Сидеров: Никога не е ставало въпрос да водя листи!

"Не подкрепих Марияна Николова, не я познавам"
22 ное 2018 12:07,
21
Сидеров: Никога не е ставало въпрос да водя листи!
Снимка: БТА

Председателят на ПГ "Обединени патриоти" Волен Сидеров категорично отрече да е имало разговори той да води листата на евроизборите догодина. Той настоя, че единственият въпрос, който е поставял, е дали трите патриотични формации - "Атака", ВМРО и НФСБ, ще се явяват заедно на избори.

"Никога не съм поставял въпроса аз да водя листи или да ходя в Брюксел или зад Брюксел. Ставало е въпрос само дали сме заедно на изборите, което е логичен въпрос и ме интересува, защото без нашия общ успех с ГЕРБ, който да бъде по-добър от този на БСП и ДПС, отиваме към предсрочни избори. Тези избори ще бъдат ключът към оцеляването на цялото правителство и или ще доведат до предсрочни избори, или няма. Ако се представим слабо, ние патриотите, ще доведат", каза Волен Сидеров.

Още по темата

По думите му той отдавна пита партньорите си дали ще се явят заедно на евровота, но засега не получавал отговор.

Все пак той не посочи срок, в който да получи отговор, но настоя, че ако патриотите са заедно на вота, вече трябва да започнат да работят по въпроса.

Попитан защо партия "Атака" не е подкрепила кандидатурата на новия вицепремиер Марияна Николова, Волен Сидеров обясни, че не смята, че неговият подпис е необходим за одобрение на номинацията.

"Не съм я подписал, защото не познавам тази жена и не знам на какво е способна. Не смятам, че трябва да подписваме тримата някаква номинация, това е квотата на НФСБ", каза Сидеров.

Той добави и че конфронтациите му с Валери Симеонов са били по повод работата му като вицепремиер, а не към него като човек.

"Не е конфронтация това. Когато съм го критикувал, е било в неговата функция на вицепремиер, а не на стар познат, съученик. Исках да насоча погледа на правителството към наистина важните неща - доходи, стандарт, горива. Последното ми желание да се карам с някой от моите партньори", каза Сидеров.

Той настоя и че още при сформирането на патриотичната коалиция "Атака" е направила най-много компромиси.

"Аз отстъпих, бях толерантен, в резултат на което "Атака" е с най-малко депутати. Можех да участвам самостоятелно на тези избори, щях да имам парламентарна група от 10-11 човека. НФСБ и ВМРО не знам дали щяха да имат. Нямаше да има и управляваща коалиция. Аз, със съгласието на двамата ми колеги, направихме така че България да има управление, което отчита успехи", отсече Волен Сидеров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли нещо по-отвратително от тоя на снимката.Явно парашута за Брюксел не му се отваря и сега вече не искал ха хааа....
17
0
 
12
 
! Отговори
Think преди 5 години
Волка, не че нещо, ама аз още помня как натисна да се регистрираш и осигури кворум да дойде Орешака... Не сме ти простили още....
16
1
 
14
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
този със какво е допринесъл за ползи на избирателите в БГ?освен да играе патерица в парламента друга полза от него нямаплащаме му заплата за да вреди броя на неговите избиратели показва колко е %-та психично болни избиратели страдащи от неговия неизличим синдром
15
1
 
17
 
! Отговори
ОТВРАТЕН преди 5 години
Докога този ДОЛЕН СИДЕРОВ ще го показвате по екраните-ами и ти алчен за пачки пари-от, стоиш и се мъдриш в парламента, че това ще ти е за последно-не трябва ли да се пенсионираш, че да не замърсяваш въздуха-и дрънкаш ли дрънкаш глупости-мънкаш по телевизиите, подмаза се на Симеонов за коалицията ,защото нямаше да бъдеш в парламента и да трупаш пачки
14
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Можех да участвам самостоятелно на тези избори, щях да имам парламентарна група от 10-11 човека...Щом можеше да вкара 11 човека в парламента, значи спокойно може да вкара 1 човек от Атака в ЕП. Защо натиска за евроизборите да участват в коалиция!?Много вулгарен, плюе Симеонов и Каракачанов, а иска те да го величаят!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 12. Е то ако е така, трябва да влезат в затвора и от неговите и още много. То няма да има и кой да произвежда. И така отива цялата идея във фантастиката.Язък за печата.
12
10
 
5
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
НА СЛЕДВАЩИ ИЗБОРИ АТАКА САМОСТОЯТЕЛНО, ЩЕ ВЗЕМЕМ 100 ДЕПУТАТА И ЩЕ СПРЕМ ГЕНОЦИДА НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!!!
11
17
 
2
 
! Отговори
Шенол преди 5 години
Искаме волен за европарламент, премиер и президент. Само той има волята да управи държавата. От както прочетох книгата- плана сидеров съм очарован от личноста на волен. Той е голям патриот, нов Левски и ша оправи сичко. Прочетете книгата и се уграмотете малко *** такива. Само Волен, той ще вдига пенсии, заплати, ще бори престъпноста, ще спре добива на злато от американски фирми и ша вкара коромпираните политици в затвора. Да живей. Напред Атака. Подкрепяме с 2 ръце. Герой народен.
10
1
 
13
 
! Отговори
ха ха Хо преди 5 години
...Можех да участвам самостоятелно на тези избори, щях да имам парламентарна група от 10-11 човека...___Сам не си вярва какво говори.Ако беше се явил самостоятелно, нямаше да в този парламент.
9
1
 
17
 
! Отговори
Сидеров преди 5 години
Никога не е ставало въпрос да водя листи, a само за пари!
8
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
клоун, и то селски. ямболски мъжага, обичащ да яде фекалии срещу кинти.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров е най големия турчин даже и Валери не може да мери с него.
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болния е златния пръст на ДПС.Те ще го сложат в листите си.Както Славчо Бинев-партийната и релгиозна цветарка.
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров пак заплашва, изнудва и се прави на велик!Има си коалиционно споразумение, ако то се наруши тогава той има право да излезе от коалицията. Всичко това той го прави с една цел ЕП колкото и да отрича. Безпринциен плyжек, ръководещ се единствено от материалните и финансови облаги!
4
1
 
16
 
! Отговори
Xayra преди 5 години
Siderov e falshiv patriot....nai-obiknoven brutalen karierist...
3
1
 
16
 
! Отговори
В.С. преди 5 години
Във мозъка си имам глиcти,защо ми е да водя листи?!А имам и другар Барек,със него хапваме бюрек!
2
3
 
14
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
ЗА КВИ ЛИСТИ БЪЛНУВАШ СКОРО ЩЕВИ СМЕНЯТ
1
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоз aмчъксурaтлия не се на яде и той!Не искал като не искаш си върви.