Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из София

"Отгатнете кой е поръчител на тези суперпродукции"
23 ное 2018 20:20, Анисия Иванова
194
Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из София
Снимка: БТА

Зачестилите пътно-транспортни скандали, в които бива въвличано моето семейство и които се раздухват в медиите, няма да се превърнат в индулгенция на управляващите за техните безобразия. Това може да има някакъв временен ефект и да се скрие разломът между управляващите и обществото, но това няма да трае дълго, подчерта президентът Румен Радев след представянето на Всеславянска антология на поезията в Централния Военен клуб.

Още по темата

"Има леко ПТП с екскортиращ автомобил от моята охрана. Екипът е действал изцяло според разпоредбите на закона и инструкциите за НСО“, каза държавният глава, цитиран от прессекретариата на президентството.

"Но може би ви прави впечатление, че много зачестиха тези ситуации? Сигурно си спомняте, че се внушаваше как съпругата ми "шпори“ мерцедес на НСО като някакъв автоджигит из булевардите на София. Спомняте си и режисурата в Харманли, която целеше да изкара баща ми автохулиган. Да добавим и последните случаи“, коментира Радев.

"И винаги, всеки път в тези ситуации има някакво видео, което се пуска в мрежите – или от общински камери при грубо нарушение на правилата за работа с подобна информация и нейното съхранение, или от случаен свидетел с интересно минало. Мобилизират се министри да се хвърлят по студията, нагнетява се медийна истерия. Сами можете да отгатнете кой е поръчителят на тези суперпродукции“, посочи още президентът Румен Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Просто е побеснял, че му развалиха далаверката с грипените, за малко да стане милионер ама друкпът....
125
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руменът е нещо неадекватен отново. Пускайте го за летище, време за оставка. И ще се направим, че никога не е бил президент. Бързо ще го забравим.
124
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Досега правеше само инсинуации и извърташе нещата, сега вече открито лъже за семейството си. Имаме лъжлив президент, как да му се вярва вече за каквото и да било.
123
1
 
12
 
! Отговори
Ефрейтор Попов преди 5 години
Не се казва "еКскортирам", а "ескортирам", генерале, или журналистката Анисия е неграмотна...
122
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГенералДесата е джигит само когато има кой да я прикрива, иначе си е най-обикновена мишка която няма смелост да излезе и се покае. Както и всеки комунист.
121
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този продължава да наглее, мегапростак.
120
1
 
4
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
До от 137...." Az sam prost ! Vie ste prosti ! Zatova se razbirame ! " ...Vseki pat oache prezidenta Radev mu kazva ,che tova sa si vatreshno pratiini otnoshenia v GERB I te ne se otnasiat do ostanalata chast ot balgarite !!!
119
12
 
29
 
! Отговори
Фатмолог преди 5 години
Нашия президент е като ***, има го, но няма полза от него. Импийчмънт за това недоразумение!!!
118
10
 
38
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Господин президент, съсредоточете се върху държавните дела, не ни занимавайте със съпругата и баща си! До този момент с нищо не сте показали ангажираност към държавата и народа!
117
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ще има протести днес, събират се неуспелите в живота да просят за по-висок стандарт на живот. *** им обяснявай, че това си зависи от тях самите. По-високи заплати се искат от работодателя, не от правителството. Ако не можеш да си позволиш гориво, няма да шофираш. И ако досега си бил беден, смотан и болен, то това ще бъде и в бъдеще, при други управляващи.
116
5
 
2
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
.prezidenta opredeleno ne "matrial " !!! Na GERB opredeleno nishto ne im se poluchava ot atakite sreshtu nego I tova iavno mnogo gi iznervia !!! V gerb vsichki sa ot nivoto na premiera ili pod nego ! Prezidenta e visoko nad tiah I zatova ne im se poluchavat skalapenite kompromati !!! .aaa kakvo stana sas Severin (Seliadin ) ?!?? nesto grobno malchanie ?!?...predi na vseki polovin chas info ...asega vsichko se zabravi li ?!??? Veche sme " stabilni " li ?!??
115
9
 
32
 
! Отговори
писател преди 5 години
Доказано е отдавна, че Десислава Радева е златотърсачка, а този който ни се води запрезидент е завистлив и злобен пенсионер на държавна работа, ама за тях имаше нещо не може песия и заплата
114
10
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
пик и н недялков всеки ден раздухват фалшиви новини
113
9
 
25
 
! Отговори
жалко преди 5 години
Този от снимката трябва да прочете в тълковния речник какво означава корупция и да се поправи. Много е жалко когато държавния глава стане источник на корупция.
112
8
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Егати президента. Идва накакъв си руски поп и го хока като ученик, хванал се е за полата на ***, предложен е от алкохолизиран руски агент (Решетников) и най-важното от километри си личи кухата му комунистическа кратуна.
111
12
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мразя БСП и *** им. Мислех, че след Първанов по-лош президент няма да си изберем. Плевнелиев дори не си струва да го коментираме. Но този Радев е някакво още по-дълбоко дъно. Като се замисля започвам да уважавам Първанов...
110
9
 
33
 
! Отговори
Случаенос преди 5 години
Време е да си ходиш вече, клепоух фърфалак оплешивял. Давай си оставката и бягай да правиш набиранки. Ти си толкова безинтересен, че дори НСО не ти трябва, те хората и без това не ги интересува дали става с теб нещо. Женшен такъв.
109
8
 
34
 
! Отговори
Ефо преди 5 години
Този Радев ми става със всеки изминал ден все по-противен. Достатъчно видяхме какво може - да слага вето на закони и да злоупотребява със власт като прикрива баща си и любовницата си. Това ако беше някой от ГЕРБ, досега да са организирали хиляда протеста и да искат оставка. Сега вече народа ще иска оставката на президента -слуга на Нинова.
108
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Румене ти и любовницата ти сте срам и позор за българския народ!!!
107
11
 
13
 
! Отговори
123 преди 5 години
До просто човекА как точно съпругата на президента е нарушила законите?