Защо се цупи Сидеров? Защото му отказали за Брюксел!

Условието: Подкрепя вицепремиерката и става водач за евродепутат
22 ное 2018 07:20,
94
Защо се цупи Сидеров? Защото му отказали за Брюксел!
Снимка: архив, Булфото

Неудовлетвореното желание на лидера на "Атака" Волен Сидеров да бъде начело на евролистата на Патриотите е основната причина той да напусне по-рано коалиционния съвет във вторник, твърди "24 часа".

Още по темата

Сидеров декларира желанието си да стане евродепутат отдавна. Общото явяване на патриотите на евровота напролет бе сред темите, които допълнително напрегнаха отношенията между партньорите.

За водач се стяга настоящият депутат от ЕП и зам.-шеф на ВМРО Ангел Джамбазки, Валери Симеонов обяви още преди оставката си, че общо явяване няма да има.

Междувременно Сидеров пък официално подаде документи за членство в Алианса на консерваторите и реформистите в Европа, за да направят обща листа с Николай Бареков.

Близо три часа от срещата на патриотите във вторник в Министерския съвет минали по тази тема. Сидеров бил настоятелен, но Симеонов и Каракачанов останали непреклонни. Именно затова Волен си тръгна два часа по-рано.

"Няма нищо какво да ви кажа специално. Аз съм един прост депутат", лаконичен бе той пред журналистите на излизане.

Затова вчера той и неговите 7 депутати липсваха за гласуването на оставката на Валери Симеонов, която самият Сидеров бе поискал. Той не подписа и предложението Марияна Николова да стане вицепремиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
7
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Какъв страшен "мъж".
80
0
 
14
 
! Отговори
перхидролен мужик преди 5 години
на тоя му е гарантирано работа в Сибир
79
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се внимава с нагаждача Сидеров, защото е зенен кадър на ДС и Доган. От Сидеров и дърво за *** не става, но ония тарикати могат да го държат зорлем във властта доста време.
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек постоянно се извърта в политиката, може да се мисли че, е приключил с политическата кариера. Него го вълнуват доходите и затова иска да реализира едно евродепутатство. При заплата 15 000 това са не по-малко от 900 000 евро, плюс обезщетение равняващо се на дохода за 2 години евродепутатство т.е. 360 000 евра. Това прави 2 465 000 лева доход. Смятал съм основните суми, допълнителните плащания не ги знам колко са. След това "ЧАО" и си гледа бизнеса. Патриотите нека викат по митингите.
77
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никой не е изпълнил повече политически поръчки, за толкова кратко време от Волен. Момчето много бачка. Беше журналист на СДС в "Демокрация", беше златен пръст на ДПС и БСП /БКП/ при Орешарски, вдигаше гюрултия по улиците за отклоняване на вниманието. Беше верен съратник на Доган за заздравяване на електората на ДПС, сега го раздава патерица на ГЕРБ и кандидат евродепутат... Момчето вярно много бачка. Е, не безплатно, разбира се.
76
2
 
15
 
! Отговори
аз преди 5 години
Моля не сравнявайте русофилството с този ***! Този не е русофил, а интересчия
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен е голям тарикат, но народът има една поговорка: "Хитрата сврака с двата крака..."
74
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам дали Волен Сидеров е голям политик, но работи за най-добрия български политик - Ахмед Доган, а от него може много да научи.
73
0
 
6
 
! Отговори
Работник преди 5 години
На тоя и това му е много!Сега става ясно за какво се беше кротнал толкова време,да пус не малкия "кокъл" и да награби големия ?!Е,да ,ама май е твърде голям за твоята уста Волене,която знае да папка много ципорки:))) И не се сърди -там вече има достатъчно хора, които оплескват имиджа на България,Барека,например,който откак е там не е свър шил рабо та "за две пари " ,а е нагушкал хиляди...Освен това тук,в България можеш да обръщаш "колата " на когото ти скимне и когато искаш,а там - надали...
72
0
 
17
 
! Отговори
Maks преди 5 години
Забележете, че всеки провалил се политик драпа само и само да стане евродупетат или друга длъжност, след като знае, че няма шанс отново да се докопа до властта. Бюрека , Станишев, Болен и други. Та каква казвате е разликата между политиците ... само имената на партиите им са различни, всички са еднакви щом опре до постове и пари. Ще се научат ли някога хората , че на политик никога не се вярва !?
71
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е направил Ангел Джамбазки за България?Говори срещу Сърбия, а не вижда че истинските врагове на България на Балканите са Турция и Гърция!!!Не се ли наяде с пари тая гадина 4 години в Европарламента???Много алчен боил тоя фалшив патриот............Джамбаза!!!!!!!!
70
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Ангел Джамбазки от ВМРО не се ли наяде..............тая гадина???
69
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русия е най-великата страна на света..............Волен Сидеров е един от най-големите БГ-политици за всички времена!Русофобите може да се *** от яд................и без това няма полза от вас!!!
68
3
 
22
 
! Отговори
бялата златка преди 5 години
За Брюксел се цупи ,на Москва се дупи. Що е то ?
67
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз съм един *** депутат", лаконичен бе той'---Ами *** депутат си, я! Ако не беше избран за депутат, щеше да си само ***!
66
1
 
23
 
! Отговори
аз преди 5 години
Обидената женичка Волен
65
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Един турчинТурция и Гърция са исторически врагове на България..................истинските българи на турци и византийци не вярваме!!!
64
11
 
5
 
! Отговори
България над всичко преди 5 години
България ще я има...............колкото и да искат враговете на България противното.......т.е. да я унищожат!!Мястото на България е заедно с Русия, Сърбия и другите православни държави!!!Но България има много врагове...........вътрешни и външни, които ще бъдат наказани за предателството си към родината(вътрешните врагове)!!!!
63
24
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен Сидеров си остана един от най-големите БГ-политици, колкото и да пишете с/у него...........въпреки грешките, които направи!Прочетете неговите книги............"Основи на българизма", "Българофобия" и другите му книги.............тогава пишете с/у него!!!Прости селяни сте.............каза ви го един БГ-професор............80 % от вас сте прости, *** и елементарни!!!!
62
6
 
21
 
! Отговори
Един турчин преди 5 години
Не се заблуждавайте!Волен и "Атака",бяха създадени от запасни офицери с цел да провокират електората на ДПС и те да гласуват като противовес.Всички са от едно котило вкл. и ДПС.Елементарна схемичка и ефективна:"Разделяй и владей".Когато лаптопа ви забие,какво правите?Рестарт на цялата система.Нищо друго не искам,освен да живея нормално!