ГЕРБ доволни, че Нинова ръководи БСП, била слаб опонент

А МВР не я следяло, гарантирало сигурността й
36
ГЕРБ доволни, че Нинова ръководи БСП, била слаб опонент
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За ГЕРБ представлява интерес лидер на БСП да бъде Корнелия Нинова, защото с нея те са слаб опонент. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на Старейшини ГЕРБ-София, съобщиха от пресцентъра на партията.

Още по темата
"Напоследък БСП паднаха много ниско в опитите си да клатят властта. Днес популизмът им взе нов връх. Корнелия Нинова твърди, че е била следена от органите на реда по време на партийните й мероприятия. Тя явно не си дава сметка, че такава е практиката и всичко се прави с цел нейната сигурност да бъде гарантирана“, коментира Цветанов.

По думите му е абсурдно да се твърди, че годишно се крадат по 10 млрд. лв. от обществени поръчки при положение, че за година в България за обществени поръчки се разпределят 4.5 млрд. лв. Зам.-председателят на ГЕРБ призова актива на СГЕРБ-София редовно да правят срещи с хората, за да им казват истината за състоянието на България и за политиките на правителството.

По темата с отхвърленото днес президентско вето върху текстове от Закона за корпоративното подоходно облагане, Цветан Цветанов призна, че проведената разяснителна кампания по този закон може би не е била достатъчно добра.

"В големите градове преобладават автомобили на 14 или по-малко години. За тях няма да има увеличение, напротив – ще има намаление на данъка. Това обаче политическите ни опоненти не го казват.“, обясни председателят на ПГ на ГЕРБ.

На свой ред старейшините от ГЕРБ-София поздравиха Цветанов за избирането му за постоянен представител на Съвместната група за парламентарен контрол на Европол в УС на Агенцията и му благодариха за активната партийна дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
3
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Сашо: Така е, като не виждаш по-далеч от носа си. За три мандата управление на ГЕРБ и бат' ти Бойко сме на опашката в ЕС и изоставаме даже от предпоследните. Това, което ГЕРБ не знаят, и няма изгледи да го научат, е как се стимулира икономиката. Виж, за корупция и да качват данъците - за това са експерти.
31
1
 
3
 
! Отговори
Сашо преди 5 години
Това да мислиш, че ако не е Герб а БСП е по-добре не го разбирам :DП. С Освен ако не си на 3г.и не знаеш какво е при червените
30
1
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Много я о'плюват, явно настъпва гербаджиите по мазола. А протестите тепърва предстоят, когато след Нова година електората си види и новите данъци.
29
0
 
3
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Хан Крум,сякаш физиономията,на оня който не харесваш е по-мазна.
28
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 5 години
а човека с 6 апартамента,е "силен"опонент на Нинова.
27
2
 
3
 
! Отговори
бтв комеди преди 5 години
тази циркаджийка е шоуто в парламента както и групичката около нея
26
1
 
7
 
! Отговори
бай генчо преди 5 години
гербавите и гошето свинаряподготвят преврата в бсп и почнаха демагогията
25
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я па тая, симитлийският кмет си го харесва и такъв.
24
2
 
7
 
! Отговори
Пепа преди 5 години
По-рано харесвах Борисов, но откакто се угои толкова много, не мога да го понасям с тези сланини и тази охранена селска физиономия на тарикат.
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
24, кой на кого ще натъкне бъдещето ще покаже.
22
0
 
4
 
! Отговори
Не позна ..22 преди 5 години
Наричат ме "натъкващия"...За да ви го ..."изтъкнем и натъкнем" , яко!
21
8
 
4
 
! Отговори
Хан Крум преди 5 години
Не харесвам Боко но като видя мазната физиономия на мадоната от Крушовица, като чуя безплодните напъни да се представи като борец против корупцията /да не си спомняме за Техноимпекс и за това, че мъжът и получава по 100000 лв. заплата в Лук Ойл - явно е талантлив човека или пък тъва е заплащане за услугите които прави жена му на руските си другарчета/ със съжаление си мисля, че няма как да гласувам за друг освен за чавека от Банкя. Ама на евроизборите ще гласувам за Джамбазки за да накажа ГЕРБ.
20
4
 
6
 
! Отговори
до `не изпъкващия` преди 5 години
Ако знаеше колко си *** ще умреш. Затова си жив още, понеже между ушите е кухо.
19
5
 
9
 
! Отговори
Не изпъква с нищо преди 5 години
БЪЛГАРИТЕ , СЕ ОКАЗАХА ПОУМНЕЛИ И ЗНАЧИТЕЛНО ПО-РАЗУМНИ !НАРОДА ВЕЧЕ ЗНАЕ ,ЧЕ "СТАНДАРТА НА ЖИВОТ" --СЕ ОПРЕДЕЛЯ ЕДИНСТВЕНО ОТ ТЯХ САМИТЕ И ТЕХНИТЕ РАЗБИРАНИЯ ЗА ЖИВОТА!"СТАДАРТ "---СЕ ПОСТИГА С РАБОТА ..А НЕ С "РЕВОЛЮЦИИ"!А , Т.Н. "СМЯНА НА СИСТЕМАТА"--НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ "ОПИТ ЗА СЪЖИВЯВАНЕ " НА ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА И ВЛАСТТА НА ЛУ.М.***.НИТЕ ОТ БКП!!!
18
4
 
7
 
! Отговори
Не изпъква с нищо преди 5 години
СХЕМАТА ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ,С АТАКАТА ВЪРХУ "ОП" , БЕШЕ МНОГО ДОБРЕ ПРЕЦЕНЕНА И РЕЖИСИРАНА , НО БСП И НИНОВА , НЕ ОЧАКВАХА ТАКАВА РАЗУМНА РЕАКЦИЯ НА ПРОТЕСТИТЕ И БЪРЗАТА И СИНХРОНИЗИРАНА ПРОМЯНА В УПРАВЛЕНИЕТО , ОТ КОЕТО "ОП", ИЗЛЯЗОХА ОЩЕ ПО-СТАБИЛНИ!ЯВНО СЕ РАЗЧИТАШЕ НА ТОВА --ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА СЕ ИЗНЕРВИ И ДА СЕ ХВЪРЛИ В АТАКА , СРЕЩУ ПРОТЕСТЪРИТЕ!НЕ СТАНА !!!!!ЗАТВАРЯНЕТО НА МАГИСТРАЛИ --СЪЩО НЕ ДАДЕ РЕЗУЛТАТ!/..хората не им се воюва за глупости../
17
4
 
7
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
Затова, почва да ги тресе и да им тракат зъбите, като я видят.
16
5
 
7
 
! Отговори
Не изпъква с нищо преди 5 години
ПО СТАР СТАЛИНСКИ МАНИЕР---КОГАТО КОМУНИСТИТЕ СА НАЙ-ГРЪМОГЛАСНИ И АГРЕСИВНИ , ТЕ СА НАЯ СЛАБИ! ПОЛЗВАТ ,СТАРО АНГЛИЙСКО ПРАВИЛО ОТ ВРЕМЕТО НА ПИРАТА ФРЕНСИС ДРЕЙК---"НАПАДЕНИЕТО , Е НАЙ-ДОБРАТА ОТБРАНА"!ТАКА СЕ ОПИТВА ДА ВНУШИ , КОЛКО Е СИЛНА КАТО РЪКОВОДИТЕЛ И КАК ВЛАДЕЕ ПОЛОЖЕНИЕТО В СТРАНАТА И СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ!ПРОБЛЕМА Е ...ЧЕ , НИКОЙ НЕ И ВЯРВА НА ИСТЕРИЧНИТЕ ПОЛИТ-ПРИСТЪПИ!!ПРИЕМАТ ГО -КАТО "ПАРТИЕН КЛИМАКТЕРИУМ" И СЦЕНИЧНА ИЗЯВА ЗА НАИВНИЦИ!
15
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Постоянните провокации станаха предвидими и изгубиха силата си. Когато атакуваш опонента си, това не се прави постоянно както Нинова, а През определен период от време. Жалко наистина, че в опозиция има толкова деструктивизъм.
14
8
 
12
 
! Отговори
Не изпъква с нищо преди 5 години
НИНОВА , ПРЕКРАСНО ЗНАЕ , ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СВАЛИ ГЕРБ ОТ ВЛАСТ , НО СЕ ОПИТВА ДА ДОКАЖЕ , ЧЕ Е "УЖАСНА ЗАПЛАХА" ЗА БОРИСОВ И ДЕМОНСТРАТИВНО ШАНТАЖИРА С НОВИ ПРОТЕСТИ И БЕЗРЕДИЦИ , ВЪПРЕКИ МАЛОБРОЙНИТЕ ГРУПИ , ПЛАТЕНИ АНАРХИСТИ- УЧАСТНИЦИ!ДОРИ МВР ПРИЗНА , ЧЕ ТЕ НЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ 3800-ЧОВЕКА В ЦЯЛАТА СТРАНА!НИНОВА ЗНАЕ , ЧЕ ДОРИ ДА ПРЕДИЗВИКА ИЗБОРИ -НЯМА С КОГО ДА УПРАВЛЯВА!ЦЕЛТА Е -СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ И "ПРЕЗИДЕНТСКА ДИКТАТУРА" , ПО ПРЕПОРЪКАТА НА КГБ И ген. РЕШЕТНИКОВ!С ЦЕЛ --ПРОРУСКИ ПРЕВРАТ
13
5
 
8
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
До Не изпъква с нищо: Това, което си писал не изпъква с нищо вярно. А това Нинова "да овладее ситуацията в собствената си партия" си е направо опорна точка на ГЕРБ - все едно го казва Цецо Цветанов.За сведение на четящите, Бойко отпусна на Георги Гергов от БСП 43 милиона лева от държавата за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна. Но той е нужен на Бойко за да може с тези пари и с 50 човека около него да мъти водата в БСП. Идват избори.