Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из София

"Отгатнете кой е поръчител на тези суперпродукции"
23 ное 2018 20:20, Анисия Иванова
194
Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из София
Снимка: БТА

Зачестилите пътно-транспортни скандали, в които бива въвличано моето семейство и които се раздухват в медиите, няма да се превърнат в индулгенция на управляващите за техните безобразия. Това може да има някакъв временен ефект и да се скрие разломът между управляващите и обществото, но това няма да трае дълго, подчерта президентът Румен Радев след представянето на Всеславянска антология на поезията в Централния Военен клуб.

Още по темата

"Има леко ПТП с екскортиращ автомобил от моята охрана. Екипът е действал изцяло според разпоредбите на закона и инструкциите за НСО“, каза държавният глава, цитиран от прессекретариата на президентството.

"Но може би ви прави впечатление, че много зачестиха тези ситуации? Сигурно си спомняте, че се внушаваше как съпругата ми "шпори“ мерцедес на НСО като някакъв автоджигит из булевардите на София. Спомняте си и режисурата в Харманли, която целеше да изкара баща ми автохулиган. Да добавим и последните случаи“, коментира Радев.

"И винаги, всеки път в тези ситуации има някакво видео, което се пуска в мрежите – или от общински камери при грубо нарушение на правилата за работа с подобна информация и нейното съхранение, или от случаен свидетел с интересно минало. Мобилизират се министри да се хвърлят по студията, нагнетява се медийна истерия. Сами можете да отгатнете кой е поръчителят на тези суперпродукции“, посочи още президентът Румен Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
146
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все повече затъва Ушко Послушко! Вместо да говори за пропуски,грешки,да се извини по случая,той защитава разходките на жена си,шофьорските умения на баща си и както винаги правителството му подлива вода!
145
4
 
6
 
! Отговори
sofeto преди 5 години
Ушатият ***-президент се обяснява като "средношколка" заради селското си гадже.
144
8
 
4
 
! Отговори
Маджо преди 5 години
До факт: Сърдете се на СДС- мафията - тя създаде Президентството ,като си мислеше ,че ще управлява "с малко но завинаги " ! Сега ви пречи Президентството ,нали ? Особено ,като твърдо се знае ,че генерал Радев ще бъде още един /че и повече/ мандати Президент ! Защото е избран от над 2 милиона избиратели , а не от по малко от един милион ,както вашия бог Борисов! Ха - ха ,обръщайте се вечер по сто пъти в съня си !
143
5
 
1
 
! Отговори
Баджо преди 5 години
До Оставка 153 : Лъжепрезиденти бяха Желев и Петър Стоянов,които с Укази за ликвидация ,сринаха и ликвидираха Държавата ! Четете Указите от 1992 г. за ликвидация-има ги в интернет. Защото ,сега ви лъжат на път и под път ,че БКП-БСП ликвидирали икономиката и държавността в България след 1992 г.! Едни от най безкрупулните лъжци са Антон Тодоров и Спас Гърневски-бивши ченгета под прикритие и членове на БКП.Такива , като тях всяват безредие и помагат на мафията.
142
4
 
5
 
! Отговори
Руменеее преди 5 години
Щеше ми се да те запомня като достоен пилот!Един от малкото на тези години с такъв нальот.ЖалкоЗапомни обаче, че когато някой те излага през няколко седмици това значи, че първо не е искрен и второ, че не му пука за теб, а за егото му. И тук няма как да се търсят политически поръчки.
141
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този е мъжкар! Не го бъркайте с Путьото Маринкин Плевнята! Писна ни да ни излага пред цял свят.С неговите Евро "атлантически ценности"! Демек на другия край на света.И ние.Да приемем техните глупости и "копнежи"! Радвам се.Че Плевнелиев.Няма официална трибуна.Та да ръси простотии безчет! СРАМ И ГНЯФ беше.За мен лично да го слушам! И ДА ОПЛЮВА СЪ"О БРАТСКА РУСИЯ! АМЕРИКАНСКИЯТ ***!-:) СВЪРШИ СЕ НЕГОВАТА!
140
8
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Търсят ти "цаката" гн президент! Тия Герберски ***.Не се спират пред нищо! Но и народа спи! Хайде събуди се бе народе! Едни 20 или 30 г момченца и момиченца.Могат да излъжат тия от ГЕРБ! Но ние..Които сме от тяхното поколение.И на годините на Борисов и Цветанов? Няма как да стане нали? Знаем ги какви бяха! И сега.Да се пиват.ПО ГОЛЕМИ "ДЕМОКРАТИ" От Американците???! Всички до един са с Партийни книжки на БКП! Борисов пожарникар. МВР,Няма как без ПКнижка! И сега голям "демократ"? СЪБУДЕТЕ СЕ
139
13
 
19
 
! Отговори
Оставка!! преди 5 години
Достатъчно, лъжепрезиденте, време е да си тръгваш! И няма да липсваш на никой!!!
138
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горките пенсионери, Радефун ги е хванал за слушатели да се оправдава за случая с любовницата си. Предполагам, 90% от времето е отделил на това, а останалата част за това, за което се е самопоканил. Дай си оставката, Румене.
137
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кауня румен пак ни занимава със себе си
136
7
 
17
 
! Отговори
Представете си само преди 5 години
Румен *** президент и Деса *** президентша на Президентска Република България!И тротоарните плочки ще имигрират :))
135
7
 
19
 
! Отговори
Следваща новина преди 5 години
Деса Дългата е спряна от КАТ преди месец за превишена скорост -130 км/ч насред София!Била е и пияна. Случаят естествено е потулен...Засега!
134
4
 
17
 
! Отговори
факт преди 5 години
Излишното президентство-бюджет 6 милиона лева,от които 4 милиона за заплати.
133
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още когато ГЕРБ подари на БСП изборите за президент(издигайки Цачева)на първата му пресконферения като видях визията на прибружаващата го назначена съпруга ми стана ясно, че този човек не е читав.И мнението ми се затвърждава с всеки изминал ден.Радвам се че не гласувах на президентските избори,просто защото нямаше подходяща кандидатура.
132
4
 
19
 
! Отговори
А бе, преди 5 години
Румен Радев,вие сам си пишете "суперпродукцийте".Още в авиацията като не сте си държали ципа на панталона затворен а сте назначили любовницата си на две длъжности.Това нямаше да интересува никого но Първанов ви издигна за кандидат президент на АБВ,но вие много си повярвахте и веднага дезертирахте при Нинова защото алчността ви заслепи.Човек който дезертира от семейството си заради служебна забежка,дезертира от този който пръв му подава ръка в политиката е способен да дезертира и от народа си.
131
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек все повече затъва в пясъците! По този начин електорат и симпатизанти няма да събере!, а не помага и на своите! Човече, в момента половината те плюят,а другата половина те бършат! Бъркаш!!!
130
2
 
22
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
Тоя пък става смешен вече.. научил една дума и индулгенция та индулгенция. Тази проста *** дето си е повярвала, че е първата дама на САЩ толкова го излага, че дори овчата мисъл на по-голямата част от стадото вече се усеща колко е смешно всичко.
129
11
 
5
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
До Анонимен 139Президентската република е страхът на партийците в БГ
128
6
 
4
 
! Отговори
ИЛИЯ ИЛИЕВ преди 5 години
След като партиите и лидерите й са символ на крадци и мошеници, или партийния модел не работи за БГ,то ПРЕЗИДЕТСКАТА РЕПУБЛИКА Е СЛЕДВАЩИЯ МОДЕЛ ЛОГИЧЕН!!За това ГЕРБ , БСП и всички други започнаха война срещу президенството!
127
3
 
20
 
! Отговори
Дора преди 5 години
Що за загубеняк трябва да си за да изоставиш семейство и деца заради една простакеша