Защо се цупи Сидеров? Защото му отказали за Брюксел!

Условието: Подкрепя вицепремиерката и става водач за евродепутат
22 ное 2018 07:20,
94
Защо се цупи Сидеров? Защото му отказали за Брюксел!
Снимка: архив, Булфото

Неудовлетвореното желание на лидера на "Атака" Волен Сидеров да бъде начело на евролистата на Патриотите е основната причина той да напусне по-рано коалиционния съвет във вторник, твърди "24 часа".

Още по темата

Сидеров декларира желанието си да стане евродепутат отдавна. Общото явяване на патриотите на евровота напролет бе сред темите, които допълнително напрегнаха отношенията между партньорите.

За водач се стяга настоящият депутат от ЕП и зам.-шеф на ВМРО Ангел Джамбазки, Валери Симеонов обяви още преди оставката си, че общо явяване няма да има.

Междувременно Сидеров пък официално подаде документи за членство в Алианса на консерваторите и реформистите в Европа, за да направят обща листа с Николай Бареков.

Близо три часа от срещата на патриотите във вторник в Министерския съвет минали по тази тема. Сидеров бил настоятелен, но Симеонов и Каракачанов останали непреклонни. Именно затова Волен си тръгна два часа по-рано.

"Няма нищо какво да ви кажа специално. Аз съм един прост депутат", лаконичен бе той пред журналистите на излизане.

Затова вчера той и неговите 7 депутати липсваха за гласуването на оставката на Валери Симеонов, която самият Сидеров бе поискал. Той не подписа и предложението Марияна Николова да стане вицепремиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
11
 
2
 
! Отговори
Волен Сидеров: преди 5 години
"Никога не съм поставял въпроса аз да водя листи или да ходя в Брюксел или зад Брюксел. Ставало е въпрос само дали сме заедно на изборите, което е логичен въпрос и ме интересува, защото без нашия общ успех с ГЕРБ, който да бъде по-добър от този на БСП и ДПС, отиваме към предсрочни избори. Тези избори ще бъдат ключът към оцеляването на цялото правителство и или ще доведат до предсрочни избори, или няма. Ако се представим слабо, ние патриотите, ще доведат", каза Волен Сидеров.
60
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До друг 61чистият кяр от пребиваването там е 1,5 милиона евро /законни пари-е то затова най-много 20-25% от хората участват в това гласуване... да не са лу ди - с техният глас да създават евро-милионери... че аз трябва да нямам какпка самоуважение, за да създам милионер с моят глас!
59
3
 
21
 
! Отговори
ТРЪБАЧ!!! преди 5 години
БАТЕ ВОЛЕН НЕ Е НИТО РУСОФИЛ НИ РУСОФОБ....БАТЕ ВОЛЕН Е ОБИКНОВЕНЕН ТАРИКАТ КОЙ ИСКА ДА НАПРАВИ НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИОН ЗА СТАРИНИ....ПОРЕДНИ ПРОДАЖНИК, СЛАГАЧ И ИГРАЧ НА ЕДРО....КАКВА РУСИЯ ИЛИ АМЕРИКА......ПРОСТО ЕДИН НЕЩАСТЕН МИЛИОНЕР ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД..
58
1
 
13
 
! Отговори
недоволен преди 5 години
Да отиде в Европарламента и да се срамуваме с него, заради глупостите, които плямпа навред. Оказа се един интересчия, който мисли само за собственото си благополучие.
57
2
 
13
 
! Отговори
друг преди 5 години
от доста време пиша,че незадоВолен се точи за европарламентачистият кяр от пребиваването там е 1,5 милиона евро /законни пари/,младата булка с детенце ще са в европейска среда!!Да не сме наивни че някой се закахърил за народа!Там нищо няма да прави, а той същото прави и тук,така че ще е на мястото си.НезадоВОЛЕН е пътник,друг парламент тук няма да види /бас на буре с вино/-Всички са пълни некадърници ОП значи огладнели про стациW.C уреди любовницата си за вице,ми да бе предл. дом си любимец
56
2
 
11
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
я па този !!!!!иска комфортно местенце за да си предава магариите другаде,или русия иска да изпрати троянски конник ?с агресивния си просташко-арогантен манталитет мястото му еда гони стадо по горите на какво основание си представя че искам да ме представя в европа?достатъчно пакости и безмислици от него у нас че и сега цяла европа да му гледа ниското селско нивоа защо не поясни с каква цел иска да заеме пост там?освен популистко празнодумно извратено лаене друго не може
55
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
много правилно се е определил
54
2
 
23
 
! Отговори
Психодиспансер преди 5 години
В един справедлив свят този малък човек щеше да пасе едър или дребен рогат *** или да е обикновен пияница.
53
4
 
4
 
! Отговори
Край преди 5 години
Свободата санчовци и свобода да ИЗБИРАШ. При сегашната система гласувате ама не избирате - е такива като тоя със стъкления поглед ви управляват.Изборите които са ви забранени могат да променят нещата за това и са ви забранени. Наричат се МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ в два тура.За да си свободен трябва да осъзнаеш какво е това и после да си го ОТВОЮВАШ. Свобода/избор не се дават за тях се воюва.
52
2
 
13
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
ТРЯБВАШЕ ДА ИЗКАРА ЕДИН МАНДАТ СЪС СТАНИШКАТА, АМА НА ....
51
3
 
25
 
! Отговори
В никакъв случай преди 5 години
не трябва да се допуска В.Сидеров за евродепутат; ще бъде ПРЕДАТЕЛСТВО спрямо членствотото ни в ЕС! Един ПРЕДАТЕЛ на демокрацията като представител на ПУтин в ес ЧРЕЗ РБ ългария, член на ЕС!!??? САМО ако е член на БКП/БСП- да го пращат където искат: там са вече от БСП Станишев, Пирински , Бареков и подобни.Е, драги ми МОТОРИСТИ, ще стачкувате против Сидеров?
50
1
 
28
 
! Отговори
Мето Кмето преди 5 години
Може ли някой да ми обясни кой би гласувал за Волен. Разбирам, някой да се е подлъгал веднъж, дваж... но кой, Бога ми, ще излезе да гласува пак за тоя с пудра по нослето. Ако има някой тук да си признае - обещавам му амнистия.
49
1
 
33
 
! Отговори
Прост човек преди 5 години
Аз съм простчовек от народа, не съм гласувал нито за ГЕРБ нито за БСП нито зо СДС.За мен е просто като гъбена чорба, че Волен се продава и на Русия и на новите спонсори на Бареков.Ако си истински лидер на партия няма да искаш да абдикираш, като се евакуираш в Брюксел, както го направиха Плъхчо и Бареката.Поведението на Сидеров означава, че партия Атака си е изпяла песента и Волен се стреми към големите брюкселски заплати.
48
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
навремето сърцата ни туптяха слушайки словото на СДС активистите,когато трябваше да победи демокрацията...а по-късно какво се оказа....не само Волен предаде хората...спомням,че имаше и един икономост...Венцислав ли беше...той вече одъртя,но се беше оженил за значително по-млада и красива...И изведнъж от върл седесар се превърна в икономически съветник на Първанов...и после се чудим защо България е вечно несбъдната...
47
18
 
19
 
! Отговори
Монов преди 5 години
Много ххаресвам Ангел Джамбазки. Истински български патриот. Не пропуска да коментира в медиите всичко, което се прави в Брюксел, предупреждава, когато искат да ни извиват ръцете да приемем вредни за България инициаттиви. Млад, интелигентен човек, говори ясно и не си изпуска нервите като Сидеров. Дано начело на листите да зактанат защитници на даржавата ни, а не само отишли там за своя изгода.
46
2
 
27
 
! Отговори
до 45 преди 5 години
До Волен СидеровСидеров не само е агент на ДС но и на КГБ и партията му е спонсорирана тях чрез Лукойл, Нефтохим и пр. Задачата му е да проникне в Европарламента ,за да провежда проруска политика и да отменят санкциите. Затова се цупи -няма изпълнена задача , няма рубли ,/т.е. долари / няма пури ,няма Варадеро и Париж.
45
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За каквото и да дрънкат Обезумелите патриоти, става въпрос за пари и постове за пари. "Има келепир в тази работа - евродепутат. Хората пари направиха".
44
1
 
20
 
! Отговори
Волен Сидеров преди 5 години
прекалява;ще изброя нещата,защото преди около 30 години( старите помним..) с трепет четяхме в.Демокрация и статиите му и НИКОГА не сме очаквали "развитието" на Сидеров( освен ако не еДС и внедрен! За Р.Воденичаров и др. е ясно.)Няма да говоря за личния му живот- той си е негов. Но СКАЧАНЕТО му от една партия в друга е признак на двуличие,нечестност.Верността към Русия И Путин може да го направи прекрасен член наБСП.Но той иска да е в Брюксел, в ЕС( трябва да е дал обещание,че детето му там ще
43
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на него май още му удържат една четвърт от заплатата от делата срещу него и сега го играе вабанк ,за да си понапълни джоба и самочувствието...за съжаление,ако няма предсрочни избори ще трябва да търпим още 2 години това ***...вероятно предстоят и още зрелища в народното събрание провокирани от него...той друго не умее...
42
1
 
8
 
! Отговори
до 42 преди 5 години
Е, да , ама не.