Цветанов: Отговорност е ГЕРБ да се яви самостоятелно на избори!

Настоя, че са доказали, че имат воля за борба с корупцията
Обновена: 25 ное 2018 15:48 | 25 ное 2018 15:43,
84
Цветанов: Отговорност е ГЕРБ да се яви самостоятелно на избори!
Снимка: Булфото, архив

Смятам, че самостоятелно явяване на ГЕРБ на изборите е форма на отговорност. Винаги сме казвали, че една партия, която претендира, че има своята идентичност и системност, трябва да носи своята отговорност. Това коментира зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, във връзка с предстоящите през догодина избори за местна власт и Европейски парламент.

Още по темата

Цветанов изрази убеденост, че ако спечели изборите догодина, партията ще работи в диалог с тези, които смятат и биха подкрепили изпълнителната власт на дадените общини. Той подчерта, че сегашните управляващи са доказали, че имат воля за борба с корупцията.

"Всяко лице, заемащо публична длъжност, е длъжно да декларира доходите и имуществото си и където възникнат съмнения е нормално да има и проверки", отбеляза Цветанов, предаде "Фокус".

"Случващото се във Варна в последните години е доказателство, че кметът Иван Портних върши отлично работата си. Градът се развива и съм уверен, че до 1-2 години ще бъде дори още по-привлекателна дестинация", подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

Преди срещата си с членове и симпатизанти на партията във Варна, той коментира още, че се поддържа постоянен диалог със структурите на политическата сила в цялата страна, като е важно да има обратната връзка за проблемите, които поставят хората по места.

Цветан Цветанов даде за пример спирането на новата наредба на Министерството на икономиката за реда и условията за водене на регистър на лицата, осъществяващи икономически дейности, свързани с нефт и продукти от нефтен произход, която засяга земеделските производители. Той припомни, че проблемът е обсъден на национална среща, организирана от структурата Предприемачи – ГЕРБ вчера.

Според него документът ще бъде подложен на обсъждане в работни групи и ще се търси друго, неедностранно решение на проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
0
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
"СМЕШНИЯ ПЛАЧ" на шоуто на Славчо, снощи направо ме разнежи. *** как лъгали гостите, пък какво искали да ги питат и те какво отговорили ??? ВЪПРОСА НЕ Е ДАЛИ ШОУМЕНИТЕ СЕ ИЗДЪНИХА И СЕ ОЛИГАВИХА, А В ТОВА ЧЕ НАРОДА ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ УВЕРИ, КАКВИ НЕУКИ И САМОНАДЕЯНИ ХОРА НИ УПРАВЛЯВАТ И ОТЪРВАНЕ ОТ ТЯХ ПОЧТИ НЯМА. И В ТОВА Е ГОЛЯМАТА ТРАГЕДИЯ. А че Цветанов ни баламосва с разни "страхотии" за БСП, алтернативи и ..... Кой ли му вярва ??? НО КОЙТО И ДА ДОЙДЕ ЩЕ Е ПО ДОБРЕ !
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явявайте се както искате! Аз съм за диверсификация и ще гласувам за друг!
68
2
 
9
 
! Отговори
111 преди 5 години
А нашата отговорносте да не ви допуснем никога повече във властта!
67
2
 
4
 
! Отговори
Ели преди 5 години
РЕИНВЕСТИЦИЯ. За водна инфр. трябват - 12 милр, 4 милиар. и половина НЗОК и още 4 милиарда доплащаме? 9 милиарда и половина изтичат при 7 милиона население.Запушване на дупки води до икономически колапс. Не говорим за външни дългове и лихвите по тях.Убедена съм, че пари за пенсии след десет - петнадесет г. няма да има, при 2 милиона работещи, всичко др. пенсионери, държавни служители, безработни,деца - 4 мил.Големи предприятия не плащат данъци, няма откъде.Като спрат 2 милиар. от емигранти??
66
0
 
5
 
! Отговори
Ели преди 5 години
А политиката на остеритет е тотално объркана. Богатите стават все по-богати, а доходите на бедните не могат да стигнат инфлацията.Може ли да отпада ДДС на богатия, да има отстъпки за коли, джипове, луканки, т. хартия, здравно застраховане, ГО и т.н., а не ЛЕИНВЕСТИЦИЯ.И да няма ЮП, евтин ток Белене, 2 милиарда за ЕС и НАТО, ние само губим и сме в минус. Ние плащаме глоби ЕС - и закриваме пазари - енергетика. НАТО десет милиарда, самолети.Няма канализации, водна инфраструктура, здравеопазване
65
0
 
3
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Просто е: безусловен базов доход необлагаем - 500 евро, за всички майки с деца, пенсионери, вдовици, вдовци, без оглед на възраст, без соц. привилегии, така пада ГО, сираче до 18 г., до 26 ако учи, всички вкл депутатаи, държавни служители плащат, и прогресивен разумен данък до 4 хил. 20%.В момента с хиляда и двеста лв. заплата - ти излиза по-евтино да не работиш.Доходи след данъци, без кола,стигат за елементарна л. хигиена и дом за: хляб, вода, 2 домата и к.мляко.Без зъболекар, витамини,кафе
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имат воля, но не я проявяват!
63
0
 
23
 
! Отговори
Гр преди 5 години
Хора защо допуснахме такива без морал и образование да ни управляват?? За10години не сме мръднали напред? 100тина фамилии стаха ужасно богати за сметка на всички нас?защо са ни 240 депотутки,над 60 агенции министерства,400 000 чиновници,55 000 мвр? Начело са хора с интелект на шимпанзета??
62
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди години имаше един *** Румен Петков страшен наглец. Но тоя у'род го слага в джоба си!
61
2
 
21
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Тоз с всяка проява вдига рейтинга на БСП
60
0
 
9
 
! Отговори
До 62 преди 5 години
Бягай в спалнята при булката, да не цъфнал и там тоя отвратителният х'айванин!
59
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Където и да отвориш - все Цветанов.Ей сега ходих да изхвърля сметта, отварям контейнера - Цветанов вътре.
58
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъки на отчет след избори. Бос имам две новини от коя да почна. Първо добрата,след това лошата. Добрата-Спечелихме изборите! Лошата-никой не гласува за нас!
57
0
 
2
 
! Отговори
бай вълчо от хисаря преди 5 години
Ей , нема ъ псъвате началнико оти одидите у панделата.*** ,то у кауаша си е ,,,най си,,.А, бе гласувайте за Цецо шлифера и оня дето е прочел 2 книги . една та е Винету/,от Майн Рид и Гошо ***/ Гошо *** бе депутат в НС виж год./Иначе все са панделата.
56
0
 
17
 
! Отговори
Х преди 5 години
Tzvtzv усеща, че изборите чукат на вратата и няма да изкарат мандата. За компенсация непрекъснато плещи и плюе, с което настройва все повече хора с/у себе си и ГЕРБ.
55
0
 
8
 
! Отговори
До преди 5 години
Абе като се видял с членоее и членки..да вземе и им събере членски внос!! Само бадева субсидии вземат. С частна кола ли е ходил или с НСО?? Как ли някое НЛО не го вземе,него и цялата им шайка!!За да поработят върху човешкият род,като се опитат да премахнат невежесвото
54
0
 
18
 
! Отговори
Друг преди 5 години
Този необразован,но нагъл и подъл Ам Гъл използва 30 тина думи,чрез тях обяснява всички вътрешни и световни събития.От вчера ползва още една манталитет,която няма как да е научил в ПУч. Вършец!!Този може да направи,така че в Северна Корея и Ким няма да го изберат!В главата му няма доблест и плодоносни идеи!!Отвратителна Опг начело на държавата
53
1
 
17
 
! Отговори
месара преди 5 години
Отговорност е герб самостоятелно да влязат в затвора. В краен случай - ще помагаме
52
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бях почнал да се разколебавам колко добре живея и реших да отворя малко новинарските сайтове за да може Боко, Цецо и другите гурута да ми обяснят, че греша и да върнат надеждата за светлото бъдеще.
51
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цвъки ти си гений на манипулиране на избури!!! Бочко пак ще те пита "абе никой не гласува за нас, а спечелихме пак избурите?"