще има ли такава? Ако под политика се разбира да назначиш нечия шуренайка. Това е същността на "политиката" в България. Нарича се ти на мене аз на тебе. Не случайно нямаше какво да каже.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БОРИСОВ НАЗНАЧИ ЗА ШЕФ НА АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЧОВЕК НА РУМЕН ОВЧАРОВ.НА ВРЕМЕТО ОВЧАРОВ ГО БЕШЕ НАПРАВИЛ ШЕФ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ.
7
2
 
9
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Цялата т.нар. статия разказва едно интервю на някой си. Значи Сидеров вкара в парламента и изведе в орбита двамата звездни мъже - единият уядено пиянде, а другият изперкал нискочел полуинтелигент. Днес Полуинтелигентът пласира за вицепремиер нечие протеже, не на кой да е а на шеф на голяма корпорация. Това минава. Тулупът пък бърза да запише името си в покупка за няколко милиарда. Ами Сидеров какво да прави. Веднъж сърба подобна попара. Връщане назад няма. Тулупа и Полуинтелигентът стават от ГЕР
6
4
 
16
 
! Отговори
вижда се преди 5 години
Обединените мафиоти ги събира само властта и парите !!
5
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Светата троица Русенскио Македонец Скатажията Балевски и Психото от Ямбол отиват в контейнера а от там на буни/щето. По достоверни сведения тези които са гласували за тях казват че ще им купят свещи с онези 20 лева към пенсиите които вече не струват и 5 пари за да си светят щото са соц слаби и неможе да си платят тока. Така че светата троица да си приготви вазелинче че иначе много ще ги боли.
4
6
 
9
 
! Отговори
ХА,ХА,ХА, преди 5 години
"ОП"---ОТНОВО СА ЗАЕДНО .....ЗА ОГРОМНОТО СЪЖАЛЕНИЕ НА БКП/БСП!!/.Айдеее..изкарвайте си пак "МАЙКИТЕ" , бе...ха,ха,хааааа.../Ето , идва "черния петък"...ха,ха,хаааааааааа
3
1
 
11
 
! Отговори
Факт преди 5 години
До АнонименВ Европарламента се влиза по-трудно,отколкото в БГ-парламента.А облагите са само индивидуални.
2
4
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Патриотите са много забавна коалиция от типа "Орел,рак и щука"!Само дето всичките се мислят за орли,ама повече мязат на раци....
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
поради кристално-ясната перспектива да не видят никога повече парламент, ще се пробват да се набутат в огромната каца с мед, наречена европарламент! иначе ще бъдат забравени!